• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Amit Green אמר:
מרייאנו בריירו, שחקן גרוע?
חופשי וישראלי
יש לו צו מעצר בארץ ובאופן כללי גם בשיא לא היה וואו והוא אחרי פציעות וירידה רצינית ברמה.

אולי יצליחו להביא את פאני, במקרה המאוד ריאלי שזה לא קורה יסחבו ככה עד ינואר.
בינואר כבר יחתכו אחד מבין סברינה/נהואל/סק/פדראו וילכו על כיוון של 6 זר כי לדעתי הדיבור על נטע בינואר זה בולשיט.

Smile אמר:
אולי יצליחו להביא את פאני, במקרה המאוד ריאלי שזה לא קורה יסחבו ככה עד ינואר.
בינואר כבר יחתכו אחד מבין סברינה/נהואל/סק/פדראו וילכו על כיוון של 6 זר כי לדעתי הדיבור על נטע בינואר זה בולשיט.

לדעתי אי אפשר לסחוב ככה עד ינואר.
עד אז גם המאמן וגם ליאור עלולים לעוף.

ספורט 5 מדווחים שהדרום אפריקאי בדרך לקבוצה ערבית כלשהי.
הוא רצה אירופה לא?

greenguy אמר:
ספורט 5 מדווחים שהדרום אפריקאי בדרך לקבוצה ערבית כלשהי.
הוא רצה אירופה לא?

היה דיווח שבוע שעבר על PSV בסכום של קרוב ל6 מיליון יורו אבל מניח שהסעודים הציעו הרבה יותר שכר

בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.

מצחיק שהם אומרים על גוני שהוא אינטליגנט. מעולם לא ראיתי ממנו שום דבר מעבר למסירות לרוחב. הוא לא יכול להציע עוצמה, משחק לעומק, ניהול משחק אמיתי, יכולת לעבור שחקן או אפילו לסגור כמו שצריך. הוא צנום ואם אני לא טועה גם לא מהיר במיוחד.

אין שום סיכוי בעולם שאחרי הרכש שהביאו הם לא ינסו לסגור את הפינה הזאת. אני מקווה רק שגם יצליחו.

לא סתם הביאו 8 זרים והשאירו את הקשר 6 לסוף. מניח שיש פה תכנית פעולה כלשהי. השאלה היא מה היא. לא חושב שאבו פאני זו התכנית, גם אם יצליחו להביא אותו. מניח שמקווים שקורנו יקבל אזרחות או שיקפיאו את פדראו, מה שיקרה קודם.

HaifaWave אמר:
לא סתם הביאו 8 זרים והשאירו את הקשר 6 לסוף. מניח שיש פה תכנית פעולה כלשהי. השאלה היא מה היא. לא חושב שאבו פאני זו התכנית, גם אם יצליחו להביא אותו. מניח שמקווים שקורנו יקבל אזרחות או שיקפיאו את פדראו, מה שיקרה קודם.

לא הייתי ממהר להסיק שיש תוכנית
בשנים האחרונות כבר כמה פעמים הגיעו חלוצים זרים פתאום כשכולם חשבו שצריך קשר אחורי זר

DelPiero אמר:
בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.

מצחיק שהם אומרים על גוני שהוא אינטליגנט. מעולם לא ראיתי ממנו שום דבר מעבר למסירות לרוחב. הוא לא יכול להציע עוצמה, משחק לעומק, ניהול משחק אמיתי, יכולת לעבור שחקן או אפילו לסגור כמו שצריך. הוא צנום ואם אני לא טועה גם לא מהיר במיוחד.

אין שום סיכוי בעולם שאחרי הרכש שהביאו הם לא ינסו לסגור את הפינה הזאת. אני מקווה רק שגם יצליחו.

גם אומרים שהוא "חושב מהר" כשבפועל מתכוונים שהוא מוסר מהר אחורה איך שהוא מקבל את הכדור חחח

Apoc אמר:
DelPiero אמר:

גם אומרים שהוא "חושב מהר" כשבפועל מתכוונים שהוא מוסר מהר אחורה איך שהוא מקבל את הכדור חחח

אני לא מבין למה אתם מזלזלים באינטליגנציה שלו, הוא עשה תואר במדעי המחשב.

gargy אמר:
Apoc אמר:
DelPiero אמר:

אני לא מבין למה אתם מזלזלים באינטליגנציה שלו, הוא עשה תואר במדעי המחשב.

לא יודע אם אתה ציני או לא אבל מצדי הוא יכול להיות דוקטור לפיזיקה
קשר אחורי לקבוצה שרצה לאליפות הוא לא

השופר הראשי של המועדון טוען שהם רוצים את נטע ופאני ביחד בקיץ ולא בינואר.
אבל זה לא יקרה ובספק אם אחד מהם יגיע

Nirgreen אמר:
מי זה הראשי?

אותו שופר חסר מושג רק לפני שבוע צעק על ניסן שיפסיק לפנטז ויפסיק להמציא דברים לא ריאליים
חסר מושג על מלא

Nirgreen אמר:

עם בעלים אחר זה בכלל לא היה תלוש מהמציאות.
זה פשוט היה קורה בלי לחשוב פעמיים.
אבל שניהם לא יגיעו.
במכבי חיפה לא יודעים אף פעם לסיים את העבודה כמו שצריך.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה