אתה מתכוון שליש זר.במכבי ת''א יש גם את בליץ.
בכל זאת הייתי מחשיב את מוחמד כזר במקרה הזה כי הוא לא שחקן ישראלי "קלאסי" בעמדת הקישור
נוסיף מעבר לזה שגם יש לנו את סדריק דון באמצע, פשוט הוא שחקן לא מוביל (ובצדק) אבל הוא גם על הטיקט של ה8 הזה פחות או יותר.אברמוב אומר עכשיו שהוא מחתים 6 בתחילת השבוע.
מה שאומר ש:
בהפועל ב"ש - 2 זרים באמצע. ונטורה ו-פורסון.
בהפועל ת"א - 2 זרים באמצע. פלקאו ו-קרייב.
בבית"ר ירושלים - 2 זרים באמצע. אינו + זר חדש.
במכבי ת"א - זר 1 באמצע. סיסוקו.
במכבי חיפה - 0 זרים באמצע.
כל המועדונים מביכים את החשיבות של העמדה, ואת החולשה של השחקן הישראלי בעמדה הזאת, ורק כאן חכמים יותר מכולם.
יודע ובכוונה התעלמתי.במכבי ת''א יש גם את בליץ.
אני מסכים אתך, אין ספק שחסר פה עוד שחקן באמצע. הם פשוט "מבזבזים" מקום של זר עם סדריק דון שלא מיועד להרכב בשום צורה.יודע ובכוונה התעלמתי.
בוא נראה כמה דקות הוא יישחק העונה. בינתיים הוא בחוץ ל-3 חודשים קדימה(הוא עדיין על קביים. ככה הוא הגיע למשחק נגדנו).
דעתי היא שהוא ניקוליץ'/בנסון. כמה עונות שהוא לא מצליח לשחק כדורגל.
בנוגע למוחמד, אז נכון שהוא רק רשום כישראלי. אבל בפועל הוא לא מיועד להיות שחקן מוביל.
מזכיר שהם חשבו בכלל לשחרר אותו.
בכל מקרה, שחקנים זרים לא באים לאמצע להיות שחקני ספסל, אלא כמעט תמיד זה שחקני הרכב מובילים.
בהפועל - קרייב ופלקאו שחקני הרכב מובילים.
בבית"ר - אינו והזר החדש ירכיבו את הקישור של בית"ר באמצע.
בב"ש - ונטורה ופורסון אמורים להוביל את הקישור.
במכבי ת"א - סיסוקו שחקן הרכב(ואם באמת בליץ יחזור מתי שהוא לכשירות, אז גם הוא יהיה שחקן הרכב).
גם אם כל השבעה או שמונה זרים היו שחקני הרכב, זה עניין של סדר עדיפויות. יש עמדות יותר חשובות במגרש ויש פחות.אני מסכים אתך, אין ספק שחסר פה עוד שחקן באמצע. הם פשוט "מבזבזים" מקום של זר עם סדריק דון שלא מיועד להרכב בשום צורה.
אפשר "לבקר" את זה שיש שלושה בלמים זרים, אבל בינתיים שלושתם פתחו ב2 משחקי הליגה עד כה ולפחות משתמשים בהם (בניגוד למקרה של 2 חלוצים זרים שלא יועדו לשחק יחד גם ככה), בסדריק דון בכלל לא משתמשים.
אז אני אומר. יש לך שחקן קישור שקוראים לו סדריק דון שתופס תקן של זר בקישור.גם אם כל השבעה או שמונה זרים היו שחקני הרכב, זה עניין של סדר עדיפויות. יש עמדות יותר חשובות במגרש ויש פחות.
הייתי משאיל אותו ומביא קשר 6 ואז נותן לעלי וירין לוי ליהנות ולשחק מעליו.צריך להשאיל את דון ולהביא כנף שמאל איכותי
להמשיך להסתמך על קנג'י זה לא רציני
לגבי סדריק, כל קבוצה מלבד הגדולות תקח אותו בשמחה בהשאלה.
מתי הביאו לך 6 מפלץ לפה?אני רוצה לראות את מרדכי בהרכב. הוא פוטנציאל גדול וגם עובד קשה צריך לתת לו זמן לרוץ
משאיל את דון ומביא קשר 6 מפלץ.
הם לא רוצים להודות בטעותיש פה שחקן כמו דון.
לא רואה למה הוא פה ומה התפקיד שלו.
עם 6 איכותי בהרכב פתאום גם הבלמים יראו טוב יותר.לדעתי חסר לנו בלם ברמה גבוהה יותר מאשר קשר 6.
אין פה שחקן הגנה אחד נורמלי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!