lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
פחות הזוי שירד ליגה עם לאריסה. מגיע להם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:ברק.י אמר:חייב להגיד שבשלב הזה כל הדיווחים על עמדת הקישור נראים לי כמו ספינים.
יש לנו כרגע את עלי, שואו, אגבה, ירין לוי, רטנר, אזולאי, דון, אהוד וארזי.
בעונה בלי אירופה יהיה מקום ל-4 שחקנים, 5 לכל היותר.
ובכל זאת, הספקנו לקרוא שעדיין לא סגורים לגבי פרידה מעלי ומאגבה, שבונים על ירין לוי (שאולי ייצא לחו"ל), ששואו הרשים ואולי יחזור, שרוצים לתת קרדיט לצעירים (ובהם המושאלים) ושסידיבה הזה מועמד, למרות שהוא לא דומה בפרופיל לאף אחד מהשחקנים האחרים ששייכים לנו ודווח שבונים עליהם.
כל הדברים האלו לא מתכתבים ביחד.
עריכה: תוספת קטנה לגבי הפרסום על סידיבה - גם אם הוא לא באמת מועמד, הקישור בין מכבי חיפה לליגה השנייה בצרפת גורם לי לחשוב שזה תוצר מחזרת בורג למערכת. לא אופתע אם זה יהיה שוק שנחזור אליו בקיץ הקרוב.
אם יש שחקן חופשי טוב אז עכשיו זה הזמן להחתים אותו גם אם יש עומס של שחקנים בינוניים על העמדה הזו.
ברק.י אמר:HaifaWave אמר:ברק.י אמר:חייב להגיד שבשלב הזה כל הדיווחים על עמדת הקישור נראים לי כמו ספינים.
יש לנו כרגע את עלי, שואו, אגבה, ירין לוי, רטנר, אזולאי, דון, אהוד וארזי.
בעונה בלי אירופה יהיה מקום ל-4 שחקנים, 5 לכל היותר.
ובכל זאת, הספקנו לקרוא שעדיין לא סגורים לגבי פרידה מעלי ומאגבה, שבונים על ירין לוי (שאולי ייצא לחו"ל), ששואו הרשים ואולי יחזור, שרוצים לתת קרדיט לצעירים (ובהם המושאלים) ושסידיבה הזה מועמד, למרות שהוא לא דומה בפרופיל לאף אחד מהשחקנים האחרים ששייכים לנו ודווח שבונים עליהם.
כל הדברים האלו לא מתכתבים ביחד.
עריכה: תוספת קטנה לגבי הפרסום על סידיבה - גם אם הוא לא באמת מועמד, הקישור בין מכבי חיפה לליגה השנייה בצרפת גורם לי לחשוב שזה תוצר מחזרת בורג למערכת. לא אופתע אם זה יהיה שוק שנחזור אליו בקיץ הקרוב.
אם יש שחקן חופשי טוב אז עכשיו זה הזמן להחתים אותו גם אם יש עומס של שחקנים בינוניים על העמדה הזו.
מסכים.
הטיעון שלי הוא שכל דבר שמדווח בנוגע לעמדות האלו הוא בגדר המצאה בשלב הזה.
אגב, אני בכלל לא בטוח שבמועדון יודעים כרגע מה הכיוון. יש ברשימה הזו יותר שחקנים שיש סימני שאלה לגביהם, מאשר כאלו שברור שימשיכו או יסיימו.
יפה מאוד! קלוד קוד?KevinDurant אמר:לקראת חלון העברות ולנוחיותכם, הכנתי איזה אתר בכמה שעות של להשוות נתונים של שחקני מהליגה שלנו
https://football-stats-98bjp1.netlify.app/
מאוד בסיסי, מאוד דל, אבל בגדול די עושה את העבודה
אם יש פיצ'רים ודברים שאתם רוצים להוסיף שנראים לכם די טריוויאלים, תכתבו לי בפרטי ואני אנסה להכניס בהזדמנות.
![]()
סתם דוגמה להמחשה
Shocking4U אמר:אני מאוד מקווה שהם מתמקדים בכנף זר. אני הייתי משחרר את בנסון אבל מכיוון שהם לא הולכים לעשות את זה אז שיביאו כנף שמאל זר שיכול לשחק גם בכנף ימין במידת הצורך.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אני מאוד מקווה שהם מתמקדים בכנף זר. אני הייתי משחרר את בנסון אבל מכיוון שהם לא הולכים לעשות את זה אז שיביאו כנף שמאל זר שיכול לשחק גם בכנף ימין במידת הצורך.
אין הרבה אופציות - זה או שחקן כנף או קשר לאמצע, בהנחה שהם לא מביאים זר שמיני.
אלו יהיו: פדראו/בלם זר, בטאי, דון, 10 זר, בנסון, חלוץ זר ואחד משתי האופציות.
הסיבה היחידה שזה לא יהיה אחד מאלו זה רק אם נופלת פה הזדמנות ייחודית להביא שחקן משמעותי (מקצועית או כלכלית) בעמדה פחות קריטית.
HaifaWave אמר:ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אני מאוד מקווה שהם מתמקדים בכנף זר. אני הייתי משחרר את בנסון אבל מכיוון שהם לא הולכים לעשות את זה אז שיביאו כנף שמאל זר שיכול לשחק גם בכנף ימין במידת הצורך.
אין הרבה אופציות - זה או שחקן כנף או קשר לאמצע, בהנחה שהם לא מביאים זר שמיני.
אלו יהיו: פדראו/בלם זר, בטאי, דון, 10 זר, בנסון, חלוץ זר ואחד משתי האופציות.
הסיבה היחידה שזה לא יהיה אחד מאלו זה רק אם נופלת פה הזדמנות ייחודית להביא שחקן משמעותי (מקצועית או כלכלית) בעמדה פחות קריטית.
למה שלא יהיה זר שמיני?
דון, בנסון ובטאיי נשארים יחד עם פדראו/בלם זר אחר.
יביאו 10, כנף שמאל, קשר אחורי וחלוץ.
KevinDurant אמר:לא רואה שום סיכוי שמביאים כנף שמאלי שיש את גורה, מרדכי וחלאיילי שיכול לשחק שם.
דווקא בימין אנחנו יותר חשופים וזה בין היתר כי בנסון לא מספיק טוב
אני לא משוכנע שיביאו 10. יש מצב שישחקו בלי 10 וילכו על קישור חזק יותר. לדעתי השחקן הראשון שיגיע זה חלוץברק.י אמר:מעריך בזהירות - יתחילו מ-10, חלוץ ובלם ורק בהמשך החלון ייסגרו על הקיצוני ו/או ה-6, אלא אם תצוץ הזדמנות שצריך לנצל מהר. בניגוד לשלוש העמדות הראשונות, בעמדות האחרונות יש עוד דברים שצריכים להתבהר לפני שמקבלים החלטות.
רק כשיתחילו האימונים יהיה אפשר להבין מה מתכננים לקאני, איאד ולוסקי מבחינת מקום בסגל ולדון, סייף ומרדכי מבחינת עמדות על הדשא.
Shocking4U אמר:אני לא משוכנע שיביאו 10. יש מצב שישחקו בלי 10 וילכו על קישור חזק יותר. לדעתי השחקן הראשון שיגיע זה חלוץברק.י אמר:מעריך בזהירות - יתחילו מ-10, חלוץ ובלם ורק בהמשך החלון ייסגרו על הקיצוני ו/או ה-6, אלא אם תצוץ הזדמנות שצריך לנצל מהר. בניגוד לשלוש העמדות הראשונות, בעמדות האחרונות יש עוד דברים שצריכים להתבהר לפני שמקבלים החלטות.
רק כשיתחילו האימונים יהיה אפשר להבין מה מתכננים לקאני, איאד ולוסקי מבחינת מקום בסגל ולדון, סייף ומרדכי מבחינת עמדות על הדשא.
אני מסכים.Apoc אמר:חסר לנו כוכבי כדורגל בהתקפה, זה פשוט מאוד.
אין אצילי אין שרי אין סבע. אין שחקן שהכדור מגיע אליו בשליש ההתקפי שהקהל עושה אווווו ומתכונן למה הוא יעשה.
אם לא יביאו לפחות אחד כזה, ונישאר עם התקפה בלי כוכבים, זה יראה אותו הדבר אם לא יותר גרוע.
זה יכול להיות 10 וזה יכול להיות כנף.
Apoc אמר:חסר לנו כוכבי כדורגל בהתקפה, זה פשוט מאוד.
אין אצילי אין שרי אין סבע. אין שחקן שהכדור מגיע אליו בשליש ההתקפי שהקהל עושה אווווו ומתכונן למה הוא יעשה.
אם לא יביאו לפחות אחד כזה, ונישאר עם התקפה בלי כוכבים, זה יראה אותו הדבר אם לא יותר גרוע.
Apoc אמר:חסר לנו כוכבי כדורגל בהתקפה, זה פשוט מאוד.
ה100-150 אלף דולר פיצוי שישלמו לפדראו כדי להתיר את החוזה שלו יפרק את המועדון?HaifaWave אמר:Apoc אמר:חסר לנו כוכבי כדורגל בהתקפה, זה פשוט מאוד.
זה צריך להיות שניהם.
וזו הסיבה שאני חושב שאם פדראו היה כשיר זה היה נכון לשקול להשאיר אותו.
הכסף צריך ללכת קודם כל לשחקני התקפה.