Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
כן אחי ליגה של דייגים אם מסי לא שם היא בקייראט
סכנין ליקחת שם אליפות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
https://youtu.be/GlrpmGjSWyw?si=U2fNxm1i6EzmJ9X9Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
KevinDurant אמר:ניחוש שלי: הבחור בכלל לא על הפרק
שם שיצא החוצה ומייצר קליקים לאתרי הספורט בארץ ומוסיף פסקאות לכתבים שאין להם מה לכתוב
כל האתרים פה מפמפמים את השם שלו ובינתיים לא יצא אפילו דיווח אחד בנושא באמריקה.
Kaka אמר:https://youtu.be/GlrpmGjSWyw?si=U2fNxm1i6EzmJ9X9Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
סכנין ליקחת שם אליפות
Hulk אמר:מעדיף כבר שיביאו את הניגרי מטורקיה הוא לא 6 אלא יותר 8/10 אבל הוא חתיכת מפלץ וקישור שלו עלי ואזולאי יהיה מעולה
Kaka אמר:הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אפשר למצוא שם שחקנים טובים מאוד לליגה שלנו, כמובן שזה יעלה לא מעט כסף. במקרה של אנלי אני סבור שעליו צריך לשים את הסכום ולהחתים.
Daniel123 אמר:חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:מישהו יכול לשים כאן בבקשה סירטון ביצועים של האמריקאי מהליגה האיכותית MLS.
שנראה על מה המהומה.
סכנין ליקחת שם אליפות
מה אכפת לי ממסי שהלך לסיים שם את הקריירה?
אם אתה חושב שהליגה הזאת טובה זה שלך.
אני לא מחזיק מהMLS ולא בעד להביא משם שחקנים.
lemmacantor אמר:Kaka אמר:הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אפשר למצוא שם שחקנים טובים מאוד לליגה שלנו, כמובן שזה יעלה לא מעט כסף. במקרה של אנלי אני סבור שעליו צריך לשים את הסכום ולהחתים.
אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.
אבל זו ליגת חוג.
Apoc אמר:לדעתי השחקן הזר שיגיע לקישור הוא כזה שהשם שלו עוד לא עלה בכותרות.
חבל לבזבז אנרגיות על שמות לא רציניים.
Kaka אמר:lemmacantor אמר:Kaka אמר:הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.
אבל זו ליגת חוג.
נכון אפשר להביא מכל ליגה אבל המבחר בארה״ב יהיה גדול יותר. בסוף זה שחקן שהגיע לנבחרת חזקה בהרבה מישראל ונמצא במגמת עלייה.
HaifaWave אמר:Kaka אמר:lemmacantor אמר:אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.
אבל זו ליגת חוג.
נכון אפשר להביא מכל ליגה אבל המבחר בארה״ב יהיה גדול יותר. בסוף זה שחקן שהגיע לנבחרת חזקה בהרבה מישראל ונמצא במגמת עלייה.
שמעת משהו חדש על הקשר הזר שכתבת שסגור פה?