דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
מישהו שמע משהו?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דם ירוק!!! אמר:מישהו שמע משהו?
Kozmo אמר:דם ירוק!!! אמר:מישהו שמע משהו?
כאמור שמועות טלגרם לעולם לא נכונות (אפוק)
NOSFERATU ZODD אמר:אני הייתי משחרר את סברינה פדראו ואפילו יובאנוביץ.
מביא 2 קשרים לאמצע ועוד קשר התקפי.
הקבוצה כרגע נראית פשוט מתה.
הייתי גם משחרר את סוף ואוחנה.
Gutti אמר:מה חוזז? נדפק לכם השכל הישר?
HaifaWave אמר:Gutti אמר:מה חוזז? נדפק לכם השכל הישר?
לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
בתור מחליף לכנף זה הכי טוב שנמצא.
Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:Gutti אמר:מה חוזז? נדפק לכם השכל הישר?
לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
:shock:
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
תציע אלטרנטיבה.
אתה מעדיף את סוף באגף?
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
תציע אלטרנטיבה.
אתה מעדיף את סוף באגף?
זו לא המציאות שמגיעה למועדון עם מסורת כמו שלנו ועם הקהל הכי גדול.HaifaWave אמר:Gutti אמר:מה חוזז? נדפק לכם השכל הישר?
benrey אמר:זו לא המציאות שמגיעה למועדון עם מסורת כמו שלנו ועם הקהל הכי גדול.HaifaWave אמר:Gutti אמר:מה חוזז? נדפק לכם השכל הישר?
ואנחנו גם לא מחפשים שחקן מחליף, כל הסגל מלא בשחקנים מחליפים, קודם כל שיבוא שחקן הרכב אחר כך נדבר על מחליפים.
צריך זר לצד ימין, וכזה שיודע לתת מספרים, גם שערים וגם בישולים, מישהו שיהיה הכוכב של הקבוצה כי למרבה הצער, אני לא זוכר כזו קבוצה אפרורית שנים, גם בשנים הרעות שלנו היה נגיד את ראיוס שהוא מה שנקרא שחקן שבשבילו קונים כרטיס.
היום מי? הרבה מאוד סימני שאלה…
אז קשר ימין זר וקשר אחורי זר מאסט להרכב, ואם יפגעו שם ויביאו תותחים, ואם קנז׳י יהיה בריא ויראה ניצוצות, ואם נהואל יצדיק את המחיר ששילמו, וסק יחזור ויובה יאפס כוונת ואם ואם ואם …. יהיה אפשר אפילו לדבר על אליפות.
אבל עם חוזז? נלחם על פליאוף עליון במקרה הטוב
Gutti אמר:HaifaWave אמר:
תומר יוספי
יונתן כהן
טאברש
קאני
טאבי