ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:מכבי חיפה רכשה את זכויות הכרטיס של המגן השמאלי, דניאל גולאני.
השחקן בן ה-22 שיחק בעבר במכבי פתח תקווה, הפועל כפר סבא ובבני סכנין.
גולאני יושאל בעונה הקרובה לעירוני טבריה.
שולם פיצוי בסך 70 אלף ש"ח.
הוא כמעט חתם אצל וואן לוון באוקראינה, לבסוף המו"מ כשל.
סאן מנחם 2.0
Undertheknife אמר:אלוהים ישמור לאן הגענו
ברק.י אמר:מי זה דניאל ג׳ולאני?!
Adi81 אמר:אני לא מבין.
לקנות את מלמד ב 1.5 מיליון, לשלם לו 300 אלף ולשחרר אותו אחרי חצי שנה זה לא עולה כסף אבל שחקן זר אי אפשר?
greenguy אמר:איך אפשר להגיד על אצילי שהוא אחרי השיא
דווקא במשחק מולנו היה מצויין דינמי וכבש שער.
אנחנו הזיה שוויתרנו עליו או על כל ישראלי אחר שנמצא על המדף.
כמו שציינו רק מכנעאן ניצלנו וגם בטעות
אני מאמין שיש שיחות ומשאים ומתנים מאחורי הקלעים בדיוק כמו שהיה עם בטאי וסטיוארט שלא ידענו עליהם (הראשון עד שהוא הוצג, השני עד שדווח בחו''ל והשם שלו יצא החוצה)HaifaWave אמר:זה לא חדש. אבל אין לנו זמן. אם רוצים לעבור את ראקוב קשר אחורי צריך להגיע עוד השבוע לפה.
רק מכבי אמר:בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.
גם הביאו שחקן סתמי, וגם שחקן שלא יכול לשחק בפלייאוף.
מקווה שלמדו מהשטות ההיא.
בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.
קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.
KevinDurant אמר:אני מאמין שיש שיחות ומשאים ומתנים מאחורי הקלעים בדיוק כמו שהיה עם בטאי וסטיוארט שלא ידענו עליהם (הראשון עד שהוא הוצג, השני עד שדווח בחו''ל והשם שלו יצא החוצה)HaifaWave אמר:זה לא חדש. אבל אין לנו זמן. אם רוצים לעבור את ראקוב קשר אחורי צריך להגיע עוד השבוע לפה.
לטוב ולרע אני לא חושב שזה משפיע. אם יהיה להם אפשרות להחתים שחקן יחתימו אותו, אין סיבה למרוח את זהHaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני מאמין שיש שיחות ומשאים ומתנים מאחורי הקלעים בדיוק כמו שהיה עם בטאי וסטיוארט שלא ידענו עליהם (הראשון עד שהוא הוצג, השני עד שדווח בחו''ל והשם שלו יצא החוצה)HaifaWave אמר:זה לא חדש. אבל אין לנו זמן. אם רוצים לעבור את ראקוב קשר אחורי צריך להגיע עוד השבוע לפה.
זה ברור שיש אבל הזמן לשיחות ולמו"מ נגמר ברגע שקיבלנו את ראקוב. אני לא חושב שצריך להתפשר בגלל זה על שחקן פחות טוב, אבל ככל שלא יגיע שחקן איכותי שגם יתרום במיידי הסיכויים שלנו צונחים דרמטית.
מו"מ מתקדם, זה מה שאני יודע. דרך בועז גורן.רק מכבי אמר:בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.
גם הביאו שחקן סתמי, וגם שחקן שלא יכול לשחק בפלייאוף.
מקווה שלמדו מהשטות ההיא.
בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.
קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.