• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
אגב אם כבר חלוץ זר מהליגה, שם שהייתי מסמן (לא יקרה כמובן), זה דאבו מנתניה.

לא ראיתי יותר מדי משחקים של נתניה השנה, אבל במשחקים מולנו השנה הוא מאוד הרשים אותי, מהיר כמו שד, כל הזמן חושב עומק, עושה המון המון צרות.

עונת בכורה פה בליגה עם 12 שערים ו8 בישולים, מסיים חוזה בקיץ הבא.

אחלה חלוץ.
לדעתי טוב יותר מאוגריסה לצורך הדוגמא

מתקן ואגיד שיש להם אופציה עליו לעונה נוספת אז כנראה לא יהיה פשוט להוציא אותו משם.

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
אגב אם כבר חלוץ זר מהליגה, שם שהייתי מסמן (לא יקרה כמובן), זה דאבו מנתניה.

לא ראיתי יותר מדי משחקים של נתניה השנה, אבל במשחקים מולנו השנה הוא מאוד הרשים אותי, מהיר כמו שד, כל הזמן חושב עומק, עושה המון המון צרות.

עונת בכורה פה בליגה עם 12 שערים ו8 בישולים, מסיים חוזה בקיץ הבא.

אחלה חלוץ.
לדעתי טוב יותר מאוגריסה לצורך הדוגמא
סגנון שונה של שחקן. דאבו שחקן מאוד מהיר וזריז, אוגריסה יותר פיזי וסקורר כנראה

מדברים על דאבו ואוגריסה (שניהם חלוצים טובים) והשאלה שצריך לשאול זה לא מי יותר מתאים לנו.
השאלה איך שחקנים כאלה מגיעים ברבע מחיר במקרה הטוב
ועולים בכמה רמות על הפלופים שאנחנו מנחיתים פה.

ירוק רפואי אמר:
מדברים על דאבו ואוגריסה (שניהם חלוצים טובים) והשאלה שצריך לשאול זה לא מי יותר מתאים לנו.
השאלה איך שחקנים כאלה מגיעים ברבע מחיר במקרה הטוב, ועולים בכמה רמות על הפלופים שאנחנו מנחיתים פה.

כי השחקנים שלנו הם לא כולם פלופים.
אגבה לא מתאים לסגנון.
סטיוארט כבש יפה לעונת בכורה אבל בדרך החוצה כי יש ענייני אופי שלא נדרשים ממנו בקבוצה קטנה.
בטאי הגיע בחינם ומעולה.
גם בשוק הישראלי, הביאו את מלמד שכובש יפה, אבל לא מתאים לסגנון

אנחנו מביאים שחקנים לא מתאימים, יותר מאשר גרועים, ואני עוזב את עבודת האימון שגורמת לכולם להיראות כאילו החייזרים מספייס ג׳אם לקחו להם את היכולת.

אי אפשר לשחרר גם את מלמד וגם את סטוארט. זה אותה טעות שעשו בשנה שעברה עם דיא ודין דוד (בפרופורציות אחרות כמובן)

סטיוארט מוכח ועם מספרים.
לא תהיה בעיה להיפטר ממנו עם החזרה של ההשקעה.
מלמד זה סיפור אחר, אף קבוצה לא תקח אותו עם החוזה הזה.

Shocking4U אמר:
אי אפשר לשחרר גם את מלמד וגם את סטוארט. זה אותה טעות שעשו בשנה שעברה עם דיא ודין דוד (בפרופורציות אחרות כמובן)

מבין את המחשבה שלך על מלמד אבל הוא לא מסוג השחקנים שמסוגלים להיות סופר סאב מהספסל, ובתור חלוץ ראשון הוא לא מספיק טוב, וגם הוכיח את זה העונה.
לסטויארט יש מנטליות בעייתית וגם עליו לא הייתי בונה

בהתחשב בזה שהמערכת פה לא ממש רוצה להצליח, הסיכוי היחידי שלנו זה שלמישהו מהרכש הכושל העתידי לבוא, שיהיה לו בטעות לפחות אופי סטייל שרי שאיכשהו יצליח לחבר את כולם למען מטרה משותפת. הסיכוי לזה כמובן שואף לאפס.

לא צריך להשתגע בחלון העברות בעונה הבאה יש 3 שחקנים איכותיים ששייכים לנו עם זה שואו נוהאל סברינה שעם ישראלים טובים זה אמור להספיק לאליפות כמובן שזה תלוי מי יהיה על הקווים

יאיר מרדכי חתם במכבי חיפה (שחקן ק"ש שרשם מספרים יפים העונה ונחשב לפריצת העונה בעיני רבים)

חתם ל4 שנים והוא הרכש הראשון לעונת 2026/27

לדעתי הוא לא מספיק טוב. אולי בתור שחקן משלים הוא רכש בסדר.
מה שמאכזב שהוא בעיקר משחק בשמאל מה שאומר שכנראה גורה יהיה השחקן המוביל שלנן בעמדה הזאת

אם זה שחקן רוטציה במקום מיכאל אוחנה אז בסדר. אם זה שחקן משמעותי אז ממש ממש לא. בכל מקרה אני כאידיאולוגיה לא מאמין בשחקנים שמשחקים בקריית שמונה

Shocking4U אמר:
אם זה שחקן רוטציה במקום מיכאל אוחנה אז בסדר. אם זה שחקן משמעותי אז ממש ממש לא. בכל מקרה אני כאידיאולוגיה לא מאמין בשחקנים שמשחקים בקריית שמונה

והפועל ירושלים

לפעמים אני תוהה אם אתם סתם חמוצים ואוהבים להתלונן או שהאווירה הרעה בקבוצה השפיעה עליכם יותר מדי פשוט.

שחקן צעיר, ישראלי, עם 10 שערים ו6 בישולי ליגה, בקבוצת פלייאוף תחתון, מגיע בהעברה חופשית - ברור שזה רכש טוב ורכש שצריך להיות פה. נכון הוא הימור, אבל אם הוא היה חותם בקבוצה אחרת בליגה כנראה שהייתם מתלוננים שפה לא עושים כלום ואנחנו כבר לא במשחק.

רכש ללא סיכון מיוחד
לא יהיה פה כינור ראשון בטח בעונה הראשונה.
מאמין שעקבו אחריו.
הגיע הזמן לרענן את הכנפיים שלנו.
שיהיה בהצלחה
יעקנלך

לא עקבתי לריו אז אין לי דעה ממשית. מעניין ממי שכן ראה אותו
אבל רכש קלאסי העברה חופשית מכבי חיפה קלאסי

בשוק ישראלי ללא הרבה אפשרויות, להביא שחק בעלייה עם פוטנציאל בעמדות חסרות זה רכש טוב.

דל"פ: יפתיע לא מעט אנשים.

התחלה טובה. לא על זה נקום וניפול.

חזרה
למעלה