• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kozmo אמר:
מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב

לא יפה להטריל ככה.

Kozmo אמר:
מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב

🤣🤣🤣🤣 רמת אמינות ״ איני הנהג״ בוויז

Kozmo אמר:

ציניות משובחת

זקן הזוי שמשחרר את השחקן הכי טוב של הקבוצה תמורת נזיד עדשים, בלי מחליף ועוד לפני יריבה קשה באירופה.

חח קיבלו על הכוכב הכי גדול של הקבוצה 650 אלף יורו שיכולים להגיע למיליון. איזו בדיחה.
התנהלות הזויה של ההנהלה החובבנית שלנו.

הוא בן 32 כמה כבר דמי ההעברה חשבתם שנקבל עליו?

Hulk אמר:

הייתי דורש 2 מיליון יורו כיאה לשחקן הכי טוב בליגה. למה מכבי חיפה לחוצה פה למכור?

חזיזוש אמר:
Kozmo אמר:

זה בצחוק?

ציניות.
כל הזמן מדברים על ט באב כגורם סיבה לזה שאין רכש כאילו שלפני ואחרי יש רכש.

lemmacantor אמר:
Hulk אמר:

הייתי דורש 2 מיליון יורו כיאה לשחקן הכי טוב בליגה. למה מכבי חיפה לחוצה פה למכור?
לא היינו מקבלים ובוא נגיד את האמת לשני הצדדים היה אינטרס להיפרד, סבע חסך לעצמו 4 מיליון שקל וקיבל חוזה עם שכר כפול ומכבי חיפה נפטרה מחוזה עצום שעוד שנתיים יראה רע מאוד ומשחקן שהוא סופר מוכשר אבל לא יכול להוביל קבוצה, וזה בלי קשר למטען עם הקהל וכל המסביב

האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
עכשיו הוא בועט אותו מהר מאוד. ככה עושים כשמתים להפטר משחקן.

נשארנו בלי אמצע.
חוץ מעלי מוחמד יש לנו רק בינוניים להחריד או שחקנים שלו הוכיחו את עצמם.
אנחנו חייבים 3 שחקני אמצע ברמה גבוהה, ושיתחילו בפאני, יעלה כמה שיעלה.

כרגע אנחנו שווים מקום 6, עדיף שנסיים ב 7 שלא נתבזה בפלייאוף העליון עם רביעיות וחמישיות.

מועדון בפשיטת רגל.
לא מבין למה הוא עדיין רוצה להיות בעלים שאין לו שום כוונה ושאיפות

lemmacantor אמר:
האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
אין סיבה אחת זה כמה דברים ביחד שמצטברים.
תשים את עצמך בנעלי סבע למה לו להישאר פה אם יכול לקבל כפול בטורקיה ולא לשלם שקל לרשות המסים? מילא זה היה במועדון שרץ לאליפות והיה לו תמיכה וחום מהקהל אבל שהקהל נגדו והמועדון מת להיפטר ממנו הפרידה מתבקשת

יותר מפריע מסבע זה שיצאנו סמרטוטים מול ביתר כבר פעם שניה אחרי מקרה קינדה, איציק עובדיה פשוט חלש

Hulk אמר:
lemmacantor אמר:
תשים את עצמך בנעלי סבע למה לו להישאר פה אם יכול לקבל כפול בטורקיה ולא לשלם שקל לרשות המסים? מילא זה היה במועדון שרץ לאליפות והיה לו תמיכה וחום מהקהל אבל שהקהל נגדו והמועדון מת להיפטר ממנו הפרידה מתבקשת

אבל למה מקבלים עליו רק 650,000 יורו?
למה משחררים אותו לפני ראקוב?

זה ניהול משא ומתן ברמה של כיתה ד.

hezildo אמר:
Hulk אמר:
lemmacantor אמר:

אבל למה מקבלים עליו רק 650,000 יורו?
למה משחררים אותו לפני ראקוב?

זה ניהול משא ומתן ברמה של כיתה ד.
כי הוא בן 32זה פלוס מינוס הסכום שהיה אפשר להוציא עליו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה