Apoc יו״ר הבורד לפני 28 דקות #2,621 חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות
חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות
H HaifaWave חבר בבורד לפני 25 דקות #2,622 Apoc אמר: חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות לחץ להרחבה... צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.
Apoc אמר: חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות לחץ להרחבה... צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.
N NOSFERATU ZODD מכונת תארים לפני 16 דקות #2,623 HaifaWave אמר: צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה. לחץ להרחבה... אתה מסתכל על זה לא נכון. ברור שהייתי בא לפה. הדבר הכי חשוב לשחקן זה כסף ופה הוא בטוח.
HaifaWave אמר: צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה. לחץ להרחבה... אתה מסתכל על זה לא נכון. ברור שהייתי בא לפה. הדבר הכי חשוב לשחקן זה כסף ופה הוא בטוח.