• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-estero/levski-sofia-petkov-nel-mirino-del-maccabi-haifa-era-stato-accostato-al-monza-2144702

אין יותר מדי מידע בכתבה. היא מבוססת על כתבה מאתר אחר בבולגריה שמבוססת על הפרסומים בארץ לגביו.

DelPiero אמר:
greenguy אמר:
לא יודע לא סומך על סירטונים צריך לראות בפורום שלהם מה הקהל אומר עליו זאת האינדיקציה הכי טובה.
מקווה שלא יהיה ברמת השואו,כל מה שמעל גוני ושואו זה שידרוג

הליגה שלהם ברמה נמוכה משמעותית ככה שמה שיגידו לא בהכרח רלוונטי.

אין לו נתונים שמראים עליונות בליגה שלהם.

מאוד מזכיר לי את מבוקה שהצליח מאוד בליגה הסלובקית אבל מן הסתם זה לא בהכרח אינדיקציה למכבי
כן אבל להבדיל ממבוקה, הוא בן 22 ויכול להיות שהשיא עוד לפניו

benrey אמר:
DelPiero אמר:
greenguy אמר:
לא יודע לא סומך על סירטונים צריך לראות בפורום שלהם מה הקהל אומר עליו זאת האינדיקציה הכי טובה.
מקווה שלא יהיה ברמת השואו,כל מה שמעל גוני ושואו זה שידרוג

הליגה שלהם ברמה נמוכה משמעותית ככה שמה שיגידו לא בהכרח רלוונטי.

אין לו נתונים שמראים עליונות בליגה שלהם.

מאוד מזכיר לי את מבוקה שהצליח מאוד בליגה הסלובקית אבל מן הסתם זה לא בהכרח אינדיקציה למכבי
כן אבל להבדיל ממבוקה, הוא בן 22 ויכול להיות שהשיא עוד לפניו

סבבה אבל פוטנציאל זה טוב בקבוצה בריאה וכשיש תחרות עם שחקן אולי יותר מוכח / מנוסה

הקבוצה שלנו היא הרבה דברים, אבל בריאה היא לא

HaifaWave אמר:
זה לא רלוונטי אם הוא שם ראשון או 30 בפנקס.
ברגע שיש שם, מה שרלוונטי זה הפרופיל של השחקן והנתונים שלו.

רלוונטי מאוד.
ככל שמדלגים על מועמדים בגלל חוסר התאמה (עלות, שכר, רצון של המועמד להגיע וכו') מקבלים בד"כ שחקן שהרבה פחות טוב.
הוא עונה על הפרופיל הכללי, אבל כנראה שהשם הראשון ברשימה היה הטוב ביותר שענה על מירב או כל הקריטריונים והשם ה30 כנראה יענה רק על חלקם או על כולם אבל בצורה פחות טובה.

Nirgreen אמר:
דיווח בבולגריה שפנינו לסוכנים של פטקוב

אכן כך. בטח זה הדיווח לא?
https://trud.bg/a/articles/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%84%D0%B0
חחחח רשום גם שמנהלים משא ומתן עם בילו, אני מת סצוחק
גם פה מסתמכים על פרסום מישראל בעיקר.

Smile אמר:
HaifaWave אמר:
זה לא רלוונטי אם הוא שם ראשון או 30 בפנקס.
ברגע שיש שם, מה שרלוונטי זה הפרופיל של השחקן והנתונים שלו.

רלוונטי מאוד.
ככל שמדלגים על מועמדים בגלל חוסר התאמה (עלות, שכר, רצון של המועמד להגיע וכו') מקבלים בד"כ שחקן שהרבה פחות טוב.
הוא עונה על הפרופיל הכללי, אבל כנראה שהשם הראשון ברשימה היה הטוב ביותר שענה על מירב או כל הקריטריונים והשם ה30 כנראה יענה רק על חלקם או על כולם אבל בצורה פחות טובה.

מטבע הדברים זה ככה, אבל זה משהו שהוא תמיד נכון.
ברגע שיש שם זה כבר לא מהווה שום אומדן ביחס ליכולות שלו, וההסתכלות מהזווית הזו לא רלוונטית יותר.

לא מבין את חוסר שביעות הרצון מהקשר הזה.
נראה אחלה קשר אחורי. חזק, מהיר, יציאה מהמקום קדימה, טכני. בסהכ בן 22. אני רואה בו רק דברים טובים.
מצד שני כולם חתכו את פלאניץ׳ לפני שהגיע ועוד יותר אחרי שהגיע, אז אני רגוע.

פטקוב זה יהיה שיחוק, אבל מהכרות עם המועדון שלנו... הסיכוי אפסי.

[bbvideo]https://twitter.com/zoharzelig/status/1966137135582572847?s=46[/bbvideo]

לגבי מתי הציעו ולא הציעו זה לא תמיד אומר .
הציעו לנו את קנגאווה שנה שעברה וראינו לאן הוא הגיע.
מצד שני, נניח אני לא בטוח שהוא פרופיל יותר גבוה מהשחקן שנתניה הביאו.
וגם לא מצאתי שהוא היה שחקן מפתח בקבוצה שלו אבל לכו תדעו.

silvas אמר:
לא מבין את חוסר שביעות הרצון מהקשר הזה.
נראה אחלה קשר אחורי. חזק, מהיר, יציאה מהמקום קדימה, טכני. בסהכ בן 22. אני רואה בו רק דברים טובים.
מצד שני כולם חתכו את פלאניץ׳ לפני שהגיע ועוד יותר אחרי שהגיע, אז אני רגוע.

פטקוב זה יהיה שיחוק, אבל מהכרות עם המועדון שלנו... הסיכוי אפסי.
אני אישית חושב שפלאניץ' היה פרופיל 10/10, מועמד על סף המושלם.

אני באופן כללי אגיד שלדעתי קשה להביא פרופילים "מוכחים" במצב הנוכחי. שחקן כמו שרי לדוגמה לא היה חותם פה החלון, לדעתי גם לא פיירו.

שחקן שיש לו הצעה של 350 בקפריסין/יוון/פולין וכו' וכו' יעדיף ללכת לשחק שם ולא בארץ ואנחנו רואים את זה גם אצל קבוצות אחרות (מישהו ראה את הבלם החדש של ב''ש? או השחקן שהפועל ת''א רצו שהלך לשחק ברומניה בקלוז' בפחות כסף?)

גם מכבי ת''א הלכה לפרופילים של או שחקנים ששיחקו בעבר בליגה וקל להביא אותם או פרופילים יותר צעירים שאתה מכפיל/משלש להם את השכר ונותן להם סיבה טובה לבוא.

הליגה בסלובניה חלשה מפה, לפני שנתיים הוא שיחק עם סער פדידה שם ביחד (שבבני ריינה היום) וסער פדידה לא "שרד" בקבוצה שם ופה בליגה הוא שחקן לגיטימי.

לא מביאים שחקן- מתלוננים
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?

DDG אמר:
לא מביאים שחקן- מתלוננים
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?

איזה ערבוב יפה. מתלוננים על זה שזה שחקן שיכל להיות פה בתחילת הקיץ ושוב המערכת הכושלת הזו לא הצליחה להחתים שחקן בלבל שהיא רצתה והתפשרה בסוף. יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל ההתנהלות בקיץ הזה לא פחות מביזיון.

Ganjot אמר:
DDG אמר:
לא מביאים שחקן- מתלוננים
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?

איזה ערבוב יפה. מתלוננים על זה שזה שחקן שיכל להיות פה בתחילת הקיץ ושוב המערכת הכושלת הזו לא הצליחה להחתים שחקן בלבל שהיא רצתה והתפשרה בסוף. יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל ההתנהלות בקיץ הזה לא פחות מביזיון.

שום ערבוב
יש פה תלונות גם על השחקן עצמו
תלונות על ההתנהלות הבזיונית אני מקבל בברכב

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה