• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תוך שנתיים עברנו מעומר אצילי לעוז בילו, מנטע לביא ואבו פאני לגוני נאור ואיתן אזולאי.

ניהול ברמה גבוהה.

Kaka אמר:
תוך שנתיים עברנו מעומר אצילי לעוז בילו, מנטע לביא ואבו פאני לגוני נאור ואיתן אזולאי.

ניהול ברמה גבוהה.
ואל תשכח את מיכאל אוחנה

את גיא מלמד אפשר לתת בתמורה לכארם גאבר. נסגור את המחליף של בטאיי לפחות.

צריך לשרוף את המועדון אם עוז בילו מגיע לפה
מה זו הבינוניות הזאת???
0 שאיפות

מתחיל להאמין לאלה שאומרים שהם עושים לנו דווקא

ההיגיון של המועדון ברור - להיפטר ממלמד שיושב על חוזה שמן ומתחילת הקיץ מנסים להראות לו את הדרך החוצה (לאם בחינם) ומחג׳ג׳ שהוא האחרון ברוטציה של פלורס לצד חרמש, ולהביא בתמורה פלסטר לאגף ימין למקרה שנתקע/נתקענו ואין אלטרנטיבות.

כמובן שזו עסקה גרועה גם כי זה תמורת בילו וגם כי יכלו ללכת לעסקה דומה עם תוספת כסף תמורת דאפה בשלב מוקדם יותר כדי לפנות מקום לזר.

אני לא יודע מי הגורם האחראי לבניית הסגל העונה (מניח שעובדיה), אבל זה דבר שאמור לגרור פיטורים, בדיוק כמו שאלברמן פוטר על בנייה גרועה עונה קודם לכן.

Shocking4U אמר:
יענקל׳ה מנסה לדחוף עשר שנים רעות בשלוש שנים.

אתה אומר, צריך להספיק לפני שמתפגר. 10 שנים הוא לא יחזיק עוד?

אז אחרי שהודחנו (שוב) מאירופה, נראינו לא מספיק טוב ויש פה סגל גרוע, למה אוהד מכבי חיפה מתעורר?

כותרות על סגל רחב, על שחרורים, על צמצום.

ב''ש הודחה מאירופה והבהירה שהיא לא מתכוונת למכור את קנגוואה, לא את ונטורה ולהפך, הפך אותם ליותר רעבים.

ומכבי חיפה? מסכנים האוהדים

KevinDurant אמר:
אז אחרי שהודחנו (שוב) מאירופה, נראינו לא מספיק טוב ויש פה סגל גרוע, למה אוהד מכבי חיפה מתעורר?

ב''ש הודחה מאירופה והבהירה שהיא לא מתכוונת למכור את קנגוואה, לא את ונטורה ולהפך, הפך אותם ליותר רעבים.

אני לא יןדע מה קראת אחי
אני קורא שדווקא הבינו שהסגל לא מספיק טוב

Gutti אמר:
KevinDurant אמר:

אני לא יןדע מה קראת אחי
זה שהסגל לא טוב הבנו מזמן, מה מתכוונים לעשות לגבי זה?

KevinDurant אמר:
Gutti אמר:
KevinDurant אמר:

אני לא יןדע מה קראת אחי
זה שהסגל לא טוב הבנו מזמן, מה מתכוונים לעשות לגבי זה?

חח עוז בילו

בינתיים, החלוץ גיא מלמד סירב לעבור בטרייד למכבי נתניה תמורת עוז בילו. המשמעות היא שאם בילו אכן יגיע לירוקים, היהלומים יצטרכו להסתפק בעילאי חג'ג'. בכל מקרה בחיפה הבהירו כי לפני כמה שבועות היו דיבורים בנושא ומאז, לדבריהם, "נתניה נעלמה".

המנהל המקצועי הדגול א.עובדיה לא מסוגל לסגור שחקן שהשם שלו דומה למרכז קניות בפעם ה…?
זה קטע גדול כל קבוצה נעלמת באמצע מו"מ לעובדיה.
לדעתכם אנחנו בשלב הזה עדיין נחשבים בכלל מועדון מקצועני?

ToniKroos אמר:
בינתיים, החלוץ גיא מלמד סירב לעבור בטרייד למכבי נתניה תמורת עוז בילו. המשמעות היא שאם בילו אכן יגיע לירוקים, היהלומים יצטרכו להסתפק בעילאי חג'ג'. בכל מקרה בחיפה הבהירו כי לפני כמה שבועות היו דיבורים בנושא ומאז, לדבריהם, "נתניה נעלמה".

המנהל המקצועי הדגול א.עובדיה לא מסוגל לסגור שחקן שהשם שלו דומה למרכז קניות בפעם ה…?
זה קטע גדול כל קבוצה נעלמת באמצע מו"מ לעובדיה.
לדעתכם אנחנו בשלב הזה עדיין נחשבים בכלל מועדון מקצועני?

לזכותו של עובדיה יאמר שעסקת בילו היא אחת העסקאות היותר מורכבות שהיו בשנים האחרונות ואולי בהיסטוריה של מכבי, מיטב עורכי הדין מנסים לתפור עסקה כך שאם היא תתקיים בסופו של דבר היא תהיינה כנראה רק בתום החלון.

כרמליסט ירוק אמר:
מניח שהם יחכו עם הקשר האחורי עד ש״עסקת בילו״ תיסגר לקראת סוף החלון 🔫🙂

תשמע, לנהל מו״מ על שני שחקנים במקביל, ועוד על שני כוכבים כמו בילו וקשר זר שימצאו באיזה קבוצת תחתית באוזבקיסטן, זה דבר קשה מאוד עד בלתי אפשרי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה