HaifaWave אמר:באיזה קבוצה? 99 אחוז ממה שרץ בטלגרם זה חרטה.
בכמעט כולן אני חושב
אבל בגדולה של מכבי בטלגרם לא ראיתי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:באיזה קבוצה? 99 אחוז ממה שרץ בטלגרם זה חרטה.
Gutti אמר:בטלגרמים של מכבי רצות שמועות שהגשנו הצעה ע״ס 2 מיליון יורו לפאנצוורוש וסברינה יושאל כנראה לקבוצה הולנדית
Apoc אמר:Gutti אמר:בטלגרמים של מכבי רצות שמועות שהגשנו הצעה ע״ס 2 מיליון יורו לפאנצוורוש וסברינה יושאל כנראה לקבוצה הולנדית
עד עכשיו אנחנו 0 מ4 על קבוצות טלגרם בנושא מלפפונים.
מעניין לראות אם נעלה ל0 מ5. צריך לפתוח נושא מעקב.
Apoc אמר:Gutti אמר:בטלגרמים של מכבי רצות שמועות שהגשנו הצעה ע״ס 2 מיליון יורו לפאנצוורוש וסברינה יושאל כנראה לקבוצה הולנדית
עד עכשיו אנחנו 0 מ4 על קבוצות טלגרם בנושא מלפפונים.
מעניין לראות אם נעלה ל0 מ5. צריך לפתוח נושא מעקב.
DDG אמר:בבקשה אלוהים שליפקין לא מחרטט ויש באמת אפשרות שקאני יגיע לפה
Hulk אמר:קאני לא מתאים זה שחקן מעברים קלאסי במכבי חיפה הוצא יתרסק.
ה112 הופעות זה נתון לא פייר במקרה שלו.Kaka אמר:Hulk אמר:קאני לא מתאים זה שחקן מעברים קלאסי במכבי חיפה הוצא יתרסק.
מסכים, הוא גם שחקן שלא מבשל בכלל שערים, 4 בישולים ב 112 משחקים.
Daniel123 אמר:המועדון הזה חייב ניעור רציני אני לא צוחק.
כל ארגוני האוהדים צריכים לצאת בהצהרה שאם לא מביאים 2 קשרים ושחקן כנף סמי עופר יהיה ריק העונה.
איך שזה נראה כרגע, הולכים לעונה קשה מאוד ואני לא מגזים אם אגיד שיהיו משחקים שנושפל בהם.
אם לא רוצים עוד עשור שחור הקהל חייב לתת את הטון עכשיו ולמנוע עונת בלהות שמתקרבת אלינו בצעדי ענק.
יעקב שחר צריך להוציא לפחות 8 מיליון יורו על רכש עכשיו ולשחרר את הזרים שלא פוגעים בכל מחיר!
דיי להתנהלות המיושנת הזאת כבר!
אנחנו בשנת 2025 לא 2005.
Daniel123 אמר:המועדון הזה חייב ניעור רציני אני לא צוחק.
כל ארגוני האוהדים צריכים לצאת בהצהרה שאם לא מביאים 2 קשרים ושחקן כנף סמי עופר יהיה ריק העונה.
איך שזה נראה כרגע, הולכים לעונה קשה מאוד ואני לא מגזים אם אגיד שיהיו משחקים שנושפל בהם.
אם לא רוצים עוד עשור שחור הקהל חייב לתת את הטון עכשיו ולמנוע עונת בלהות שמתקרבת אלינו בצעדי ענק.
יעקב שחר צריך להוציא לפחות 8 מיליון יורו על רכש עכשיו ולשחרר את הזרים שלא פוגעים בכל מחיר!
אנחנו בשנת 2025 לא 2005.
Greengo אמר:Daniel123 אמר:המועדון הזה חייב ניעור רציני אני לא צוחק.
אנחנו בשנת 2025 לא 2005.
אני מבין רעיונית את מה שאתה רושם אבל אין סיכוי שאנשים יוותרו על המנוי שלהם או לחילופין ירכשו מנוי ולא יגיעו.
מסכים שצריך למחות בכל משחק בצורה שלא הייתה כאן בעבר )מקווה שלא נגיע לזה( אבל אך אחד לא יוותר על המנוי.
lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:המועדון הזה חייב ניעור רציני אני לא צוחק.
אנחנו בשנת 2025 לא 2005.
זו טעות. אוהדים לא צריכים להחליף את המנהל המקצועי. הדרישה צריכה להיות גלובלית - בעלות חדשה. ברגע שאתה נכנס עם שחר לפרטים, אז הוא מסוגל גם לרצות פורמלית. ואז מה?
בשלה העת מזמן לבעלות חדשה. מעל 10 שנים, לפי דעתי כבר 20 שנה.
גם ב 4 בישולים ב 4400 דקות זה מספר נמוך מאוד לשחקן שמשחק לרוב בכנף.KevinDurant אמר:ה112 הופעות זה נתון לא פייר במקרה שלו.Kaka אמר:Hulk אמר:קאני לא מתאים זה שחקן מעברים קלאסי במכבי חיפה הוצא יתרסק.
מסכים, הוא גם שחקן שלא מבשל בכלל שערים, 4 בישולים ב 112 משחקים.
יש לו בסה''כ 4,400 דק' בבוגרים. זה שקול לעונה-עונה וחצי בהרכב.
לסברינה נניח ב74 משחקים בפרטיזן ובמכבי חיפה יש 3 בישולים בכמות דק' די דומה.
Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:המועדון הזה חייב ניעור רציני אני לא צוחק.
אנחנו בשנת 2025 לא 2005.
זו טעות. אוהדים לא צריכים להחליף את המנהל המקצועי. הדרישה צריכה להיות גלובלית - בעלות חדשה. ברגע שאתה נכנס עם שחר לפרטים, אז הוא מסוגל גם לרצות פורמלית. ואז מה?
אבל איך תפעיל לחצים על ההנהלה מבלי למחות? הרי ברור שרפאלוב רוצה רכש ושחר בולם אותו בגלל העלויות.
lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:זו טעות. אוהדים לא צריכים להחליף את המנהל המקצועי. הדרישה צריכה להיות גלובלית - בעלות חדשה. ברגע שאתה נכנס עם שחר לפרטים, אז הוא מסוגל גם לרצות פורמלית. ואז מה?
אבל איך תפעיל לחצים על ההנהלה מבלי למחות? הרי ברור שרפאלוב רוצה רכש ושחר בולם אותו בגלל העלויות.
חרם המחאה הכי טובה.