• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כל ההגנה שלנו בבעיה מלבד המגן הימני הפותח (גם המחליף ברמה של ליגה לאומית)
שוער בלמים מגן שמאלי, אין לנו כלום בעמדות האלו.
אם כבר מוכרים את ירמקוב שיביאו בלם אחד טופ, יש מלא שחקנים חופשיים ברמה גבוהה שאפשר להביא עם מענק חתימה מכובד וחוזה של 450-500.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
1.5 מיליון יורו?
פחח איזה דיווח הזוי.

הכוכב עצמה שילמה על גלזר 1.2 מיליון. אז היא תמכור אותו בשנת חוזה כשהוא לא בתוכנית שלה ב-1.5?
ב-2 משחקי ההכנה האחרונים של הכוכב גלזר אפילו לא היה בסגל.

לכוכב יש נקודת מיקוח טובה כי הם יודעים שאנחנו צמאים לגלזר ודי אין לנו אלטרנטיבה. אבל זה לא עסקה של 1.5 ולא קרוב לזה.

בסוף זה ביקוש והיצע וגם הם מבינים שחוץ מגלזר אין לנו עוד אפשרויות. לא סתם מימשו עליו את האופציה. זו גם הסיבה כנראה שירמקוב עדיין לא עזב, להשאיר קצת כוח במשא ומתן. עדיין זה קצת מגוחך כי כבר סיכמו על המכירה שלו.
גם מכבי חיפה חשבו שהם יממשו את גוני נאור וימכרו אותו כמו גאונים אחרי שעשה עונה טובה בהפועל ת''א ואנחנו רואים מה המצב.

אתה חושב שהם מימשו עליו אופציה לפני חודשיים הם ידעו שמכבי חיפה מוכרת את ירמקוב?

אני פה עם רק מכבי, גם בכתבה שהסכום מצוין כתב שהם "מקווים" לקבל את ה1.5 ולא שזה מה שהם דורשים או דברים כאלה.

אני לא יודע אם הסכום נכון או לא, אבל זה לא יפתיע אותי אם כן.
קודם כל, המקרה של גוני נאור שונה לחלוטין. יש עוד עשרה קשרים כמוהו בליגה והקבוצות שהוא מתאים אליהן בלאו הכי לא ממלאות את מכסת הזרים. בקיצור, יש מספיק היצע.

בקשר לכוכב - ראשית, אני ממש לא פוסל שכן, הם עקבו והניחו שיכול להיות מאוד שירמקוב ימכר. זה התפקיד של מנהל מקצועי טוב.
שנית, הם לא צריכים לעקוב אחרי המצב עם ירמקוב. כל מה שצריך זה לדעת שאין פה שוערים ישראלים טובים פנויים, בשביל לקחת את הסיכון הכלכלי הזה, שהוא לא כזה גבוה, כי כנראה שאם לא פה ימצאו לו קבוצה אחרת, גם אם יהיו להם קצת עלויות. קיצור, סיכון כדאי.

DelPiero אמר:
גלזר ירצה חוזה של שחקן בכיר לא ? 400 500 אלף
ירמקוב רוצה את אותו הדבר

למה לא מביאים חוזה לירמקוב פשוט?
זה חמוד מאוד שאתם אומרים רפאלוב יבוא עם 8 מליון יורו ויוכל להביא שחקנים לעמדות שצריך אבל ממתי זה מה שקורה פה ?

ירמקוב הבאנקר היחידי שלנו בהרכב כרגע ואני לא בטוח בכלל שגלזר יתן לי את אותו השקט של גיורגי

כי מלכהתחילה חיפשו לעשות על ירמקוב מכה. 8 או 80 מיליון זה לא משנה. זו מכבי חיפה. שוב שחר יעדיף "לשבת ביציע מבויש" ו"לגעור באימון בוקר". הצלחה זה מסוכן וכישלון זה הכי נוח. חבל שאנשים קונים מנוי.

בדיוק הפתרון היחיד זה להפסיק לקנות מנויים תפסיקו להיות שבויים

רשמי:
סוכמו התנאים להעברת ליסב עיסאת
לבריסטול סיטי

הבלם ליסת עיסאת ישוב מחר בבוקר לישראל לקראת המעבר לקבוצת בריסטול סיטי מהפרמייר-שיפ, זאת לאחר שסוכמה עקרונית בין המועדונים העברתו. ליסב יצא בסוף השבוע לאנגליה לבדיקות רפואיות

לא שזה משנה סתם לידיעה, כמה נקבל עליו?
ומה קורה עם רכש רק מכבי יש משהו על הפרק?
כמובן לא מצפה לשמות

רק מכבי אמר:
רשמי:
סוכמו התנאים להעברת ליסב עיסאת
לבריסטול סיטי

הבלם ליסת עיסאת ישוב מחר בבוקר לישראל לקראת המעבר לקבוצת בריסטול סיטי מהפרמייר-שיפ, זאת לאחר שסוכמה עקרונית בין המועדונים העברתו. ליסב יצא בסוף השבוע לאנגליה לבדיקות רפואיות
אולי עכשיו יתעוררו ויקדמו הבאת בלם בין אם זה רדיניו או בלם אחר?

בעוד 3 שבועות (מינוס יומיים) יש לנו משחק ראשון לעונה - דרבי בגביע הטוטו. הם צריכים להחתים פה הקיץ שני שוערים וארבעה זרים, לכל הפחות זה. לא בטוח אם יספיקו להחתים יותר משני שחקני שדה.

HaifaWave אמר:
החלון הזה מתנהל לאט מדי.
זה בדיוק הזמן לעלות את הקצב. שהעסקה של עיסאת נסגרת ונראה שגם של ירמקוב. זה צריך להפיל את הדומינו הראשון

ברק.י אמר:
בעוד 3 שבועות (מינוס יומיים) יש לנו משחק ראשון לעונה - דרבי בגביע הטוטו. הם צריכים להחתים פה הקיץ שני שוערים וארבעה זרים, לכל הפחות זה. לא בטוח אם יספיקו להחתים יותר משני שחקני שדה.
הסגל לא יהיה סגור גם למשחק הראשון בליגה, שלא נדבר על גביע הטוטו.

במהלך השידור של אחד מהמשחקים של כף ורדה אמרו שיש שם הרבה (יחסית) שחקנים עם שורשים יהודים.
צוות הסקאוטינג שלנו נותן עבודה או שאם לא קרעת רצועה במהלך הקריירה אי אפשר להיכנס לרשימות?

Apoc אמר:
הבלם מהליגה השלישית לא רוצה להגיע

הגיע הזמן לנסות בליגה הרביעית.

Smile אמר:
במהלך השידור של אחד מהמשחקים של כף ורדה אמרו שיש שם הרבה (יחסית) שחקנים עם שורשים יהודים.
צוות הסקאוטינג שלנו נותן עבודה או שאם לא קרעת רצועה במהלך הקריירה אי אפשר להיכנס לרשימות?

אם הוא לא קרע אז הוא יקרע אצלנו.

אכזבה במכבי חיפה, לאחר שביממה האחרונה התברר כי ראדיניו באלקר מתרחק ולא צפוי להגיע לקבוצה. כזכור, בין המועדונים היו פערים בנוגע לרכישתו, וביממה האחרונה עולה כי השחקן והאדרספילד נוטים לכך שבאלקר יישאר בקבוצה מהליגה השלישית באנגליה ולא יעזוב.

גורמים בחיפה הבהירו כי מהמסרים שקיבלו מהשחקן עולה שישנם סיכויים קלושים לכך שיגיע

פעם לפחות היינו חוטפים ריג׳קטים משחקנים כמו צ׳אלובה בפרופיל גבוה, עכשיו כל מיני נובודאיז סטייל שייקנה סילה ובלם בלי רצועות עושים מאיתנו צחוק

חזרה
למעלה