ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nadav אמר:הם אמרו במסיבת עיתונאים שמבחינתם הסגל סגור.
השינוי היחיד שיכול להתבצע בהמשך זה במידה ובנסון לא יתאושש (הוא לא).
ירוק רפואי אמר:היה להם את אלון אזוגי על המדף אחלה של מגן מחליף.
במקום בחרו להמשיך עם החסר מושג הזה זסנו.
לא ברור איך הם עדיין לא הבינו שצריך פה שני שחקנים טובים על כל עמדה.
במיוחד עם כמות הפציעות ההזויות שיש פה.
DelPiero אמר:משהו שמשגע אותי בבכר זה אם באמת זסנו לא אמור לראות אצלנו דשא כמו שרק מכבי אומר אז למה לתת לו בכלל לשחק אתמול - מה ההגיון?
כנל גוני וכל ההמצאות המאוסות האלה כמו לשים את דון בימין
Apoc אמר:Nadav אמר:הם אמרו במסיבת עיתונאים שמבחינתם הסגל סגור.
עוד משהו שהרגילו אותנו אליו שמכבי לא מסיימת את מכסת הזרים שלה. הרי יש כרגע מקום לזר שמיני בהנחה שפדראו מוקפא ואגבה ונהואל עוזבים. בלי קשר לבנסון אם נשאר או לא.
Apoc אמר:Nadav אמר:הם אמרו במסיבת עיתונאים שמבחינתם הסגל סגור.
עוד משהו שהרגילו אותנו אליו שמכבי לא מסיימת את מכסת הזרים שלה. הרי יש כרגע מקום לזר שמיני בהנחה שפדראו מוקפא ואגבה ונהואל עוזבים. בלי קשר לבנסון אם נשאר או לא.
Nadav אמר:Apoc אמר:Nadav אמר:הם אמרו במסיבת עיתונאים שמבחינתם הסגל סגור.
שכחת את דיקסון
רק מכבי אמר:ספורט 5 (גולדשטיין): בורירם יונייטד, מהליגה התאילנדית הראשונה מעוניינת באופן מיידי במתיאס נהואל. היא הגישה לשחקן הצעת שכר גבוהה
איזה בלם צעיר בדיוק? איזה בלמים יש בנוער? איילון ברוך זה לעשות צחוק מעבודה. יש גבול כמה אפשר לסחוט את הלימון של הנוער.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:שוב אני אגיב לך את זה. אם נייג'ל משחק כמגן ימני, מי יהיו הבלמים?רק מכבי אמר:בימים שבטאיי לא יהיה כשיר/מורחק:
אם משחקים בקו 4, נייג'ל יישחק שחק את המגן הימני.
אם משחקים בקו 5, חלאיילי יוכל לשחק שם.
זסנו לא אמור לראות כאן דקת משחק העונה.
ושוב אני אגיב - שטייפמן-צונאמי.
הגיבוי יהיה שון + בלם צעיר.
ואם אתה מתעקש ורוצה את נייגל בלם, אז איילון ברוך(ובמשחקים מסוימים גם חלאילי) יכולים לשחק את המגן בצד ימין, ולתת לנייגל לשחק בלם.
יש מספיק אפשרויות.
אני לא מסכים שצריך עוד בלם. אפשר להסתדר גם עם מה שיש כאן כעת. בלי קשר, גם אין את מי להביא. אז אפשר להסתדר עם החומרים שיש במערכת.
בלי עומסים של אירופה, מצבת בלמים של נייג'ל-שטייפמן-שון-צונאמי היא מספיקה.
ירוק רפואי אמר:אני עדיין לא מבין איך לא הביאו את אלון אזוגי כגיבוי לבטאיי,
אחלה מגן מחליף ילד שגדל פה.
לא ברור איך הם מקבלים החלטות להשאיר את זסנו?
הזייה
אבל הוא הסביר לך חצי מהמסיבת עיתונאים הייתה על כמה שהוא לא נח ולא רואה את האישה והילדים ואפילו בכר לפעמים מתקשה לתפוס אותו בטלפון מרוב שהוא עובד קשה.NOSFERATU ZODD אמר:ירוק רפואי אמר:אני עדיין לא מבין איך לא הביאו את אלון אזוגי כגיבוי לבטאיי,
הזייה
ליאור לא מכיר את השם.
הוא נח בקיץ אל תפריע לו.
Shocking4U אמר:אבל הוא הסביר לך חצי מהמסיבת עיתונאים הייתה על כמה שהוא לא נח ולא רואה את האישה והילדים ואפילו בכר לפעמים מתקשה לתפוס אותו בטלפון מרוב שהוא עובד קשה.NOSFERATU ZODD אמר:ירוק רפואי אמר:אני עדיין לא מבין איך לא הביאו את אלון אזוגי כגיבוי לבטאיי,
הזייה
ליאור לא מכיר את השם.
הוא נח בקיץ אל תפריע לו.
KevinDurant אמר:איזה בלם צעיר בדיוק? איזה בלמים יש בנוער? איילון ברוך זה לעשות צחוק מעבודה. יש גבול כמה אפשר לסחוט את הלימון של הנוער.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:שוב אני אגיב לך את זה. אם נייג'ל משחק כמגן ימני, מי יהיו הבלמים?
ושוב אני אגיב - שטייפמן-צונאמי.
הגיבוי יהיה שון + בלם צעיר.
ואם אתה מתעקש ורוצה את נייגל בלם, אז איילון ברוך(ובמשחקים מסוימים גם חלאילי) יכולים לשחק את המגן בצד ימין, ולתת לנייגל לשחק בלם.
יש מספיק אפשרויות.
אני לא מסכים שצריך עוד בלם. אפשר להסתדר גם עם מה שיש כאן כעת. בלי קשר, גם אין את מי להביא. אז אפשר להסתדר עם החומרים שיש במערכת.
בלי עומסים של אירופה, מצבת בלמים של נייג'ל-שטייפמן-שון-צונאמי היא מספיקה.
מצבת בלמים של נייג'ל, שטייפמן, שון וצונאמי היא אכן מספיקה אם יש לך בצד ימין 2 מגנים ובצד שמאל 2 מגנים, כרגע יש לנו את בטאי (פצוע), זסנו (לא ברמה) ובשמאל את קני (פצוע), קורנו (פצוע), פיינגזיכט (פצוע)
אז איך בדיוק זה מסתדר?
עוד לא התחלנו את העונה ואנחנו כבר מאלתרים ב3 עמדות על המגרש וזה עוד לפני שנכנס לעונה ונראה פציעות והיעדרויות.