ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:אחרי כל מיני פינג-פונגים עם הרשויות, מדובר על 5-6 מיליון ש"ח בפער של סבע מול הרשויות.
ממה שאני מבין, גודל הסיכוי שהוא לא יישאר.
אני כן מבין שמבקשים מדיא לחכות ולתת גם למועדון ולעוד אנשי מקצוע, להגיע לפתרון מוסכם.
Kaka אמר:רק מכבי אמר:אחרי כל מיני פינג-פונגים עם הרשויות, מדובר על 5-6 מיליון ש"ח בפער של סבע מול הרשויות.
אני כן מבין שמבקשים מדיא לחכות ולתת גם למועדון ולעוד אנשי מקצוע, להגיע לפתרון מוסכם.
אני הבנתי שזה בדרך לפתרון ומכבי כנראה תשתתף בחלק מהסכום .
רק מכבי אמר:Kaka אמר:רק מכבי אמר:אחרי כל מיני פינג-פונגים עם הרשויות, מדובר על 5-6 מיליון ש"ח בפער של סבע מול הרשויות.
אני הבנתי שזה בדרך לפתרון ומכבי כנראה תשתתף בחלק מהסכום .
אם כבר פתחת, יש המון אפשרויות.
בגדול, נגיד קודם שמדובר בעיקר בסכומים סביב התקופה בסין דווקא ולא בדובאי/טורקיה, וזה גם קשור לאמנות מס כאלה ואחרות.
אני מכיר את האופציה הזאת של מכבי משלמת חלק מהסכום. הייתה גם הצעה לשלוח אותו לחצי עונה למקום אחר, דבר שירד מהפרק.
בסופו של דבר, סבע צריך לוותר על סכום כסף בשביל להישאר כאן. הסכום תלוי גם ברשויות ובמו"מ איתם, וגם בשאלה האם וכמה מכבי תיכנס איתו שותפה בעלויות המיסוי.
להבנתי זה עדיין לא חד משמעי לכאן או לכאן.
Kaka אמר:אני לא אופטימי לגבי החתמת שחקן זר, נראה לי המצב הנוכחי מתאים ליענקלה.
זה גם מה שאני לא מבין.Kaka אמר:רק מכבי אמר:Kaka אמר:אני הבנתי שזה בדרך לפתרון ומכבי כנראה תשתתף בחלק מהסכום .
אם כבר פתחת, יש המון אפשרויות.
בגדול, נגיד קודם שמדובר בעיקר בסכומים סביב התקופה בסין דווקא ולא בדובאי/טורקיה, וזה גם קשור לאמנות מס כאלה ואחרות.
אני מכיר את האופציה הזאת של מכבי משלמת חלק מהסכום. הייתה גם הצעה לשלוח אותו לחצי עונה למקום אחר, דבר שירד מהפרק.
בסופו של דבר, סבע צריך לוותר על סכום כסף בשביל להישאר כאן. הסכום תלוי גם ברשויות ובמו"מ איתם, וגם בשאלה האם וכמה מכבי תיכנס איתו שותפה בעלויות המיסוי.
במה יציאה לחו"ל יכולה לעזור לו? כי ממה שאני מבין אין דרך לא לשלם את זה.
KevinDurant אמר:זה גם מה שאני לא מבין.Kaka אמר:רק מכבי אמר:אם כבר פתחת, יש המון אפשרויות.
במה יציאה לחו"ל יכולה לעזור לו? כי ממה שאני מבין אין דרך לא לשלם את זה.
על הנייר במצב כזה כל שחקן יכול "למרוח" את מס הכנסה, לחזור לשחק בארץ ואז לצאת לחו''ל ולהימנע מתשלום מס.
איזה דרך בדיוק יש להימנע ממס על מה שהיה לפני 5 שנים לדוגמה אם הוא חזר לשחק בארץ?
KevinDurant אמר:מה שמסובך שמה שכתבת יעלה רק בדמי העברה בערך 4 מיליון יורו עוד לפני שכר. מסובך כלכליתGanjot אמר:מה כל כך מסובך ב:
1. להשאיל את סברינה, להביא את דיארה ב1.5+
2. להחתים את אבו פאני, יעלה כמה שיעלה.
3. להשאיל את פדראו ולהביא 6 זר ברמה
דיארה לדעתי יותר כנף שמאל מכנף ימין אגב.
אז מה יעזור לו לעזוב?רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:זה גם מה שאני לא מבין.Kaka אמר:במה יציאה לחו"ל יכולה לעזור לו? כי ממה שאני מבין אין דרך לא לשלם את זה.
על הנייר במצב כזה כל שחקן יכול "למרוח" את מס הכנסה, לחזור לשחק בארץ ואז לצאת לחו''ל ולהימנע מתשלום מס.
איזה דרך בדיוק יש להימנע ממס על מה שהיה לפני 5 שנים לדוגמה אם הוא חזר לשחק בארץ?
אף אחד לא מדבר על להימנע. הכל זה משחקים של הקטנות שומות וניסיון לדחות מועדי תשלום.
כמו שכתבתי, סבע יצטרך לשלם. השאלה כמה, השאלה איך(כלומר, האם בעצמו או בהשתתפות מכבי).
ככה או ככה הוא יצטרך לוותר על כסף. והכל משחק של סכומים, יותר או פחות. זה לא בינארי שהוא או ישלם או ימנע.
ab1729 אמר:עזיבה של סבע לא תעזור לו בשום צורה להקטין את חבות המס שלו על תקופתו בחו"ל. זה לא רלוונטי.
אין לי מושג מי ממציא את השטויות הללו, אבל זה פשוט לא רלוונטי.
GreenGlory אמר:אז מה יעזור לו לעזוב?רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:זה גם מה שאני לא מבין.
אף אחד לא מדבר על להימנע. הכל זה משחקים של הקטנות שומות וניסיון לדחות מועדי תשלום.
כמו שכתבתי, סבע יצטרך לשלם. השאלה כמה, השאלה איך(כלומר, האם בעצמו או בהשתתפות מכבי).
ככה או ככה הוא יצטרך לוותר על כסף. והכל משחק של סכומים, יותר או פחות. זה לא בינארי שהוא או ישלם או ימנע.