• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
lemmacantor אמר:
הוא כבר לא 4 רמות מעל הליגה והוא חתם בקפריסין בצורה מובהקת בשביל להעביר את הזמן לצורך ענייני מס.

גם פריים אצילי לא הצליח לחבר 2 פסים בחוץ
זה לא מדד לליגה
תומר יוספי לא נספר בב״ש למה שאצלך יהיה משהו שונה?
אצילי היה כוכב בגרמניה ובבית״ר
אין פה מה להשוות בכלל

כי הוא שחקן מצוין ואין לנו שחקן ברמתו מקדימה

אני מבין את הביקורת לגבי יוספי,
יש לנו הרבה שחקנים בסגל שהם באותה רמה, יש מעט עמדות שבהן יש קונצנזוס על מי הרכב ומי מחליף, בחלק גדול מהעמדות ( לצורך העניין הכנפיים ) זה לא באמת משנה אם זה יהיה סברינה חזיזה או סוף.
אגב גם לגבי עמדת הקשר האחורי והאוסטרלי הזה שמועמד, לא צריך מישהו שייתן פייט לגוני, צריך מישהו שבאופן חד משמעי יהיה שחקן הרכב, וגוני יתמוך בו מהספסל במידת הצורך.

רשמתם פה 2 עמודים על שחקן שאפילו לא הוזכר כמועמד בתקשורת מיינסטרים חחח
עד כה החלון כל שם שעולה בטלגרם זה שם שמתאדה באותו הרגע

Apoc אמר:
רשמתם פה 2 עמודים על שחקן שאפילו לא הוזכר כמועמד בתקשורת מיינסטרים חחח
עד כה החלון כל שם שעולה בטלגרם זה שם שמתאדה באותו הרגע

זה כי אין שום דבר אחר שקורה

אגב לגבי יוספי, להבנתי הוא מרוויח משהו כמו 300 אלף דולר+ שנקנה ב300 אלף דולר לפני חצי שנה ועם חוזה לעוד שנתיים

זה לא איזה שחקן חופשי, יש לו שם חוזה טוב והוא עשה 135 דק' ב2 המשחקים האחרונים.

על הנייר כנראה שהייתי מביא אותו, אבל אם מביאים אותו אז בשביל מה הביאו את מיכאל אוחנה (בשביל מה הביאו את מיכאל אוחנה בלי קשר?)

KevinDurant אמר:
אגב לגבי יוספי, להבנתי הוא מרוויח משהו כמו 300 אלף דולר+ שנקנה ב300 אלף דולר לפני חצי שנה ועם חוזה לעוד שנתיים

זה לא איזה שחקן חופשי, יש לו שם חוזה טוב והוא עשה 135 דק' ב2 המשחקים האחרונים.

על הנייר כנראה שהייתי מביא אותו, אבל אם מביאים אותו אז בשביל מה הביאו את מיכאל אוחנה (בשביל מה הביאו את מיכאל אוחנה בלי קשר?)

שאל את ליאור.

מקווה שיוספי זה בדייה.
הוא לא מתאים לסגל של שום קבוצה גדולה.

שחקן עצלן כמו סברינה

איזה שטויות. למה מי זה תומר יוספי נקווה שלא יגיע לפה גם ככה יש לנו סגל בינוני ומטה

כל הסיפור פה הוא אוזלת היד של המועדון הזה לשמור או להביא ישראלים איכותיים, זה מה שמייצר את החורים בסגל
אוזלת יד שמשקפת יותר מהכל את המיקום שלנו בשרשרת המזון

חזיזוש אמר:
מה שבטוח, שהוא יחתום במכבי תל אביב
כולם פה יבכו למה לא הבאנו אותו
קלאסיקה

לא חושב שמישהו בכה פה על איתמר נוי.

מקווה שלא יגיע לפה אלינו וזה סתם קשקושים.

בין הישראלים בליגה בשנה וחצי האחרונות רציתי בעיקר את דאפה, מדמון ובן הרוש. לא הייתי מתנגד לקניקובסקי אחרי עזיבת סבע, אבל היה לא ריאלי בכל מקרה.

Kozmo אמר:
חזיזוש אמר:
מה שבטוח, שהוא יחתום במכבי תל אביב
כולם פה יבכו למה לא הבאנו אותו
קלאסיקה

לא חושב שמישהו בכה פה על איתמר נוי.

מקווה שלא יגיע לפה אלינו וזה סתם קשקושים.

איתמר נוי רק הגיע, זו לא דוגמא

אבל על קניקובסקי ודוידה אני זוכר את אותם דיבורים

HaifaWave אמר:
כל הסיפור פה הוא אוזלת היד של המועדון הזה לשמור או להביא ישראלים איכותיים, זה מה שמייצר את החורים בסגל
הסיפור פה זה שילוב של הדברים.

אין בעיה, אתם רוצים לממש שחקנים, מרגישים מיצוי, יש דברים שאי אפשר לעמוד בהם, הכל בסדר.

איפה נעלמתם בשוק הישראלי בשנתיים וחצי האחרונות? מאז דיא סבע הישראלים "הבכירים" שהגיעו לפה זה ליאור קאסה, איתן אזולאי, גיא מלמד וגדי קינדה ז''ל.

במשך שנתיים וחצי, זה מה שהצליחו להביא בשוק הישראלי. נכון, השוק דל, אין הרבה אפשרויות, אבל אם אתה מוכר/מוותר על ג'וש, סונדגרן (כישראלים), נטע, ג'אבר, פאני, סבע, אצילי ודין דוד ומפרק לגמרי את השלד הישראלי שלך, אתה צריך לעשות הכל כדי לחזק במחליפים

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
הסיפור פה זה שילוב של הדברים.

אין בעיה, אתם רוצים לממש שחקנים, מרגישים מיצוי, יש דברים שאי אפשר לעמוד בהם, הכל בסדר.

איפה נעלמתם בשוק הישראלי בשנתיים וחצי האחרונות? מאז דיא סבע הישראלים "הבכירים" שהגיעו לפה זה ליאור קאסה, איתן אזולאי, גיא מלמד וגדי קינדה ז''ל.

במשך שנתיים וחצי, זה מה שהצליחו להביא בשוק הישראלי. נכון, השוק דל, אין הרבה אפשרויות, אבל אם אתה מוכר/מוותר על ג'וש, סונדגרן (כישראלים), נטע, ג'אבר, פאני, סבע, אצילי ודין דוד ומפרק לגמרי את השלד הישראלי שלך, אתה צריך לעשות הכל כדי לחזק במחליפים

גם אם אתה לא מפרק את השלד הישראלי שלך אתה צריך להביא ישראלים איכותיים כל הזמן.

אגב, יש מישהו פה שהיה מהמר שאם סדריק דון היה ישראלי הוא היה מגיע לפה? או דיארה?

מאז ינואר 24 שהחתמנו את קינדה וקאסה כמה ישראלים בכירים לא החתמנו שהיו בשוק? עולים לי לראש רק יחזקאל שבנתיים די אכזבה, כנעאן ואולי אצילי למרות שלדעתי הוא אחרי השיא. כל השאר בינוניים להחריד.
השוק הישראלי במצב נוראי.

• אהבתי
תגובות: Apoc
Hulk אמר:
מאז ינואר 24 שהחתמנו את קינדה וקאסה כמה ישראלים בכירים לא החתמנו שהיו בשוק? עולים לי לראש רק יחזקאל שבנתיים די אכזבה, כנעאן ואולי אצילי למרות שלדעתי הוא אחרי השיא. כל השאר בינוניים להחריד.
השוק הישראלי במצב נוראי.

מדמון, בן הרוש, יחזקאל, אצילי, כנעאן
איבדנו את ירין לוי ליריבה ישירה

ויש לך עוד שכבה של שחקני סגל משלימים כמו משפתי (שעדיף על כיוף), רז שלמה (שהיה סוגר לך את עמדת הבלם הרביעי במקום שחקן זר) וגרופר
ואל תגיד לי שהם בינוניים, כל אחד מהם עדיף על השחקנים המשלימים שלנו

בשנה וחצי זה הרבה
אפילו אם היו מביאים רק את אצילי אפשר היה עכשיו להביא שני שחקנים לאמצע, ולפחות אחד במקום אחד הזרים (סברינה)
אם היו מביאים את בן הרוש ואצילי בכלל לא הייתה בעיה להביא שני זרים לאמצע
וזה רק ההרכב
גם ברמת הסגל המצב לא טוב

ואגב, אם השוק הישראלי במצב נוראי ואנחנו לא מצליחים להחתים אחד מתוך שלושה שחקנים טובים שאפשר להביא בשנה אחת אז גם המצב שלנו נוראי

HaifaWave אמר:
Hulk אמר:
השוק הישראלי במצב נוראי.

מדמון, בן הרוש, יחזקאל, אצילי, כנעאן
איבדנו את ירין לוי ליריבה ישירה

ויש לך עוד שכבה של שחקני סגל משלימים כמו משפתי (שעדיף על כיוף), רז שלמה (שהיה סוגר לך את עמדת הבלם הרביעי במקום שחקן זר) וגרופר
ואל תגיד לי שהם בינוניים, כל אחד מהם עדיף על השחקנים המשלימים שלנו

בשנה וחצי זה הרבה
אפילו אם היו מביאים רק את אצילי אפשר היה עכשיו להביא שני שחקנים לאמצע, ולפחות אחד במקום אחד הזרים (סברינה)
אם היו מביאים את בן הרוש ואצילי בכלל לא הייתה בעיה להביא שני זרים לאמצע
וזה רק ההרכב
גם ברמת הסגל המצב לא טוב
בינתיים אף אחד מהרשימה כאן לא הוכיח משהו, אם כבר דוידה היחיד שהיה יכול להיות פה וטעות שלא הגיע(בזמנו היה את חלאיליי אז אפשר להבין) ואולי בן הרוש ובעיקר כי הוא מפנה לך מקום של זר.
את ירין לוי לא איבדת שנה הבאה הוא חוזר לפה או שהוא יימכר ונגזור עליו סכום יפה וכרגע אני לא חושב שהוא היה פותר לנו את הבעיה באמצע.
הבעיה היא זה לא שלא הביאו את אצילי אני עדיין חושב שהוא אחרי השיא הבעיה זה שנפלו עם סברינה הרי אם היו פוגעים בכנף ימין לא היינו מתלוננים.
לגבי השאר זה בדיחה אין הבדל בין כיוף למשפתי/גראפי גרופר וקני סייף זה גם אותו רמה.
אחלה רז שלמה אבל הוא בלם רגל שמאל שכנראה לא היה מסכים להיות פה בלם רביעי ואפשר להחזיר את סירוטה שטוב ממנו.

מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה