• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:
אני מהמר שלא יגיע עוד זר

רק לפי התחושה שלי.
מנסים לראות מה יהיה עם קאני ואבו פאני מבחינת הוצאות.
ואז אולי בסוף לפי זה יביאו קשר זר עם מה שנשאר לפי הכסף שהקציבו.
לצערי נראה התפשרות דווקא בעמדה הכי חשובה.

עם מביאים את פאני אין צורך ב6 זר
אם כבר להביא כנף זר נוסף חוץ מקאני
אני שומע את זה הרבה ואני לא מסכים עם זה בכלל.
פאני לא 6, זה שהוא שיחק שם לאיזה רבע עונה בתקופה של בכר שהיה לך כשרונות על התקפיים וגם אז הסתכנת במופקרות לא תשנה את זה. אם אתה מביא אותו לשחק 6 אתה עושה לו עוול ולא ממקסם את היכולות שלו בשום צורה.
המועדון הזה צריך להתעורר על החיים שלו ולהביא כבר 6 זר משמעותי, אתם רואים כמה זה משמעותי עם שחקנים כמו ונטורה ובליץ'.
אבו פאני צריך לשחק כשחקן 50/50.
הייתי משחק 4-1-2-3 עם קשר אחורי אחד ו2 קשרי אמצע ימין ואמצע שמאל מעליו.
מה שכן, אבו פאני לדעתי יפגע משמעותית בדקות של אזולאי, שניהם אוהבים לשחק בתפקיד הקשר אמצע הימני והם שחקנים עם מאפיינים די דומים מעבר לגובה.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
רק לפי התחושה שלי.
מנסים לראות מה יהיה עם קאני ואבו פאני מבחינת הוצאות.
ואז אולי בסוף לפי זה יביאו קשר זר עם מה שנשאר לפי הכסף שהקציבו.
לצערי נראה התפשרות דווקא בעמדה הכי חשובה.

עם מביאים את פאני אין צורך ב6 זר
אם כבר להביא כנף זר נוסף חוץ מקאני
אני שומע את זה הרבה ואני לא מסכים עם זה בכלל.
פאני לא 6, זה שהוא שיחק שם לאיזה רבע עונה בתקופה של בכר שהיה לך כשרונות על התקפיים וגם אז הסתכנת במופקרות לא תשנה את זה. אם אתה מביא אותו לשחק 6 אתה עושה לו עוול ולא ממקסם את היכולות שלו בשום צורה.
המועדון הזה צריך להתעורר על החיים שלו ולהביא כבר 6 זר משמעותי, אתם רואים כמה זה משמעותי עם שחקנים כמו ונטורה ובליץ'.
אבו פאני צריך לשחק כשחקן 50/50.
הייתי משחק 4-1-2-3 עם קשר אחורי אחד ו2 קשרי אמצע ימין ואמצע שמאל מעליו.
מה שכן, אבו פאני לדעתי יפגע משמעותית בדקות של אזולאי, שניהם אוהבים לשחק בתפקיד הקשר אמצע הימני והם שחקנים עם מאפיינים די דומים מעבר לגובה.

מסכים שפאני הכי טוב כ50/50 אבל במצב הסגל הנוכחי הוא בעיקר זועק יצירתיות מהירות וחוסר בכישרון.
אם אני מסתכל על הסגל ומה ישלים את הפאזל לקבוצה יותר מאוזנת אז לדעתי שלישיה של פאני אזולאי ועלי וקיצוני זר תעמיד הרכב חזק בהרבה מאשר שתביא 6 ותשחק עם קאני בימין.

לא יאמן איזה אימפוטנציה יש בכל הקשור לסגירת מו״מ מול שחקנים.
שמעתי את המדובר של מה שקטן אמר לקניאס, לא חידש לי דבר. זה ידוע לא מהיום.

לדעתי זה הקטליזטור המרכזי שמביא לאימפוטנציה הזאת. אין אצלנו רעב לסגור עם שחקנים, רוצים שהם יתחננו אלינו בשביל שיבואו. אצילי צריך להתחנן לשחר ולבכר שיקבלו אותו. כשאברמוב יושב 24/7 עליו בשביל שיבוא גם אחרי שכבר בחר אותנו.
כנ״ל כנעאן, אצלנו עושים מו״מ בתקשורת ומפרסמים כל מיני פרסומים מוזרים על זה שהוא רוצה רק מכבי. ואלונה? עובדת עם הסוכן, עובדת מול ג׳קי, ולא מרפה מחמודי.

עכשיו זה פאני. מחכים למשיח שיביא אותו רכוב בסוס הלבן לפה.

זאת לא בושה ״לשגע״ שחקן שיבוא. דחילק ככה סוגרים עסקאות בכל תחום, הרבה פלפל. לטוס לשבת עם השחקן ועם אשתו אם צריך, לדבר עם האמא, לדבר עם הרב ולדבר עם כל מי שצריך.

העניין היותר מטריד הוא זהות הזר והאם בכלל יש מגעים.
אני מקווה שיבוא לפה זר ברמה גבוהה ולא יורידו פרופיל בגלל קאני.

בן דור: יגיע קשר 6 בלי קשר לאבו פאני. יש קשר שמכבי התבייתה עליו, מאוד רוצה אותו ומחכים לאישור של הקבוצה שלו שאולי יגיע עם תום חלון ההעברות האירופי ב-1.9.

Nirgreen אמר:
בן דור: יגיע קשר 6 בלי קשר לאבו פאני. יש קשר שמכבי התבייתה עליו, מאוד רוצה אותו ומחכים לאישור של הקבוצה שלו שאולי יגיע עם תום חלון ההעברות האירופי ב-1.9.

יש חוק לגבי פרסום הספמות חוזרות של בן דור?
הבן אדם תקליט שבור

איבדתי כבר תקווה לגבי הקשר, רבאק כמה זמן לוקח להם

אחרי שלא יחתימו אף קשר עד סיום החלון בארץ, יעלה דודו לשידור ויגיד שיש אופציות בשוק של שחקנים חופשים, בדיוק כמו עם חלוץ זר בקיץ קודם.

Kandaurov אמר:
אחרי שלא יחתימו אף קשר עד סיום החלון בארץ, יעלה דודו לשידור ויגיד שיש אופציות בשוק של שחקנים חופשים, בדיוק כמו עם חלוץ זר בקיץ קודם.

https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=6&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show

שיהיה מוכן

יואב הופמייסטר חופשי,הייתם בוחנים אותו כגיבוי לספסל במקום גוני שצריך לעוף מכאן כמה שיותר מהר.

benrey אמר:
Kandaurov אמר:

https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=6&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show

שיהיה מוכן

חחח יא מלך.
תעבירו למועדון שישימו במועדפים בכרום.

כמעט חודשיים מחפשים באופן פעיל קשר 6 ולא מצליחים לייצר כלום.

בדיוק אותן בעיות מעונה שעברה.

אולי הבעיה לא כספית אלא אנשי מקצוע חלשים שפשוט לא יודעים למצוא שחקנים?
אין פה באמת מישהו נורמלי שיש לו ידע בשוק עם כל הכבוד.

KevinDurant אמר:

ומהעונה שלפניה ומזו שלפניה
זה לא רק קשר 6, לא מצליחים לסגור פה שחקנים גם בגזרה של הישראלים
או שהניהול פה הוא פח אשפה או הקצאת המשאבים או שניהם

KevinDurant אמר:

כבר שנתיים וחצי מחפשים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה