• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
משהו שמשגע אותי בבכר זה אם באמת זסנו לא אמור לראות אצלנו דשא כמו שרק מכבי אומר אז למה לתת לו בכלל לשחק אתמול - מה ההגיון?
כנל גוני וכל ההמצאות המאוסות האלה כמו לשים את דון בימין

ברור שחייב מגן ימני ובלם מחליף ומגן שמאלי מחליף ועוד ועוד, אבל אין מה להשוות את זה לחוסר של קשר 6 וכנף ימין שבלעדיהם אין בכלל מה למכור העונה.

הם אמרו במסיבת עיתונאים שמבחינתם הסגל סגור.
השינוי היחיד שיכול להתבצע בהמשך זה במידה ובנסון לא יתאושש (הוא לא).

Nadav אמר:

עוד משהו שהרגילו אותנו אליו שמכבי לא מסיימת את מכסת הזרים שלה. הרי יש כרגע מקום לזר שמיני בהנחה שפדראו מוקפא ואגבה ונהואל עוזבים. בלי קשר לבנסון אם נשאר או לא.

ירוק רפואי אמר:
היה להם את אלון אזוגי על המדף אחלה של מגן מחליף.
במקום בחרו להמשיך עם החסר מושג הזה זסנו.
לא ברור איך הם עדיין לא הבינו שצריך פה שני שחקנים טובים על כל עמדה.
במיוחד עם כמות הפציעות ההזויות שיש פה.

אני משער לעצמי שהסיבה היא שאזוגי לא עונה על הצורך הטקטי של המאמן - מגן ימני הגנתי שיכול לזוז לקישור כדי לסייע בהנעת הכדור ועצירה של מתפרצות. העניין הוא שגם זסנו, בלי קשר לרמתו, הוא לא כזה.

לכן, במחנה ראינו שמנסים את אהוד בתפקיד הזה. בעיני, הוא עשה את זה טוב מזסנו, אבל נראה שהוא בדרך החוצה. מניח שגם לו זה היה תפקיד מורכב מדי כרגע וזה השתקף בכמות ההערות שבכר זרק לו בלי סוף במשחקי האימון.

אני מאמין שאפשר למצוא שחקן מתאים יותר בליגה, בין אם בתפקיד הטבעי שלו הוא מגן ובין אם קשר.

DelPiero אמר:
משהו שמשגע אותי בבכר זה אם באמת זסנו לא אמור לראות אצלנו דשא כמו שרק מכבי אומר אז למה לתת לו בכלל לשחק אתמול - מה ההגיון?
כנל גוני וכל ההמצאות המאוסות האלה כמו לשים את דון בימין

נקודתית, היו חסרים שחקנים.
בראייה רחבה יותר, הם לא מחפשים מגן ימני מחליף, כך שהם כנראה חושבים לתת לזסנו יותר דקות מבעונה שעברה. לא ברור למה.

Apoc אמר:
Nadav אמר:

עוד משהו שהרגילו אותנו אליו שמכבי לא מסיימת את מכסת הזרים שלה. הרי יש כרגע מקום לזר שמיני בהנחה שפדראו מוקפא ואגבה ונהואל עוזבים. בלי קשר לבנסון אם נשאר או לא.

העניין עם פדראו תמוה מאד.
אין טעם בבלם שלישי זר לעיבוי ההגנה. על אחת כמה וכמה אם הוא לא כשיר כבר שנתיים.
גם אם יחליטו שרוצים להישאר עם 7 זרים או לצרף את דיקסון לסגל, אין שום היגיון בהישארות שלו. בלם ישראלי ישראלי עם שתי רגליים בריאות יתרום יותר.

Apoc אמר:
Nadav אמר:

שכחת את דיקסון

Nadav אמר:
Apoc אמר:
Nadav אמר:

שכחת את דיקסון

דיקסון מוחמד שיחק אתמול? לא חושב שבונים עליו כחלק מהסגל. בהמשך העונה בהנחה שנשארים עם 7 זרים אז אולי יחשבו לשתף אותו אם יראו שנתקעים בעמדה שלו. מניח שזה יותר הכיוון.

דיקסון עדיין לא חתום במועדון. יוכלו להחתים אותו רק בספטמבר כשיהיה לו 18. ההתלבטות שם כרגע זה אם להשאיר אותו כזר השמיני שיכול לשחק בנוער ולהתאמן עם הבוגרים או להביא עוד שחקן כנף בנוסף לבנסון (לא במקום, הם לא יחתכו את בנסון)

אני עדיין לא מבין איך לא הביאו את אלון אזוגי כגיבוי לבטאיי,
אחלה מגן מחליף ילד שגדל פה.
לא ברור איך הם מקבלים החלטות להשאיר את זסנו?
הזייה

דווקא יש לי תחושה שיהיו עוד שינויים.
הכי חשוב שיביאו קיצוני ימיני מפלץ ואמצע משוגע. מעניין אם יקרה מהמר שאולי אולי אחד מהם וגם לא בטוח

ספורט 5 (גולדשטיין): בורירם יונייטד, מהליגה התאילנדית הראשונה מעוניינת באופן מיידי במתיאס נהואל. היא הגישה לשחקן הצעת שכר גבוהה

רק מכבי אמר:
ספורט 5 (גולדשטיין): בורירם יונייטד, מהליגה התאילנדית הראשונה מעוניינת באופן מיידי במתיאס נהואל. היא הגישה לשחקן הצעת שכר גבוהה

אולי אפשר לתת להם גם את פדראו

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
בימים שבטאיי לא יהיה כשיר/מורחק:
אם משחקים בקו 4, נייג'ל יישחק שחק את המגן הימני.
אם משחקים בקו 5, חלאיילי יוכל לשחק שם.

זסנו לא אמור לראות כאן דקת משחק העונה.
שוב אני אגיב לך את זה. אם נייג'ל משחק כמגן ימני, מי יהיו הבלמים?

ושוב אני אגיב - שטייפמן-צונאמי.
הגיבוי יהיה שון + בלם צעיר.

ואם אתה מתעקש ורוצה את נייגל בלם, אז איילון ברוך(ובמשחקים מסוימים גם חלאילי) יכולים לשחק את המגן בצד ימין, ולתת לנייגל לשחק בלם.

יש מספיק אפשרויות.

אני לא מסכים שצריך עוד בלם. אפשר להסתדר גם עם מה שיש כאן כעת. בלי קשר, גם אין את מי להביא. אז אפשר להסתדר עם החומרים שיש במערכת.
בלי עומסים של אירופה, מצבת בלמים של נייג'ל-שטייפמן-שון-צונאמי היא מספיקה.
איזה בלם צעיר בדיוק? איזה בלמים יש בנוער? איילון ברוך זה לעשות צחוק מעבודה. יש גבול כמה אפשר לסחוט את הלימון של הנוער.

מצבת בלמים של נייג'ל, שטייפמן, שון וצונאמי היא אכן מספיקה אם יש לך בצד ימין 2 מגנים ובצד שמאל 2 מגנים, כרגע יש לנו את בטאי (פצוע), זסנו (לא ברמה) ובשמאל את קני (פצוע), קורנו (פצוע), פיינגזיכט (פצוע)

אז איך בדיוק זה מסתדר?

עוד לא התחלנו את העונה ואנחנו כבר מאלתרים ב3 עמדות על המגרש וזה עוד לפני שנכנס לעונה ונראה פציעות והיעדרויות.

ירוק רפואי אמר:
הזייה

ליאור לא מכיר את השם.
הוא נח בקיץ אל תפריע לו.

NOSFERATU ZODD אמר:
ירוק רפואי אמר:
הזייה

ליאור לא מכיר את השם.
הוא נח בקיץ אל תפריע לו.
אבל הוא הסביר לך חצי מהמסיבת עיתונאים הייתה על כמה שהוא לא נח ולא רואה את האישה והילדים ואפילו בכר לפעמים מתקשה לתפוס אותו בטלפון מרוב שהוא עובד קשה.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
ירוק רפואי אמר:
הזייה

ליאור לא מכיר את השם.
הוא נח בקיץ אל תפריע לו.
אבל הוא הסביר לך חצי מהמסיבת עיתונאים הייתה על כמה שהוא לא נח ולא רואה את האישה והילדים ואפילו בכר לפעמים מתקשה לתפוס אותו בטלפון מרוב שהוא עובד קשה.

חוץ ממשחקי הפאדל המשותפים שלהם ששם הוא מצליח להשיג אותו אני מניח

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
שוב אני אגיב לך את זה. אם נייג'ל משחק כמגן ימני, מי יהיו הבלמים?

ושוב אני אגיב - שטייפמן-צונאמי.
הגיבוי יהיה שון + בלם צעיר.

ואם אתה מתעקש ורוצה את נייגל בלם, אז איילון ברוך(ובמשחקים מסוימים גם חלאילי) יכולים לשחק את המגן בצד ימין, ולתת לנייגל לשחק בלם.

יש מספיק אפשרויות.

אני לא מסכים שצריך עוד בלם. אפשר להסתדר גם עם מה שיש כאן כעת. בלי קשר, גם אין את מי להביא. אז אפשר להסתדר עם החומרים שיש במערכת.
בלי עומסים של אירופה, מצבת בלמים של נייג'ל-שטייפמן-שון-צונאמי היא מספיקה.
איזה בלם צעיר בדיוק? איזה בלמים יש בנוער? איילון ברוך זה לעשות צחוק מעבודה. יש גבול כמה אפשר לסחוט את הלימון של הנוער.

מצבת בלמים של נייג'ל, שטייפמן, שון וצונאמי היא אכן מספיקה אם יש לך בצד ימין 2 מגנים ובצד שמאל 2 מגנים, כרגע יש לנו את בטאי (פצוע), זסנו (לא ברמה) ובשמאל את קני (פצוע), קורנו (פצוע), פיינגזיכט (פצוע)

אז איך בדיוק זה מסתדר?

עוד לא התחלנו את העונה ואנחנו כבר מאלתרים ב3 עמדות על המגרש וזה עוד לפני שנכנס לעונה ונראה פציעות והיעדרויות.

סייף אמור לחזור לאימונים בהמשך השבוע.
לא ישחק במחזור הקרוב של הטוטו.
מניח שבמחזור הבא כבר יקבל דקות.

בטאיי אמור לקבל דקות במחזור האחרון של גביע הטוטו ולהכניס אותו לעניינים.

תראה, אני מסכים שאפשר היה להביא עוד מגן וזה היה יכול לעשות חיים קלים יותר מאשר זסנו.
וברור שאם אפילו אחד מבין קורנו/פיינגזיכט לא היו נפצעים, הדברים היו יותר קלים.

אבל, כל זה לא קרה.
ואם יקרה אירוע חריג, אז כן, יצטרכו לאלתר.
מה שאני אומר זה שכרגע יש מספיק אפשרויות לפתרונות.

אפשר לשחק עם 3 בלמים.
אפשר לשחק עם קו 4. אני לא מבין את הזלזול בברוך. הוא סיים את התקופה שלו בנוער(כנראה יהיה חריג גיל). למה הוא לא יכול לתפור חור בסיטואציה שאם ותקרה?
אבל יש הם יצטרכו לאלתר במשחקים שבטאיי לא יהיה.

הם הביאו את נייגל שהוא שיחק הרבה כמגן. והוא יכול למלא את החלל.

בסוף בסוף אם בטאיי לא ישחק, אם זה משחק מול יריבה "קלה" אפשר לשחק 3 בלמים "גבוה" ולתת לחלאיילי לשחק על כל הקו.

לחלופין, אתה יכול לשחק עם קו 4 עם אחד מבין נייגל/ברוך/חלאיילי(לפי רמת עדיפות).

עוד נקודה זה שאם תהיה מצוקה בעמדת הבלם, אפשר לשחק עם בטאיי כבלם שלישי(סטייל סונדגרן).

להביא עכשיו עוד בלם בעיני זה מיותר.
א. אין כרגע כלום בשוק. תנקוב לי שם של שחקן.
ב. נניח ומצאת שחקן ראוי, איזה שחקן ראוי יבוא להיות בלם חמישי בהיררכיה?
תחשוב שאתה שחקן ואתה יודע שיש את שטייפמן-צונאמי-נייגל-שון לפניך. מה יש לך לבוא לכאן? ואם אתה מוכן לבוא, אז זה שחקן שהוא לא יותר טוב משחקן נוער/חזר מהשאלה(ואותו שחקן גם לוקח בחשבון שבחודש ינואר יחזור קורנו והוא יידחק עוד יותר ליציע).

גם בקבוצות הגדולות שלנו לא היו פתרונות לכל סיטאוציה קצה. אם זה קורה, צריך לאלתר. גם כאן וגם בכל מקום בעולם.

שוב, כרגע סגל נראה כמו טלאים. אבל צריך לזכור שבפועל ההרכב והספסל יהיו שונים לחלוטין ממה שהיה אתמול. לא מעט שחקנים גם ישבו ביציע.

לדעתי שון צריך להיות בלם אחרון ברוטציה וצריך לנסות להביא את עידן נחמיאס.
גם יכול לשחק מגן ימני.

חזרה
למעלה