עזוב לתת אותו לקבוצות אחרות, מי יתן גולים בקבוצה הזאת?נתחיל מזה שמלמד רוצה לעזוב. זה לא ספין.
אחרי שאמרנו את זה - אמורה להיות פגישה של רפאלוב + מלמד + ג. קצב (פגישה שמלמד יזם).
אחרי הפגישה הזאת אני מניח שדברים יואצו לכאן או לכאן.
ונזכיר גם שמלמד היה קרוב למכבי ת"א לפני שהוא הגיע לכאן. הקצבים אמרו לו תלך למכבי ת"א, ואז כולם זוכרים את הפגישה של אלברמן ובכר איתו שגם יצאה החוצה, אנחנו לחצנו וזה נסגר.
צריך גם להגיד שמכבי ת"א הציעה אז חוזה לשנה וחצי עם אופציה, וכאן נתנו לו חוזה לשנתיים וחצי. וגם זה היה שיקול בהחלטה לבוא לכאן.
מעבר לזה, יש למלמד אנליסט צמוד שעובד איתו הרבה שנים (ש. ע.) והוא אדם שמקורב למכבי ת"א.
ממה שאני מבין, *כרגע* מכבי ת"א לא פנתה בכלל למכבי חיפה בעניין. קרי, אין מו"מ רשמי.
מלמד זה לא מלדה. זה שמכבי ת"א נתנו אותו לב"ש תמורת כלום, לא אומר שפה יקרה אותו דבר. ונהורן עוד לא מבין את זה כנראה.
ברמה העקרונית - אמרתי ואגיד שוב, העסקה היחידה שיכולה לצאת מגיא מלמד היא טרייד כלשהו, אם במסגרת שחקן על שחקן או שחקן + כסף. לא יהיה מעבר (בטח לא למכבי ת"א) בשביל כמה מאות אלפי יורו.
ולכן, אם מנתחים את השוק - בארץ יש 3 קבוצות שצריכות חלוץ ויכולות לשלם למלמד את השכר.
מכבי ת"א. הפועל ת"א. מכבי נתניה. וצריך לבחון מה הם יכולות לתת לך בעמדות שאנחנו חסרים.
לגבי מכבי ת"א - השמות ידועים. זה בעיקר עזו - שהוא די אוברייטד ובעמדה שיש שם כמה שחקנים, מדמון - נקנה ב-2 מיליון יורו. הגעה של מלמד תדחוק אותו, אבל לא רואה אותם נותנים אותו ככה בלי כסף גדול. בן הרוש - שיכל לתת כאן סיוע בעמדות המגן, יקבל יותר הזדמנויות כעת שרביבו בחוץ(בטח אם גורפינקל לא יגיע אליהם), ולכן זה גם נראה כמו משהו פחות ריאלי.
בנוסף, מכבי ת"א תביא שחקן כנף ימין זר, וזה ידחוק את דוידה ויחזקאל. דוידה - לא יגיע, הוא שחקן מוערך שם. יחזקאל - מסיים חוזה, אני לא פוסל שמ. ת"א תרצה להעביר אותו(יושב על חוזה גבוה). אבל הוא יותר פצוע מכשיר, ועם הצוות כאן, זה מתכון למנוי במיטת הטיפולים.
בשורה התחתונה - הם רוצים אותו. והוא גם ירצה ללכת לשם. העניין הוא שאין פה יותר מידי אופציות ריאליות לטרייד.
מכבי נתניה - יש את ג'אבר ובילו כאופציה. ג'אבר - כמגן ימני מחליף זה לא מספיק תרומה בשביל מלמד, ולגבי בילו - רוני לוי רוצה אותו, וזה גם יצריך אותו להביא זר נוסף במקומו, והם רוצים כרגע בלם זר ולא שחקן התקפה. הוא גם האריך בעונה שעברה חוזה, כך שהם לא לחוצים לגביו שהם עלולים להפסיד פה את הרווח שלהם.
בשורה התחתונה - גם כאן, נתניה הייתה רוצה לקבל אותו, אבל אין כאן יותר מידי אופציות.
הפועל ת"א - ברדה רצה את מלמד בעונה שעברה, והוא עם חוד בעייתי ואפור, מלמד יכול לעזור לו. העניין הוא שאין להפועל ת"א שחקנים להציע בטרייד. לא יכול לחשוב על שחקן אחד שהם יכולים לתת ושאנחנו צריכים. ולכן זה נראה הרבה פחות ריאלי.
לגבי מלמד, זו סיטואציה שבה אין טרייד שיכול להיות רלוונטי בשלב הזה של החלון. למועדון אסור להתקפל מול הלחצים מבחוץ, בטח כשהם לא מגיעים מהצד שלנו אלא מיריבה מרה.
מועדון שרוצה אותו צריך ״להפסיד״ ולוותר על שחקן עם ערך גבוה יותר, כמו שקורה עם מכירות בעלות גבוהה יותר ברגע האחרון של החלון.
לתת להם אותו זה להסכים בעצם להפיכת מכבי חיפה לקבוצת feeder. אתה לא בעמדה שאתה יכול לוותר על שחקן כזה אליהם שגם מחזק אותם באופן ישיר בעמדה שחסרה להם ועמדה שאתה לא חזק בה מלכתחילה. זאת עסקה שערורייתית ואין אף שחקן שהם יסכימו לתת לנו ששווה לעשות אותה עבורה.לגבי מלמד, זו סיטואציה שבה אין טרייד שיכול להיות רלוונטי בשלב הזה של החלון. למועדון אסור להתקפל מול הלחצים מבחוץ, בטח כשהם לא מגיעים מהצד שלנו אלא מיריבה מרה.
מועדון שרוצה אותו צריך ״להפסיד״ ולוותר על שחקן עם ערך גבוה יותר, כמו שקורה עם מכירות בעלות גבוהה יותר ברגע האחרון של החלון.
הוא שיחק בליגה הראשונה בטורקיה, כשהוא שיחק בקבוצה שם היא הייתה בליגה הראשונה והמספרים שעשה שם היה בליגה הראשונה.לפני שאתם ממהרים לפסול, לי זכור שמילסון הגיע לצהבת אחרי חצי עונה סבבה בליגה טורקית שניה.
כולם זוכרים מה הוא עשה כאן לליגה
הוא לא עשה בערך כלום בקריירה עד החצי עונת השאלה הזו שהוא נתן שם בסוף העונה בקבוצתית תחתית בליגה הראשונה 5 גולים בסוף העונה (2 מהם כמחליף) ועל סמך זה מכבי תא הביאו אותו.הוא שיחק בליגה הראשונה בטורקיה, כשהוא שיחק בקבוצה שם היא הייתה בליגה הראשונה והמספרים שעשה שם היה בליגה הראשונה.
מסכים איתך. לכן כתבתי שהטרייד היחיד ההגיוני הוא על מדמון. אמנם אין ודאות בקשר למספרים שלו אבל אתה מקבל פוטנציאל בעונה שאתה ממילא לא מתמודד בה על האליפות.עזוב לתת אותו לקבוצות אחרות, מי יתן גולים בקבוצה הזאת?
סבבה כרגע הוא חלוץ שלישי אבל כולנו יודעים שבסוף אם הוא נשאר הוא ישחק וגם יתן גולים. הם לא מבינים שהם בנו התקפה שמסוגלת לתת 20 גולים בעונה כולל השחקני כנף?
ולשחרר אותו לצהבת זה באמת כבר להתעלל באוהדים, לא משנה מי יגיע במקום. וזה שונהרן מתדרך כאילו מכבי חיפה היא אסקופה נדרסת שרק צריכה להסכים זה בושה וחרפה.
שגיב יחזקאל מתאים לנו כמו כפפהמסכים איתך. לכן כתבתי שהטרייד היחיד ההגיוני הוא על מדמון. אמנם אין ודאות בקשר למספרים שלו אבל אתה מקבל פוטנציאל בעונה שאתה ממילא לא מתמודד בה על האליפות.
ברזאו הוא ממש ההגדרה לשחקן בעלייה בקריירהלמה להביא שחקן שטרם עשה משהו בקריירה ועוד להפיל עליו ככ הרבה אחריות?
המועדון מטפטף בתקשורת שצריך מספרים ואיכות, אז תלמדו מהגרמנים ותביאו לפה שחקנים שיכולים לסחוב את שאר הבינוניים קדימה.
במקום להביא שחקנים בעליה בקריירה אנחנו מביאים שחקנים שאולי יצליחו או שיש להם פוטנציאל, הפכנו למכבי קזינו חיפה.
שיהיה לו בהצלחה והלוואי ויהיה שחקן שאפשר לבנות עליו קבוצה לעונה הבאה ביחד עם ברוניניו, אלו כל התקוות שנשארו לי מהעונה הזאת.
הייתי רוצה לראות פה שחקן שעשה יותר בקריירה, אתה חושב שהוא יכול להוביל את מה שבנו פה?ברזאו הוא ממש ההגדרה לשחקן בעלייה בקריירה
דיברת על להביא שחקן בעלייה בקריירה, אז הביאו שחקן כזה.הייתי רוצה לראות פה שחקן שעשה יותר בקריירה, אתה חושב שהוא יכול להוביל את מה שבנו פה?
אנחנו צריכים שחקנים ברמה של שרי שמביאים הנהגה ויכולת
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!