ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Gutti אמר:מי שלא רוצה את יונתן כהן מדבר מרגש ולא מרציונל
מי ישמע? אז ירד עלינו וחגג מולנו, כמו חצי מהליגה
הוא צהוב? גם שון גולדברג והמשפחה שלו צהובים
איתי שכטר אוהד מכבי חיפה ולא אכפת לו להסתלבט עלינו תמיד
בתור קיצוני ימני מחליף בנוסף לזר זה שדרוג.
מה עם העובדה שהוא שחקן גמור עם אופי מסריח? הפעם האחרונה שהוא היה שחקן טוב היה כשמאבוקה עוד היה שחקן פעילGutti אמר:מי שלא רוצה את יונתן כהן מדבר מרגש ולא מרציונל
מי ישמע? אז ירד עלינו וחגג מולנו, כמו חצי מהליגה
הוא צהוב? גם שון גולדברג והמשפחה שלו צהובים
איתי שכטר אוהד מכבי חיפה ולא אכפת לו להסתלבט עלינו תמיד
בתור קיצוני ימני מחליף בנוסף לזר זה שדרוג.
greenguy אמר:לאיזה רמה ירדנו. השם יעזור
בבקשה שיהיה איזה נס אנחנו ברמה שצריך נס
זה נבלה וזה טריפהHaifaWave אמר:איך יהונתן כהן שהוא שחקן גמור עדיף על חוזז?
אין לך ישראלים טובים. לכל קבוצה שהייתה בצמרת והתיימרה לעשות משהו בליגה היה שלד ישראלי חזק. הישראלים הבכירים שלך זה חזיזה, מלמד ושון גולדברגgreenguy אמר:לאיזה רמה ירדנו. השם יעזור
זה יקום וייפול על הזרים.Shocking4U אמר:אין לך ישראלים טובים. לכל קבוצה שהייתה בצמרת והתיימרה לעשות משהו בליגה היה שלד ישראלי חזק. הישראלים הבכירים שלך זה חזיזה, מלמד ושון גולדברגgreenguy אמר:לאיזה רמה ירדנו. השם יעזור
benrey אמר:זה יקום וייפול על הזרים.Shocking4U אמר:אין לך ישראלים טובים. לכל קבוצה שהייתה בצמרת והתיימרה לעשות משהו בליגה היה שלד ישראלי חזק. הישראלים הבכירים שלך זה חזיזה, מלמד ושון גולדברגgreenguy אמר:לאיזה רמה ירדנו. השם יעזור
זה היה נכון כשהיו 6 זרים, וזה עוד נכון כשיש 8.
שוער ( ירמקוב) , בלם ( שון וליסאב ), קשר ( אזולאי, עלי וקאסה על משבצת אחת ) זה שלוש עמדות שאתה במצב טוב בהן.
תוסיף את קנז׳י שהוא פוטנציאל להרכב, ומלמד חזיזה ואוחנה לעומק.
העמדות שצריך בדחיפות זה כנף ימין וקשר אחורי, אין ישראלי ראוי, אז זה חייב להיות זר, אין אירופה אז אפשר להתפשר על העומק ולסמוך על דרור שמשון, אבל אי אפשר לבנות על חוזז או יונתן כהן בעמדת מפתח כזאת.
חזיזוש אמר:להעיף את אלברמן הייתה טעות
חשבתי אז וכל יום שעובר אני מאמין בזה יותר
חזיזוש אמר:להעיף את אלברמן הייתה טעות
“רק״ שליש סגל…HaifaWave אמר:benrey אמר:זה יקום וייפול על הזרים.Shocking4U אמר:אין לך ישראלים טובים. לכל קבוצה שהייתה בצמרת והתיימרה לעשות משהו בליגה היה שלד ישראלי חזק. הישראלים הבכירים שלך זה חזיזה, מלמד ושון גולדברג
זה היה נכון כשהיו 6 זרים, וזה עוד נכון כשיש 8.
שוער ( ירמקוב) , בלם ( שון וליסאב ), קשר ( אזולאי, עלי וקאסה על משבצת אחת ) זה שלוש עמדות שאתה במצב טוב בהן.
תוסיף את קנז׳י שהוא פוטנציאל להרכב, ומלמד חזיזה ואוחנה לעומק.
העמדות שצריך בדחיפות זה כנף ימין וקשר אחורי, אין ישראלי ראוי, אז זה חייב להיות זר, אין אירופה אז אפשר להתפשר על העומק ולסמוך על דרור שמשון, אבל אי אפשר לבנות על חוזז או יונתן כהן בעמדת מפתח כזאת.
8 זרים זה רק שליש סגל, וגם זה בהנחה ופוגעים בכולם וכולם שחקנים מתברגים בהרכב ולא מתבזבזים כמחליפים.
כל קבוצה חייבת ישראלים טובים. מעבר לזה שהם ישראלים אלה גם שחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם.
אלברמן אחראי במידה גדולה למצב הנוראי של הסגל שהביא אותנו לאיפה שאנחנו היוםחזיזוש אמר:להעיף את אלברמן הייתה טעות
Smile אמר:חזיזוש אמר:להעיף את אלברמן הייתה טעות
אני אתן לך קצת שמות שיעזרו לך
שואו, סברינה, ניצן, גוני, ינון אליהו, זרגרי, אלפונס
וזה רק מאלה שאני זוכר, בטוח שהיו לו עוד הרבה פלופים בשנתיים האחרונות