• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
אני באמת לא מאמין שאבו פאני על המדף ואפילו לא פונים אליו בכלל.
איך זה יכול להיות?!

זה עולה כסף. אם מכבי חיפה הייתה מעוניינת להוציא כסף, אז לא היינו במצב כזה (וגם לא עם מאמן כזה).

greenguy אמר:
לחג׳ג׳ יש כדורגל
למה לא להעיף את סוף וגוני במקומו

אני גם לא מבין. חג'ג' בעיניי זה שחקן הכנף הכי טוב שלנו אחרי קנג'י בהנחה שקנג'י שווה משהו. שהוא יהיה המחליף בכנף שמאל.

כל השאר - חזיזה, סוף וחלאיילי - אנחנו לא נקבל מהם כבר כלום. זו רמה של ליגה לאומית. בלי להגזים. אפשר לשחרר אותם וחהביא את יוספי או קאני במקומם בנוסף לכנף זר נוסף בצד ימין.

חגג נפצע מלהתעטש, אם זה טרייד 1 על 1 בלי כסף ועניינים זה בסדר, קאמי שחקן בינוני ולא ברמה של מכבי חיפה.
חתיכת ביזיון ההרכב שפותחים איתו מחר, מועדון גמור

צריך חמישה שחקני כנף
בשמאל קנז׳י וחג׳ג׳
בימין זר וקאני/יוספי
וחמישי זה חזיזה להרמת המוראל, הווי ובידור וגיבוי לסוף העונה שכולם פצועים

להביא עוד שחקנים יפריע למטרה העיקרית של הקבוצה וזה לייצב הרכב לליגה ולגביע המקומיים

greenguy אמר:
לחג׳ג׳ יש כדורגל
למה לא להעיף את סוף וגוני במקומו

אני משער לעצמי שגם סוף וגם חג׳ג׳ לא בתכניות, סוף לא רוצה לעבור לקבוצה אחרת בארץ וחג׳ג׳ הוא קלף כל שהוא מול קבוצות הליגה.

גוני, מבחינת המועדון, לא רלוונטי כל עוד אין פה קשר 6 וכנראה שגם אחרי.

קאני נותן לי וייבים של ציבוטה (ולא מגזענות)

שחקן שאין לו יותר מדי דריבל, שמתבסס על מהירות במתפרצות ובעיקר מבקיע ולא מייצר לאחרים.

זה לא מה שחסר לנו בכנף

ההרכב המשוער: גיורגי ירמקוב; יילה בטאיי, עבדולאי סק, ליסאב עיסאת (שון גולדברג), פייר קורנו; עלי מוחמד, איתן אזולאי, גוני נאור; דולב חזיזה, סוף פודגוראנו, ג'ורג'ה יובאנוביץ'

חברים עם ההרכב הזה הוא עולה. אין בכלל מה לדון פה, זה לא מלפפונים חמוצים אפילו. אפשר לנעול וגם לא לפתוח חדש לדעתי

DelPiero אמר:
ההרכב המשוער: גיורגי ירמקוב; יילה בטאיי, עבדולאי סק, ליסאב עיסאת (שון גולדברג), פייר קורנו; עלי מוחמד, איתן אזולאי, גוני נאור; דולב חזיזה, סוף פודגוראנו, ג'ורג'ה יובאנוביץ'

חברים עם ההרכב הזה הוא עולה. אין בכלל מה לדון פה, זה לא מלפפונים חמוצים אפילו. אפשר לנעול וגם לא לפתוח חדש לדעתי

60f02cbc65138eeefd61db8c2648f01a.jpg

בסוף גם היום במשחק מצוין היו 2 נקודות חולשה שזה כנף ימין ( סוף ) וקשר אחורי ( גוני )

חיזוק שם ויהיה בסדר

אם פלורס ידע לבנות תבניות התקפה מסודרת, אז באמת שכל מה שחסר לסגל הזה זה 6/פאני ושחקן אגף מהיר ועם דריבל.
בשאר העמדות באמת שיש הרבה איכות

מעניין לדעת אם יש שחקנים באמת שמנהלים איתם מגעים או שמחפשים עדיין.
מריח לי מוזר שאין שמות בכלל לאחרונה.

למרות הניצחון עדיין חייבים קשר אחורי, קשר תוקף וכנף ימין.

אני לא אוהב את הרעיון של החתמת סילבה קאני לימין ו6 זר במקום פדראו. אני רוצה שישחררו/יקפיאו (לא אכפת לי מהלוגיסטיקה) מפדראו וסברינה ויביאו כנף ימין זר ו6 זר. סילבה קאני זה לא מספיק למכבי חיפה ככנף פותח, בטח לא בעסקה המוגזמת שידרש להביא אותו.

כל הכבוד, להביא שחקן ספסל מבית"ר להרכב של מכבי חיפה.
ניהול חרא, אם הם הסתנוורו מהניצחון על ריינה שמועמדת בטוחה לירידת ליגה העונה אז את הכאפה הם יקבלו בטדי, לא נורא.

לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.

במצב כזה ואין ברירה אלא להחתים ישראלי לכנף ימין - אז ברור שמביא את קאני סילבה. הוא עדיף על האלטרנטיבות בשוק (יהונתן כהן וחוזז) וטוב גם מסוף משמעותית.
ולפני שתגידי טוריאל - לא ריאלי

Rmc אמר:
לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.

במצב כזה ואין ברירה אלא להחתים ישראלי לכנף ימין - אז ברור שמביא את קאני סילבה. הוא עדיף על האלטרנטיבות בשוק (יהונתן כהן וחוזז) וטוב גם מסוף משמעותית.
ולפני שתגידי טוריאל - לא ריאלי

ממש לא, אסור להתפשר.
בהרכב של מכבי חיפה צריכים לשחק רק שחקנים ברמה גבוהה שראויים ללבוש את החולצה הירוקה.
זה לא נתון לויכוח בכלל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה