• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
למה נכנסים להרפתקה עם ירמקוב במקום פשוט לשדרג אותו?

כנראה רוצים לעשות עליו את הכסף, שחקן שהגיע דיי בחינם ויכול להימכר במיליונים, שחר אוהב.

אמרתי כבר שלדעתי נרוויח 10 מיליון יורו על המכירות של חלאילי+ירמקוב+עיסאת הקיץ. זה לפני שואו, סטיאורט ואחרים (לוי?).
אז עכשיו לפי הדיווחים זה כנראה יהיה יותר.
המועדון הזה יודע להרוויח.

זהו אפשר להיפרד מירמקוב עם כל הפימפומים בתקשורת.
גלזר אופציה טובה
וממה שראיתי השנה מזמיר גם לדעתי פוטנציאל לשוער נבחרת

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
מה אומרים עליו בפורום אוהדים שלהם? זאת האינדיקציה הכי טובה
@Kandaurov תוכל אולי לעזור פה?

כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.

בכל הכתבות עד כה כתוב שהוא ממש לא עוזר בהגנה או במשחק הלחץ ומפת החום שלו מראה שהוא תמיד הולך שמאלה. מה הם מתכננים בקישור? ירין לוי לא יעצור התקפות לבד

לגבי ירמקוב - אם יתעקשו על 5, אז האוקראינים ישלמו 5.
הם כבר הוציאו 4 על שתי רכישות, ישלמו גם 5 אם צריך.

לא מלהיב אותי במיוחד הברוניניו הזה, קיוויתי לשחקן עם מספרים קצת יותר גבוהים, בטח כשטוענים כבר חצי שנה שזו העמדה הכי משמעותית בקבוצה וששם ישימו את הסכום הכי גבוה. ב-1.7 מיליון אירו יכלו למצוא שחקן דומיננטי יותר.

אם לא מתכוונים להחתים קיצוני נוסף לצד ימין, אז שוב צריך לקוות שיאיר מרדכי יהיה בינגו וייתן לפחות אותה כמות כמו העונה, שגורה יכפיל את המספרים שלו, שבנסון יעשה עונה כמו לפני ארבע שנים, שאחד הקשרים מהאמצע פתאום ייתן עונה של מספרים וזה רק כדי להתמודד על אליפות. יותר מדי סימני שאלה, שום שחקן שאפשר להגיד שהוא מפלצת של מספרים. לא סבע, לא אצילי, לא שרי. לוקסוס גדול מדי לטעמי.

בקשר לירמקוב, די ברור שיעדיפו למכור מאשר לשדרג בצורה משמעותית, אותו שטנץ כל שנה ואז להביא מישהו בסכום גבוה אבל פחות טוב. הכוכב האדום מסתבר האריכו את החוזה של גלזר במטרה להרוויח עליו. בנוסף לזה שהמיסוי הוא של ישראלי, לא רואה את זה משתלם יותר מאשר להאריך חוזה לירמקוב.

Kandaurov אמר:
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
מה אומרים עליו בפורום אוהדים שלהם? זאת האינדיקציה הכי טובה

כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.
לא היה דיבור שהוא עובר למטאליסט החלאות? מה קרה עם זה בסוף

Shocking4U אמר:
Kandaurov אמר:
KevinDurant אמר:

כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.

נראה לי במקרה של ירמקוב
המועדון רוצה למכור אותו ולגזור את הקופון יותר ממה שהוא רוצה ללכת להצעות שיש עליו כרגע

Kandaurov אמר:
Shocking4U אמר:
Kandaurov אמר:

כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.
לעומת ישראל שבה אין מלחמה? סלול

Shocking4U אמר:
נראה לי במקרה של ירמקוב
המועדון רוצה למכור אותו ולגזור את הקופון יותר ממה שהוא רוצה ללכת להצעות שיש עליו כרגע

לי נראה שהסוכן דוחף ידיעות באוקראינה, כדי ללחוץ לחוזה יותר טוב פה.

שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.
ואז יגיע היום המיוחל לו כולנו מצפים - החלפת בעלות.

Smile אמר:
שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.
ואז יגיע היום המיוחל לו כולנו מצפים - החלפת בעלות.

רק אתמול רכשו פה שחקן ב1.7 מיליון יורו.

''עונה פיננסית''.

נו באמת..

רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות

greenguy אמר:
רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות

קודם כל, מעריך את המילים. תודה.

אפתח בכך שאמרת הכל - נשפוט בסוף החלון.

בגדול, ממליץ לא להתרגש מדברים שעולים בתקשורת ולחכות שדברים יהיו רשמיים. לכאן או לכאן. 2 ההחתמות האחרונות מוכיחות את זה יפה. אין שום סיבה שאתה תדע משהו לפני שהוא יהיה רשמי. ואני מאוד מקווה שככה זה ימשיך.
יחד עם זאת, ולא שזה אמור "להרגיע" אותך - אבל אני כותב כאן באחריות שיש עוד חלון ארוך ויקרו עוד דברים ושינויים. הייתי נושם כרגע.

אמרתי ואגיד שוב - הבעיה כאן כמעט אף פעם לא הייתה כמות הכסף שייצא, אלא איך הוא ייצא ועל מה הוא ייצא. וגם הקיץ הזה ייפול על השאלה "את מה הכסף הביא", ולא "כמה כסף ייצא".

חזרה
למעלה