• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
פאני יהיה פה.
לגבי סבע נמאס כבר מהכאוס סביבו, יש לו יכולות אדירות אבל הוא מאוד מגביל את הקבוצה לצורת משחק מסוימת אם יביאו את פאני ושחקן כנף איכותי כמו מופקונג/דיארה אני שלם עם עזיבה שלו

לא חושב שפאני יהיה פה בכל כך קלות. אם הייתי מאמין שחיפה תשכיב עליו 2 מיליון יורו היום ולא כמו שקרה עם נהואל( הסכום היה בתחילת קיץ קודם, אבל ניסו לחסוך ולהתמקח)

עכשיו גם סבע עוזב? זה ניהיה רע מרגע לרגע.
לא רואה איך הקמצן משכיב 2 מליון יורו על שחקן ישראלי, אני עדיין בדעה שאין סיכוי שפאני חוזר

תזכרו שיש לנו 20% ממכירה עתידית של פאני. וגם זה רלוונטי.

נ. ב. קרע במיניסקוס לכנעאן. הכשירות שלו עם הצוות הרפואי שלנו, הייתה יכולה להיות מחזה מאוד לא נעים.

רק מכבי אמר:

נ. ב. קרע במיניסקוס לכנעאן. הכשירות שלו עם הצוות הרפואי שלנו, הייתה יכולה להיות מחזה מאוד לא נעים.

אצלנו הוא לא פותח בכלל את העונה, שם לפחות שיחק כמה דקות

רק מכבי אמר:

אומרים שזה רק על ההפרש בין המחיר שמכרנו אותנו לבין המחיר שהם מוכרים אותו. יודע על זה משהו?

HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:

אומרים שזה רק על ההפרש בין המחיר שמכרנו אותנו לבין המחיר שהם מוכרים אותו. יודע על זה משהו?

בוודאי. האחוזים מתייחסים רק החל מהיורו הראשון אחרי הסכום שהם שילמו לנו.
אבל בכל קונסטלצייה שלא תהיה, כל קבוצה שתרכוש אותו, תשלם עבורו יותר מהסכום שההונגרים שילמו לנו בזמנו.

רק מכבי אמר:
HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:

אבל בכל קונסטלצייה שלא תהיה, כל קבוצה שתרכוש אותו, תשלם עבורו יותר מהסכום שההונגרים שילמו לנו בזמנו.

אז "ההנחה" שאנחנו מקבלים פה היא לא מאוד משמעותית.

HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
HaifaWave אמר:

אז "ההנחה" שאנחנו מקבלים פה היא לא מאוד משמעותית.
ועדיין, מכירה שלהם לקבוצה אחרת תאלץ אותם להעביר לנו 20 אחוז מההפרש, לכן לצורך העניין אם יוצא להם שיש להם הצעה גבוה בכמה אלפי יורו בודדים משלנו ואחרי ניקוי של ה-20 אחוז אלינו זה יצא הסכום שאנחנו גם ככה נשלם אז במצב כזה לא תהיה להם סיבה לא ללכת לפי הרצון של השחקן אם הם יקבלו את אותו סכום בכל מקרה. במצב כזה השכר שלו יכריע, אם ההבדלים בזה גם יהיו קטנים אז העובדה שאשתו לומדת בירדן תכריע.
נחיה ונראה, בכל מקרה לא רואה את זה נסגר מהר כל כך, כדאי שיתעסקו בדחיפות של להביא 6 זר ואת פאני ינסו לסגור בהמשך כי את הסכומים המדוברים עכשיו מכבי לא תשלם להם

כמה זיבולי שכל על אבו פאני, לא ריאלי בעליל. הם צריכים להקפיא או להשאיל את
אחד מהזרים כדי להביא קשר אחורי זר ומתמקצנים. זה כל הסיפור

Shocking4U אמר:
כמה זיבולי שכל על אבו פאני, לא ריאלי בעליל. הם צריכים להקפיא או להשאיל את
אחד מהזרים כדי להביא קשר אחורי זר ומתמקצנים. זה כל הסיפור

"להקפיא" = לשלם משכורת לחינם.
להביא עוד זר זה לשלם דמי העברה + שכר.
מנגד, פאני זה כנראה לשים עליו את הסכום שקיבלו עליו ואולי עוד כמה מאות אלפים + שכר.
ב2 המקרים מדובר על אותו הכסף פחות או יותר.
אולי עסקת פאני מעט יותר יקרה, אבל פחות מסובכת.

אני לא מבין.
לקנות את מלמד ב 1.5 מיליון, לשלם לו 300 אלף ולשחרר אותו אחרי חצי שנה זה לא עולה כסף אבל שחקן זר אי אפשר?

אין כמו לפתוח את הבוקר עם כוס קפה וכתבה של בן דור.

Kaka אמר:
אין כמו לפתוח את הבוקר עם כוס קפה וכתבה של בן דור.

בכל יום בערך הוא מחליף עמדה בנוגע ללביא, פאני ו-6 זר. הוא כבר פרסם כמעט את כל הסקאלה האפשרית מהגעה של זר ופאני עם נטע בינואר ועד אי הגעה של אף אחד מהם וריצה עם גוני.

אותנו מעניינים רק הפרסומים שלך ושל רק מכבי.

אחרי המשחק שלשום אני מצפה שהם יחתכו דברים עוד השבוע. לא כל דבר צריך למרוח. יש כאן אירופה על הפרק וזה הרבה כסף למועדון.

Nirgreen אמר:
אני לא אפול מהכיסא אם סברינה ייחתך מהקבוצה עד אמצע אוגוסט

אנשים בכירים במועדון רוצים לחתוך אותו מיידית,הוא עצלן ואדיש באימונים לטענת מישהו בכיר בהנהלה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה