benrey
מכונת תארים
נראה לי זה יותר ניהול מו״מ שמתרכז באיך להוזיל כמה שקלים,NOSFERATU ZODD אמר:אולי הבעיה לא כספית אלא אנשי מקצוע חלשים שפשוט לא יודעים למצוא שחקנים?
אין פה באמת מישהו נורמלי שיש לו ידע בשוק עם כל הכבוד.
היו הרבה שמות טובים שנפלו…
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נראה לי זה יותר ניהול מו״מ שמתרכז באיך להוזיל כמה שקלים,NOSFERATU ZODD אמר:אולי הבעיה לא כספית אלא אנשי מקצוע חלשים שפשוט לא יודעים למצוא שחקנים?
אין פה באמת מישהו נורמלי שיש לו ידע בשוק עם כל הכבוד.
Liberman אמר:מה עם השחקן שחתם פה ממש אחרי 9 באב?
HaifaWave אמר:אין פה מנהל מקצועי איכותי עם ניסיון, זו הבעיה
אני חושב שאתם ממעיטים מאוד בערך של מנכ''ל ובאופן כללי איך שדברים עובדים במכבי חיפה במסגרת ההנהלה הגבוהה.HaifaWave אמר:אין פה מנהל מקצועי איכותי עם ניסיון, זו הבעיה
KevinDurant אמר:אני חושב שאתם ממעיטים מאוד בערך של מנכ''ל ובאופן כללי איך שדברים עובדים במכבי חיפה במסגרת ההנהלה הגבוהה.HaifaWave אמר:אין פה מנהל מקצועי איכותי עם ניסיון, זו הבעיה
אני ראיתי את גל אלברמן וברק בכר לפני 3 שנים סוגרים פה סגלים ב1.7 ומחתימים 2 שחקנים במקום שחקן שעוזב ומתנהלים 100/100.
שנה-שנתיים אחרי, תחת מנכ''ל אחר וכנראה בעלות פחות רעבה, מכרו כוכבים בסוף החלון, רכש שלא מגיע, סיפורים של פתאום לא מוצאים שחקנים, פתאום לא מגיעים, לא מסתדר לי.
עכשיו אולי חשבנו שבכר ואלברמן הבעיה אבל מגיע רפאלוב ושומעים מנטרות די דומות, אותם סיפורים, אותו מו''מ מרדים.
אני חושב שבקטע *הניהולי* מנספורד הרבה יותר משמעותי מפרייס במכבי ת''א נניח.
אתה חושב שאם פרייס היה במכבי חיפה במקום רפאלוב הכל היה מתקתק פה?
יש פה בעיה גדולה בתחום הניהולי ואיך שמנהלים משא ומתן, לא רק במועמדים ולדעתי זה נופל איפשהו במנכ''ל ומעלה.
זה שאיציק עובדיה ממנכ''ל את מכבי חיפה זה חד משמעית על הראש של יענקלה.Kozmo אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שאתם ממעיטים מאוד בערך של מנכ''ל ובאופן כללי איך שדברים עובדים במכבי חיפה במסגרת ההנהלה הגבוהה.HaifaWave אמר:אין פה מנהל מקצועי איכותי עם ניסיון, זו הבעיה
אני ראיתי את גל אלברמן וברק בכר לפני 3 שנים סוגרים פה סגלים ב1.7 ומחתימים 2 שחקנים במקום שחקן שעוזב ומתנהלים 100/100.
שנה-שנתיים אחרי, תחת מנכ''ל אחר וכנראה בעלות פחות רעבה, מכרו כוכבים בסוף החלון, רכש שלא מגיע, סיפורים של פתאום לא מוצאים שחקנים, פתאום לא מגיעים, לא מסתדר לי.
עכשיו אולי חשבנו שבכר ואלברמן הבעיה אבל מגיע רפאלוב ושומעים מנטרות די דומות, אותם סיפורים, אותו מו''מ מרדים.
אני חושב שבקטע *הניהולי* מנספורד הרבה יותר משמעותי מפרייס במכבי ת''א נניח.
אתה חושב שאם פרייס היה במכבי חיפה במקום רפאלוב הכל היה מתקתק פה?
יש פה בעיה גדולה בתחום הניהולי ואיך שמנהלים משא ומתן, לא רק במועמדים ולדעתי זה נופל איפשהו במנכ''ל ומעלה.
המערכת באופן כללי לא מנוהלת כמו חברה מקצוענית. זה מתחיל כמובן בראש ומשורשר כלפיי מטה. מנכ״ל, מנהל מקצועי/ספורטיבי, ייעוץ ומשפטי ושדרה מקצועית.
למעט קיץ אחד נהדר (שהיה אמור ליצור סטנדרט לאיך חלון אמור להתנהל) כבר במשך שנים מגמגמים בתחום הזה.
אל תשכחו שבכל השנים האלו היה לנו לא מעט נפילות לא מקצועיות כמו האשק וטרויסי. לא רק אצילי, צ׳לובה, בקסטר וכנעאן. לא הבאנו את זהבי ופריצה על זוטות, על תמוז בשיאו ויתרנו בגלל איזה 10 אלף דולר.
ויסמן וחמד הלכו מפה בלי שנקבל שקל.
את שרי הבאנו בזכות השגחה עליונה שיעקב בוזגלו עשה לנו קטע ובזכות זה מאור בוזגלו לא חזר אלינו באותו קיץ.
אני לא מדבר על שחקנים שהיו פלופים כי זה קורה.
היו לנו עובדיה, אלברמן, רפאלוב, תור קלרסן, מו אלאך, בכר, בן דב ועוד. מי ליצן יותר ומי פחות זה לא רלוונטי כרגע. סביבת העבודה נשארת אותה אחת, חובבנית כפי שהיא. יש גבול לכמה שאפשר להאשים את הש.ג התורן (מנהל מקצועי/מנכל/ מאמן).
Kaka אמר:הבעיה הזאת קיימת מזמן.
Hulk אמר:כי גם בן דב שגם לא היה וואו בא אחרי שהיה מנכ״ל של עסק עצום כמו המשביר, איציק זה עסקן כושל שיודע להתערבב בעירייה ובהתאחדות וזהו, אפס יכולת ניהולית
Liberman אמר:Hulk אמר:כי גם בן דב שגם לא היה וואו בא אחרי שהיה מנכ״ל של עסק עצום כמו המשביר, איציק זה עסקן כושל שיודע להתערבב בעירייה ובהתאחדות וזהו, אפס יכולת ניהולית
ברמה הקימעונאית בן דוב עשה פה עבודה מעולה.
ירוק רפואי אמר:https://www.transfermarkt.com/mohamed-bamba/profil/spieler/1178475
מועמד לפי איזה קבוצת שקר כלשהו
זורק כי אין משהו יותר טוב.
לפחות הם מביאים שמות, לא כמו הכתבים באתרים שגם את זה לא מצליחים להביא.
HaifaWave אמר:זהו הם לא ימשכו את זה יותר, בכל זאת זו מכבי חיפה ויש שם אנשים רציניים
לכן אני בטוח שמחר יעבירו מסר לתקשורת שתוך שבוע יהיה פה קשר זר