ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:לא הבנתי אין וולקאם היום?
KevinDurant אמר:המטרה היא להחליף את שחקני ההרכב הלא טובים, לא את השחקנים הטובים.ברק.י אמר:המועדון צריך למעור בכל קיץ 2-3 שחקנים לחו״ל כדי להתקדם ולצמוח. הבעיה שלא מצליחים לסגור מהר מחליפים.
מעבר לזה, הסגל שלנו כזה גרוע שגם אחרי שהחלפנו 7 שחקני הרכב, יש לנו עוד שחקנים שלא מתאימים לרמה בסגל.
לאור ההישגיות של המועדון והיכולת שלו לסגור עסקאות מהר, מה שיכול לקחת 2-3 חלונות ייקח אצלנו 5-7. במיוחד כשאנחנו מקפידים למכור שחקנים במגמת עלייה באופן שוטף.
בסוף הבאנו שוער ו2 מגנים משדרגים לחלוטין על עונה שעברה אבל נחלשנו ב6 ובמיוחד ב10 (אני זורם ואגיד שבחוד עוד אני זורם).
כלומר יוצא בסוף שהבאת שלושה משדרגים ו-ויתרת על 2 משדרגים, אז מה עוזר "שהחלפנו" 7 שחקני הרכב אם לא שמרת על השלד הטוב מעונה שעברה?
במאקרו אני מסכים אתך.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:המטרה היא להחליף את שחקני ההרכב הלא טובים, לא את השחקנים הטובים.ברק.י אמר:המועדון צריך למעור בכל קיץ 2-3 שחקנים לחו״ל כדי להתקדם ולצמוח. הבעיה שלא מצליחים לסגור מהר מחליפים.
מעבר לזה, הסגל שלנו כזה גרוע שגם אחרי שהחלפנו 7 שחקני הרכב, יש לנו עוד שחקנים שלא מתאימים לרמה בסגל.
לאור ההישגיות של המועדון והיכולת שלו לסגור עסקאות מהר, מה שיכול לקחת 2-3 חלונות ייקח אצלנו 5-7. במיוחד כשאנחנו מקפידים למכור שחקנים במגמת עלייה באופן שוטף.
בסוף הבאנו שוער ו2 מגנים משדרגים לחלוטין על עונה שעברה אבל נחלשנו ב6 ובמיוחד ב10 (אני זורם ואגיד שבחוד עוד אני זורם).
כלומר יוצא בסוף שהבאת שלושה משדרגים ו-ויתרת על 2 משדרגים, אז מה עוזר "שהחלפנו" 7 שחקני הרכב אם לא שמרת על השלד הטוב מעונה שעברה?
הדברים לא סותרים.
באופן טבעי, שחקנים טובים רוצים להתקדם וטוב שיתקדמו - כל עוד אתה מביא מחליפים וממשיך לשקם את הסגל.
כשפלאניץ' רצה להתקדם, זה עבר בשלום כי הביאו מחליפים ראויים.
באותו אופן, התמודדו נכון עם השחרור של דין (לא חושב שהיו צריכים להביא שני חלוצים, אבל סגרו מהר את הבור עם חלוץ בפרופיל גבוה).
מנגד, במרבית המקרים, במקרים כמו נטע, אצילי, חלאיילי ועוד, לא הגיעו מחליפים ראויים וככה זה גם נראה ביחס למכירות של סבע וג'אבר הקיץ.
זה לא באמת מאפשר למועדון להשתקם כמו שצריך.
בירקי אמר:עזוב זה נוח לשני הצדדים לנפח את הסכום . גם ליענקלך כמובן, בטח בטח לאברמוב כלפיי הקהל שלו. מוכן לחתום שהסכום לא יותר ממיליון יורו וגם זה לא נראה לי
Hulk אמר:יעקב שחר זה אירוע שחייב להיגמר
פשוט בדיחה
Shocking4U אמר:מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 25/26:
מיכאל אוחנה, דניאל גולני, סילבה קאני (?), זוהר זסנו (?), עוז בילו (?)
מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 24/25:
איתן אזולאי, סירוטה וסולטאני
מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 23/24:
שוראנוב, סוף, רפאלוב, ניצן וקנדיל
ככה מחריבים את השלד הישראלי של הקבוצה שלך.
Shocking4U אמר:מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 25/26:
מיכאל אוחנה, דניאל גולני, סילבה קאני (?), זוהר זסנו (?), עוז בילו (?)
מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 24/25:
איתן אזולאי, סירוטה וסולטאני
מכבי חיפה רכש ישראלי קיץ 23/24:
שוראנוב, סוף, רפאלוב, ניצן וקנדיל
ככה מחריבים את השלד הישראלי של הקבוצה שלך.