• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
לא רואה רכש עד אחרי טורפדו וזה גם יושפע מאם נעבור או לא

לגבי סברינה זה מאוד מוזר לי שהם לא אקטיבית ניסו להיפטר ממנו כבר, בניגוד לנהואל או פדראו אני דווקא מניח שיהיו קבוצות שירצו לקחת אותו

גם את נהואל ופדראו יקחו אם היינו רוצים להפטר.
את שואו לקחו כבר פעמיים וזה באמת שחקן שהזוי כמה שהוא כלום ואפילו אין מה להראות עליו לטובה.
כנראה שעוד לא קיבלו את ההחלטה או שמחכים (במקרה הטוב) להחתמה של זר במקום לפני שמשחררים.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
לא רואה רכש עד אחרי טורפדו וזה גם יושפע מאם נעבור או לא

לגבי סברינה זה מאוד מוזר לי שהם לא אקטיבית ניסו להיפטר ממנו כבר, בניגוד לנהואל או פדראו אני דווקא מניח שיהיו קבוצות שירצו לקחת אותו

גם את נהואל ופדראו יקחו אם היינו רוצים להפטר.
את שואו לקחו כבר פעמיים וזה באמת שחקן שהזוי כמה שהוא כלום ואפילו אין מה להראות עליו לטובה.
כנראה שעוד לא קיבלו את ההחלטה או שמחכים (במקרה הטוב) להחתמה של זר במקום לפני שמשחררים.
ברור נו. הצליחו "להיפטר" משחקן כמו שוראנוב, מאילופסון, שואו ועוד שחקנים כאלה. קל מאוד להיפטר מכולם, השאלה זה כסף ורצון

לא צריך לעשות משואו יא יא סיידו או ז'ואל דמאו. לא צריך להגזים. הבן אדם משחק בהרכב נבחרת בינונית באליפות אפריקה. וזה לא נראה המקרה שהסוכן משלם, כי הוא כבר זמן די ארוך במעמד הזה שם.

אני מקווה שמחפשים קשר אחורי דינמי כמו שצריך.
לא איזה אירופאי מבוגר עייף וכבד.

greenguy אמר:
מועדון מת. אין לי כוח לזה
נכנסנו היום לתשעת הימים.
לא חושב שיש מה לצפות בשבוע הקרוב ועוד יום חמישי יש את הגומלין, בקיצור שבוע סיוט

GreenGlory אמר:
greenguy אמר:
מועדון מת. אין לי כוח לזה
נכנסנו היום לתשעת הימים.
לא חושב שיש מה לצפות בשבוע הקרוב ועוד יום חמישי יש את הגומלין, בקיצור שבוע סיוט
זה ברור לי וטוב מאוד שזה ככה.
אבל אבו פאני על המדף ואין סיכוי שיביאו אותו
סבע כנראה יעזוב. בקיצור אין משהו חיובי באופק.
לא רואה את שחר באמת מוכר. נדפקנו

איך הגענו למצב שזה הפך להיות לגיטימי שמכבי חיפה הפכה למועדון של חוקי שריעה עם האמונה התפלה הזאת
אחרי זה אנחנו צוחקים על אצילי והרב
מה נסגר עם המועדון הזה אלוהים

חזיזוש אמר:
איך הגענו למצב שזה הפך להיות לגיטימי שמכבי חיפה הפכה למועדון של חוקי שריעה עם האמונה התפלה הזאת
95% מהאוכלוסיה לא "חותמת" על עסקאות בתקופה הזו, זה נהוג בעוד לא מעט מקומות, לא רק במכבי חיפה אלא גם בעסקים וכו'

אפשר להגיע לסיכום (זה כבר נעשה) אבל החתימה "הרשמית" היא רק כשיוצא 9 באב

זה לא אמור להשפיע בשום צורה על עסקה כזאת או אחרת

KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
95% מהאוכלוסיה לא "חותמת" על עסקאות בתקופה הזו, זה נהוג בעוד לא מעט מקומות, לא רק במכבי חיפה אלא גם בעסקים וכו'

איזה שטויות בחיי
לא מאמין שאנחנו אפילו מדברים על זה כמשהו שהגיוני לעשות

DDG אמר:
KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:

איזה שטויות בחיי
מה לא הגיוני? 9 באב זה תקופה שלא חותמים בה על עסקאות ביהדות ויש לך בעלים יהודי שמעדיף להימנע מלחתום על עסקאות, מה הסיפור?

אפשר לסכם עם שחקן ולהחתים אותו רשמית כמה ימים אחרי, מה הבעיה? אגב, זה בדיוק מה שקרה עם שרי.

KevinDurant אמר:
DDG אמר:
KevinDurant אמר:

איזה שטויות בחיי
מה לא הגיוני? 9 באב זה תקופה שלא חותמים בה על עסקאות ביהדות ויש לך בעלים יהודי שמעדיף להימנע מלחתום על עסקאות, מה הסיפור?

אפשר לסכם עם שחקן ולהחתים אותו רשמית כמה ימים אחרי, מה הבעיה? אגב, זה בדיוק מה שקרה עם שרי.
הבעיה היא שהשחקן במקרה של שחקן זר לא פועל על פי האמונות האלה, אתה יכול לסגור ולסכם עם שחקן זר בימים האלה ועד שיעברו התשעה ימים הוא פתאום יקבל הצעה ממקום אחר מפתה יותר ויחתום שם, אתה לא יכול להגיד שזה לא בעייתי, זה סנריו שיכול לקרות.
סיכום זה לא משהו סגור ונעול כמו חתימה על חוזה, אז כן, זה יכול להיות בהחלט בעייתי.

KevinDurant אמר:
DDG אמר:
KevinDurant אמר:

איזה שטויות בחיי

אה, אז לשבת עם שחקן ולסגור הכול זה בסדר. אבל לחתום על דף? וואו, זה כבר חטא שלא ייסלח.
כמו שאמרתי- מדובר בשטות אחת גדולה ואנחנו סתם מפספסים פה שבוע קריטי.

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
DDG אמר:
איזה שטויות בחיי

הבעיה היא שהשחקן במקרה של שחקן זר לא פועל על פי האמונות האלה, אתה יכול לסגור ולסכם עם שחקן זר בימים האלה ועד שיעברו התשעה ימים הוא פתאום יקבל הצעה ממקום אחר מפתה יותר ויחתום שם, אתה לא יכול להגיד שזה לא בעייתי, זה סנריו שיכול לקרות.
סיכום זה לא משהו סגור ונעול כמו חתימה על חוזה, אז כן, זה יכול להיות בהחלט בעייתי.
שרי היה בארץ, סיכם וחזר. לא יודע בדיוק מה הפרוצדורה אבל מסכמים. אם יש שחקן שמסכם ומפר סיכום אני מעדיף שהוא לא יגיע.

DDG אמר:
KevinDurant אמר:
DDG אמר:
איזה שטויות בחיי

אה, אז לשבת עם שחקן ולסגור הכול זה בסדר. אבל לחתום על דף? וואו, זה כבר חטא שלא ייסלח.
כמו שאמרתי- מדובר בשטות אחת גדולה ואנחנו סתם מפספסים פה שבוע קריטי.
ברור, רק בגלל זה שחקנים לא חותמים. מחכה לנו שבוע הבא רכבת אווירית של רכש

בטלגרמים של מכבי רצות שמועות שהגשנו הצעה ע״ס 2 מיליון יורו לפאנצוורוש וסברינה יושאל כנראה לקבוצה הולנדית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה