KevinDurant
נשיא המועדון
לא בא לקטרג, אבל בוא נבדיל בין דור פרץ שהיה עם כרטיס ביד לבין אבו פאני שלכאורה הדרישה עליו לפי התקשורת נעה בין 2.5-3.5 מיליון יורו (נניח באמצע, 3 מיליון יורו)Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:כל קבוצה בליגה הייתה שמחה לקבל את ה10 שלך ולכתוב אותו ראשון בדף ההרכב שלה.Daniel123 אמר:קשר אחורי אחד, לטעמי לא ישנה פה כלום ולא ישפיע אפילו על המשחק שמקדימה הכל גרוע.
אין כנף ימין, אין 10, אין 8 ועל גורה הזה אני לא בונה הרים וגבעות ככה שיכול להיות שנהיה גם בלי כנף שמאל ראוי.
איך קבוצה יכולה להצליח בלי שחקני כנף איכותיים ובלי קשרים? זה בלתי אפשרי.
על הנייר מכבי חיפה השתדרגה מעונה שעברה עד כה בעמדת השוער, מגן ימני, מגן שמאלי וחלוץ. תוסיף לזה גם קשר אחורי שאמור להגיע ומדובר כבר ב5 עמדות, כמעט חצי הרכב.
עצם זה שאנחנו מדברים על זה שהשתדרגנו ב5 עמדות וחסר עוד 2-3 שחקני הרכב רק אומר את גודל הברוך שהיה פה בעונה שעברה
צריך 10 כמו שרי, בסגנון שלו.
ה 10 שלנו לא בנוי להוביל קבוצה אבל אני מוכן לזרום איתך בקטע הזה.
עדיין חצי קבוצה חלשה וחוץ מהחלוצים אין לנו חלק קדמי.
יש החלטות שפשוט אי אפשר להבין כמו להשאיר 2 זרים שהתרומה שלהם לקבוצה היא אפסית.
או החלטה לא להחזיר את אבו פאני כמו שת"א החזירו אז את דור פרץ.
אלו הדברים שעושים את ההבדל ואנחנו פשוט לא שם, זה מתסכל.
ההרגשה היא שאומרים "נשקיע", אבל לא נשתגע בשביל להצליח ולהחזיר את הצלחת הביתה.
אחרי העונה המזעזעת שעברנו, הייתי מצפה להתנהלות אחרת וכן לפרוץ גבולות אבל הכל נשאר אותו הדבר.
תבינו שאם ההתנהלות הזאת תימשך, גם עוד עשור לא נראה אליפות.
אני בספק אם תהיה עוד פרשת קטינות שתנחית כאן את הישראלי הכי בכיר.
אני כן הייתי משחרר את סברינה ופדראו (עם נהואל עוד הייתי זורם) ואז מחזק ב2 זרים נוספים.
אם שדרגת על הנייר 5 עמדות בהרכב ואתה בכלל לא באזור לאליפות כרגע (ואנחנו לא), זה רק אומר על נק' הפתיחה הבעייתית מאוד שהגענו ממנה.
אני חושב שצריך פה עוד 6, 8 וכנף ימין. הלוואי ויגיע