• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
Nirgreen אמר:
רק מכבי אמר:
להבנתי יש מגן שהמועדון מאוד רוצה, והשחקן כרגע נותן לנו עדיפות משנית, ומנסה למצות הצעות אחרות.
זה צריך להיחתך לגביו לכאן או לכאן בימים הקרובים. אולי כבר נחתך או נחתם לפי העניין...

מקווה רק שהמועדון שומר על עוד גזרות פתוחות, ולא שם את כל הביצים בסל אחד. על פי אירועי העבר, זה לא קורה בדרך כלל. אולי למדו, נקווה שכן.

זה המגן שדיברת עליו?

כן, בהחלט.

"אולי כבר נחתך או נחתם"
;)

איך הוא בהשוואה למגן שדורון העלה לפני שבועיים פקונדו מורה?

מישהו מצא סרטון של המגן?

וואלה זה יום טוב, אני מרוצה

בקשר להמשך, לא מאמין שישחררו את פדראו. ירשמו 7 זרים עד שקורנו יקבל אזרחות ואז ירשמו גם אותו.
יהיה מעניין לראות איך ישתמשו במלמד. הכי טוב יהיה טרייד על טוריאל, שחרור סברינה (שאני עדיין מאמין שיש פוטנציאל) והחתמה של קשר 6 זר. טרייד על לוי בסבירות גבוהה יותא וגם יהיה מצוין, וגם טרייד על גאבר יהיה לא רע בכלל.

מבחינת עמדות נחוצות צריך כמובן קשר 6 הכי דחוף ואחכ מגן ימני מחליף. נראה מה יעשו.

ברק.י אמר:
ToniKroos אמר:
על פניו אנחנו מרחק שני שחקנים ללעוס פה את הליגה, קשר שש וכנף ימין
לדעתי לא יגיע כנף אבל קשר שש חייב ויש על מה לדבר (בהנחה והמאמן שלנו לא יצור)

אנחנו מחזיקים בזה שפתאום יש הרבה שחקנים זרים והקבוצה אמורה להשתדרג משמעותית, אבל גם היריבות שלנו עומדות להביא זרים נוספים.
אנחנו בעמדת נחיתות ביחס לישראלים וזה אומר שאנחנו נרוץ חזק רק אם כל הזרים האלו ישתלבו ויהיו בינגו (וכמובן, הקבוצה תראה מאומנת ולא כמו בעונה שעברה), כשבמקביל היריבות יפלו עם חלק מהזרים ויתלו בישראלים שלהם.

לגבי בטאיי, בשתי העונות האחרונות נראה שהיו לו לא מעט היעדרויות לתקופות קצרות. מדאיג שחלקן היו קשורות לברך ולאכילס.

ברור
לדעתי לכן צריך לסגור את כל הפינות שנשארו, אפילו לחתוך ב2 זרים כדי שתוכל באמת להתחרות ולא להרגיש שיש כך עוד פעם משהו שתוקע אותנו (העובדה שסברינה ממשיך, שגוני יהיה הקשר שלנו עד שנטע יבוא בינואר)
מבחינתי פדראו וסברינה הביתה… מביא כנף ימין וקשר שש

אגב, זה רכש של רפאלוב על מלא. תצלבו או תשתחוו. את זה נראה בהמשך. אבל זה שלו, וזה עליו.

באופן אישי, החתמה מצוינת בעיניי. שאפו

אין סרטונים מוכנים שלו.
מניח שבקרוב יתחילו להעלות לטוויטר עורכי וידאו עצמאיים מהקהל.

רק מכבי אמר:
אגב, זה רכש של רפאלוב על מלא. תצלבו או תשתחוו. את זה נראה בהמשך. אבל זה שלו, וזה עליו.

תשפוך לנו קצת אור על ההמשך? מבחינת קשר 6 באמת מחכים עד ינואר לנטע?
יש עוד דברים שאתה יודע?

רק מכבי אמר:

באופן אישי, החתמה מצוינת בעיניי. שאפו

אחלה פרופיל לחלוטין

מדאיג העניין של הפציעות אצלו בשתי העונות האחרונות

ברק.י אמר:
ToniKroos אמר:

אנחנו מחזיקים בזה שפתאום יש הרבה שחקנים זרים והקבוצה אמורה להשתדרג משמעותית, אבל גם היריבות שלנו עומדות להביא זרים נוספים.
אנחנו בעמדת נחיתות ביחס לישראלים וזה אומר שאנחנו נרוץ חזק רק אם כל הזרים האלו ישתלבו ויהיו בינגו (וכמובן, הקבוצה תראה מאומנת ולא כמו בעונה שעברה), כשבמקביל היריבות יפלו עם חלק מהזרים ויתלו בישראלים שלהם.

לגבי בטאיי, בשתי העונות האחרונות נראה שהיו לו לא מעט היעדרויות לתקופות קצרות. מדאיג שחלקן היו קשורות לברך ולאכילס.

אני חושב שכרגע בעמדת החלוצים,מגן ימני,מגן שמאלי והשוער אנחנו בעליונות על ת"א וב"ש.
ימים יגידו לגבי הקישור, תלוי ברפאלוב.

שומע הרבה על ענייני הפציעות, אז בואו נעשה סדר:

הופעות ליגה של יילה ב-3 העונות האחרונות.
37
33
26

לא צריך להגזים עם נושא הפציעות. לא מדובר פה באיזה חזיזה.

Daniel123 אמר:
ברק.י אמר:
ToniKroos אמר:

אני חושב שכרגע בעמדת החלוצים,מגן ימני והשוער אנחנו בעליונות על ת"א וב"ש.

איך בעמדת החלוצים אנחנו בעליונות על תא כשיש להם את תורגמן, ניקולאסקו ומדמון?
מגן ימני על הנייר אולי, לא בטוח שבפועל. בן הרוש ואסאנטה אחלה שחקנים. שוער - ירמקוב סימן שאלה, אי אפשר לדעת.

אהההה אני מכיר אותו
שחקן שחקן
הרבה יותר ממה שציפיתי

HaifaWave אמר:
Daniel123 אמר:
ברק.י אמר:

מגן ימני על הנייר אולי, לא בטוח שבפועל. בן הרוש ואסאנטה אחלה שחקנים. שוער - ירמקוב סימן שאלה, אי אפשר לדעת.

סליחה, אבל מי זה מדמון?
תורג'מן חלש כבר תקופה אני לא רואה ממנו כלום העיקר משווקים אותו לכל הגדולות של אירופה כרגע זה ריינג'רס במקסימום וגם זה בספק.
ניקולאסקו לא איזה חלוץ על.
יש להם חלוצים סופר בינוניים.
אין שם משהו יוצא דופן.

Daniel123 אמר:
HaifaWave אמר:
Daniel123 אמר:

סליחה, אבל מי זה מדמון?
תורג'מן חלש כבר תקופה אני לא רואה ממנו כלום העיקר משווקים אותו לכל הגדולות של אירופה כרגע זה ריינג'רס במקסימום וגם זה בספק.
יש להם התקפה סופר בינונית.
אין שם משהו יוצא דופן.

תורג'מן שחקן טוב. מדמון לדעתי פוטנציאל אדיר. כולם פה רצו שהוא יהיה פה. הוא פשוט לא משחק שם. אני מעדיף את ניקולאסקו על יובאנוביץ. יובאנוביץ עם תקרה גבוהה יותר, אבל אי אפשר לדעת מה תקבל ממנו אחרי שנתיים פחות טובות.

אני לא חושב שצריך להסתכל על בש ותא. צריך לבנות כאן שלד טוב לשנים הבאות. בחלון אחד לא נעשה את זה אבל צריך להביא עוד שני שחקנים לפחות כדי לסגור את הסגל - מגן ימני מחליף ו6. כל השאר זה בונוס גם אם זה אומר שלגבי סברינה אנחנו באי ודאות ושאנחנו לא יודעים מה נקבל מה8 שישחק.

חיזקו משמעותית את חוליית ההגנה ומגיע על זה שאפו. יחד עם זאת בלי עוד 2-3 מהלכים משמעותיים אני לא חושב שיש לנו מה למכור

https://youtube.com/shorts/8kgW_31_TcU?si=pKKgTdnM_JDUFTkb

לפחות הגיע מגן שפוגע

HaifaWave אמר:
Daniel123 אמר:
HaifaWave אמר:

סליחה, אבל מי זה מדמון?
יש להם התקפה סופר בינונית.
אין שם משהו יוצא דופן.

תורג'מן שחקן טוב. מדמון לדעתי פוטנציאל אדיר. כולם פה רצו שהוא יהיה פה. הוא פשוט לא משחק שם. אני מעדיף את ניקולאסקו על יובאנוביץ. יובאנוביץ עם תקרה גבוהה יותר, אבל אי אפשר לדעת מה תקבל ממנו אחרי שנתיים פחות טובות.

אני לא חושב שצריך להסתכל על בש ותא. צריך לבנות כאן שלד טוב לשנים הבאות. בחלון אחד לא נעשה את זה אבל צריך להביא עוד שני שחקנים לפחות כדי לסגור את הסגל - מגן ימני מחליף ו6. כל השאר זה בונוס גם אם זה אומר שלגבי סברינה אנחנו באי ודאות ושאנחנו לא יודעים מה נקבל מה8 שישחק.

אם יובאנוביץ יצליח לשחזר את העונה שלו מהצהבת קיבלנו אחלה חלוץ שבעולם ואם פגענו בסטיוארט בכלל.
הם יותר עוצמתיים מהחוד של הצהבת לטעמי.
חייבים לשחרר את סברינה ולהביא כנף ימין מפלצתי + קשר 6 זר מפלצתי או אבו פאני עד ינואר ואז לראות מה עושים.
אסור להתפשר זה יכול לעשות את ההבדל בין מקום 4 למקום 1.

קשר 6 זר
להקפיא את פדראו
לשחרר את סברינה ולהנחית כנף ימין זר ברמה
ואנחנו על הגל

בפועל גוניוס פותח עד ינואר כל משחק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה