• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
סבע סיכם באדמספור עכשיו עלה בוואן

נגמר האדמ-סיפור שלנו בעונה הזאת. בלי סבע אפשר לקפל. עונת פלייאוף תחתון קלאסית.
מועדון של מפגרים בהנחיית אשמדאי מתכלה.

הוא יעזוב אבל לא חושב שלקבוצה מהליגה השנייה בטורקיה
הטורקים אוהבים לחרטט הרבה דברים, גם לפי התקשורת בטורקיה הוא משחק שם כבר שנתיים עוד מהקיץ של דגו

לדעתי אפשר לצאת חזקים יותר מהשחרור הזה, אם יביאו את פאני וכנף טוב אז אנחנו הרבה יותר מאוזנים וחזקים.
לגבי המספרים אני לא דואג יש מספיק שחקנים שיכנסו לנעלים של דיא.
זה רגע האמת של המועדון אם יעשו מה שצריך אנחנו נתחזק, אם לא אנחנו נהיה מקום 4-5 וצריך לשרוף את המועדון

Hulk אמר:
לדעתי אפשר לצאת חזקים יותר מהשחרור הזה, אם יביאו את פאני וכנף טוב אז אנחנו הרבה יותר מאוזנים וחזקים.
זה רגע האמת של המועדון אם יעשו מה שצריך אנחנו נתחזק, אם לא אנחנו נהיה מקום 4-5 וצריך לשרוף את המועדון

תן לי תחזית אופטימית של השחקנים שיבשלו ויבקיעו את הכמות שסבע נתן

Hulk אמר:

אפשר הרבה דברים. בפועל מכבי חיפה לא מצליחה למצוא תחליפים לאף שחקן משמעותי שעוזב. מקסימום היא הצליחה להחזיר אחד.
כרגע אנחנו חלשים משמעותית מהעונה שעברה.

Apoc אמר:
Hulk אמר:

תן לי תחזית אופטימית של השחקנים שיבשלו ויבקיעו את הכמות שסבע נתן
סטיוארט יובאנוביץ 25 שערים ביחד, גורה חזיזה חגג נהואל סוף שווים 10 גולים נגיד, תפגע בכנף שייתן 10 שערים בעונה, פאני שווה 5 שערים בעונה ולפי דעתי דו ספרתי בישולים(נתן עונה כזאת בפנצאוורוש) הגעת ל50 וזה בהערכה שמרנית בלי לחשב גולים שלבלמים, נייחים אולי עוד חיזוק שיעבור בינואר, אולי עוד שחקן שפתאום יעשה קפיצת מדרגה.

המועדון הזה גמור. אני חושב שבקלות עם כוח האנרציה והאנרגיות סביב הקבוצה זה יכול להיגמר במקום 5/6. אתם תזלזלו אבל מכבי חיפה זה מועדון עם רצפה מאוד נמוכה ועם כל הבלאגן עם הקהל, הסגל המפורק והמאמן הזה יש פה פוטנציאל להתרסקות פסיכית

לא מזלזל ברצפה. עונת 17/18 הייתה לא כזה מזמן. רק מזכיר שהיינו בתחתית גם בחודשים הראשונים של העונה העוקבת.

Shocking4U אמר:
המועדון הזה גמור. אני חושב שבקלות עם כוח האנרציה והאנרגיות סביב הקבוצה זה יכול להיגמר במקום 5/6. אתם תזלזלו אבל מכבי חיפה זה מועדון עם רצפה מאוד נמוכה ועם כל הבלאגן עם הקהל, הסגל המפורק והמאמן הזה יש פה פוטנציאל להתרסקות פסיכית

5/6 זה האובייס
יש פוטנציאל גם למקום 10 לדעתי

הקטע שאני לא מבין מה עזר לקבוצה למשוך איתו עד עכשיו.
למה לא חתכו מהר אם ברור שהוא לא נשאר.

אני בהלם שיש כאן אוהדים שמדברים על אליפות.
זה ממש בדיחה עצובה.
אנחנו מדרדרים לתהום ואני לא מאמין שהארגון שרק הזיק לקבוצה במשך שנתיים יושב בשקט.
עסוקים בלריב עם המשטרה במקום לדאוג לטובת הקבוצה ולהפנות אצבע מאשימה לנשיא.
איזה חבורה של אפסים עלובים.

NOSFERATU ZODD אמר:

זה כי חיכו לראות אולי יהיה פתרון או הסדר מול הרשויות.

וזה לוקח זמן הפינג פונג בין עורכי הדין ורוח לבין הפקידים בלשכות.

תהיה בטוח שסבע העדיף להישאר כאן, ולא לרדת לליגה שנייה בטורקיה. אני יודע את זה בוודאות. הוא ניסה מאוד להישאר.

בשורה התחתונה(בדומה לעונה שעברה), נכנסים לאוגוסט כשהסגל למעט חוליית ההגנה מורכב מטלאי על טלאי. אין כיוון ואין דרך.

ברור שדברים עוד יישתנו. ויהיה עוד רכש. וכמדומני שכתבתי כבר לפני זמן מה שעוד יהיו כאן הרבה שינויים בסגל, ושוב הולכים לבנייה מאוחרת לאורך החלון.

ועדיין, זאת לא שיטת עבודה. אי אפשר באמת להצליח ככה בצורה הזאת. זה אפילו על סף החובבני.

מה זה משדר לשחקנים הטובים בקבוצה שגם סבע עוזב עכשיו?
לדעתי קורנו מצטער שחזר למועדון מפורק, בטח גם בטאיי,יואבנוביץ והתאום של דוניו מתחרטים.
מסכנים על איזה קבוצה הם נפלו ומה הם הולכים לעבור העונה.

רק מכבי אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

זה כי חיכו לראות אולי יהיה פתרון או הסדר מול הרשויות.

וזה לוקח זמן הפינג פונג בין עורכי הדין ורוח לבין הפקידים בלשכות.

תהיה בטוח שסבע העדיף להישאר כאן, ולא לרדת לליגה שנייה בטורקיה. אני יודע את זה בוודאות. הוא ניסה מאוד להישאר.

בשורה התחתונה(בדומה לעונה שעברה), נכנסים לאוגוסט כשהסגל למעט חוליית ההגנה מורכב מטלאי על טלאי. אין כיוון ואין דרך.

ברור שדברים עוד יישתנו. ויהיה עוד רכש. וכמדומני שכתבתי כבר לפני זמן מה שעוד יהיו כאן הרבה שינויים בסגל, ושוב הולכים לבנייה מאוחרת לאורך החלון.

ועדיין, זאת לא שיטת עבודה. אי אפשר באמת להצליח ככה בצורה הזאת. זה אפילו על סף החובבני.

נגיד שידעו 80 אחוז שהוא עוזב.
למה לעזאזל עשו את הרכש שעשו בזרים.
2 חלוצים זרים?
באמת ליצנות לשמה.

Daniel123 אמר:
אני בהלם שיש כאן אוהדים שמדברים על אליפות.
זה ממש בדיחה עצובה.
אנחנו מדרדרים לתהום ואני לא מאמין שהארגון שרק הזיק לקבוצה במשך שנתיים יושב בשקט.
עסוקים בלריב עם המשטרה במקום לדאוג לטובת הקבוצה ולהפנות אצבע מאשימה לנשיא.
איזה חבורה של אפסים עלובים.
מי מדבר על אליפות? לשם שינוי לא ראיתי אפילו אחד פה, כולל גדולי האופטימיים מדברים אפילו על מקום שני.

NOSFERATU ZODD אמר:

שחר לא רוצה אותו. זו הסיבה העיקרית.
כסף פותר המון דברים. שחר ניצח. המועדון הפסיד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה