Kandaurov אמר:אגב @רק מכבי אתה לא שומע במקרה על כיוונים לשוק האוקראיני?
מעבר להרבה רעש על התעניינות של אוקראיניות בירמקוב, לא שמעתי משהו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kandaurov אמר:אגב @רק מכבי אתה לא שומע במקרה על כיוונים לשוק האוקראיני?
Smile אמר:למה שלא יעשו מהלך על ארד?
אמנם הוא עבר בינואר לסטיאווה בוקרשט, אבל הוא שותף מאז רק ב4 משחקים (110 דק סך הכל) ולמעשה מה 11/4 לא שותף באף משחק.
Shocking4U אמר:מודאג מאוד הקפריזיות שלהם כפי שהיא מתבטאת דרך השופרות של רפאלוב ושו״ת. משחק אחד טוב של אגבה? חושבים על להשאיר אותו, הוא נותן חומר למחשבה. משחק אחד רע? מעיפים אותו בקיץ. אנשים חולים
Shocking4U אמר:מודאג מאוד הקפריזיות שלהם כפי שהיא מתבטאת דרך השופרות של רפאלוב ושו״ת. משחק אחד טוב של אגבה? חושבים על להשאיר אותו, הוא נותן חומר למחשבה. משחק אחד רע? מעיפים אותו בקיץ. אנשים חולים
הפועל תא עלתה מהליגה הלאומית, בלי שום בסיס, בלי שחקני נוער, עם טוריאל אחד בלבד ובעונה אחת, בלי השקעה כספית חריגה מתחרת על מקום שלישי.greenguy אמר:הבעיה הגדולה באמת זה שאין ישראלים איכותיים להביא ואני לא רואה שום לגיונר מגיע אלינו. נצטרך לבנות את עצמנו מחדש כמה שנים עם הנוער בתקווה לפגוע בכמה זרים איכותיים ולחכות כמה שנים שהבסיס הזה יהיה בשל שהם יהפכו לישראלים איכותיים
KevinDurant אמר:הפועל תא עלתה מהליגה הלאומית, בלי שום בסיס, בלי שחקני נוער, עם טוריאל אחד בלבד ובעונה אחת, בלי השקעה כספית חריגה מתחרת על מקום שלישי.greenguy אמר:הבעיה הגדולה באמת זה שאין ישראלים איכותיים להביא ואני לא רואה שום לגיונר מגיע אלינו. נצטרך לבנות את עצמנו מחדש כמה שנים עם הנוער בתקווה לפגוע בכמה זרים איכותיים ולחכות כמה שנים שהבסיס הזה יהיה בשל שהם יהפכו לישראלים איכותיים
אני לא חושב "שהבסיס" הישראלי של הפועל ת''א טוב משלנו לדוגמה.
greenguy אמר:הבעיה הגדולה באמת זה שאין ישראלים איכותיים להביא ואני לא רואה שום לגיונר מגיע אלינו. נצטרך לבנות את עצמנו מחדש כמה שנים עם הנוער בתקווה לפגוע בכמה זרים איכותיים ולחכות כמה שנים שהבסיס הזה יהיה בשל שהם יהפכו לישראלים איכותיים
Daniel123 אמר:greenguy אמר:הבעיה הגדולה באמת זה שאין ישראלים איכותיים להביא ואני לא רואה שום לגיונר מגיע אלינו. נצטרך לבנות את עצמנו מחדש כמה שנים עם הנוער בתקווה לפגוע בכמה זרים איכותיים ולחכות כמה שנים שהבסיס הזה יהיה בשל שהם יהפכו לישראלים איכותיים
נטע לביא אפשר להחזיר, ריאלי לגמרי.
על סמך מה אתה אומר את זה? לא רואה אותו חוזר בקרוב גם יש ענייני מסDaniel123 אמר:greenguy אמר:הבעיה הגדולה באמת זה שאין ישראלים איכותיים להביא ואני לא רואה שום לגיונר מגיע אלינו. נצטרך לבנות את עצמנו מחדש כמה שנים עם הנוער בתקווה לפגוע בכמה זרים איכותיים ולחכות כמה שנים שהבסיס הזה יהיה בשל שהם יהפכו לישראלים איכותיים
נטע לביא אפשר להחזיר, ריאלי לגמרי.