ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:לא להביא בשום פנים ואופן שחקנים בינוניים על חשבון שחקני הנוער המוכשרים שלנו.
חלאס כבר.
ירוק רפואי אמר:Daniel123 אמר:לא להביא בשום פנים ואופן שחקנים בינוניים על חשבון שחקני הנוער המוכשרים שלנו.
חלאס כבר.
בילו אחרי עונה טובה מאוד בגיל מעולה
שחקני נוער זה נחמד אבל אי אפשר לבנות סגל עם 7-8 שחקני נוער
3-4 זה אחלה, השאר צריכים להיות מושאלים
רק מכבי אמר:נחמני מדווח שדיקסון מוחמד (אח של) יוחתם ויושאל.
https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/20661383
KevinDurant אמר:הבעיה היא פחות עוז בילו נניח שבא להתחרות על מקום בהרכב ולתת עומק אחרי עונה טובה אלא הכנף הזר שיושב על המשבצת הזו וברור לכולנו שלא מספיק טוב
Kandaurov אמר:רק מכבי אמר:נחמני מדווח שדיקסון מוחמד (אח של) יוחתם ויושאל.
https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/20661383
טוב זה די ידוע כבר, הוא כבר שנתיים בערך מתאמן או חלק ממכבי חיפה בצורה כזו או אחרת.
גולדשטיין נראה לי פירסם בזמנו שהחליטו להחתים אותו וזה יהיה רשמי ברגע שיהיה בן 18 או משהו כזה.
גורה לא מתאים לאליפות אבל אבו רומי וגנאח ואחמד כן.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:הבעיה היא פחות עוז בילו נניח שבא להתחרות על מקום בהרכב ולתת עומק אחרי עונה טובה אלא הכנף הזר שיושב על המשבצת הזו וברור לכולנו שלא מספיק טוב
גם בצד השני זה לא מספיק.
גורה יכול להיות אחלה גיבוי מהספסל אבל זה לא שחקן לאליפות.
אמרתי שלדעתי צריך בערך 7 שחקנים חדשים להרכב.
KevinDurant אמר:גורה לא מתאים לאליפות אבל אבו רומי וגנאח ואחמד כן.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:הבעיה היא פחות עוז בילו נניח שבא להתחרות על מקום בהרכב ולתת עומק אחרי עונה טובה אלא הכנף הזר שיושב על המשבצת הזו וברור לכולנו שלא מספיק טוב
גם בצד השני זה לא מספיק.
לא מבין מה רוצים ממנו, יש לו אחלה מספרים, עובד, דריבל טוב.
הוא לא כוכב אבל בכיף יכול לפתוח פה בהרכב.
אני בכלל לא בטוח שהוא פחות טוב מחזיזה לדוגמה.
תן לו לשחק עם שרי ואצילי ודין דוד ופיירו והוא עוד היה יותר טוב
KevinDurant אמר:גורה לא מתאים לאליפות אבל אבו רומי וגנאח ואחמד כן.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:הבעיה היא פחות עוז בילו נניח שבא להתחרות על מקום בהרכב ולתת עומק אחרי עונה טובה אלא הכנף הזר שיושב על המשבצת הזו וברור לכולנו שלא מספיק טוב
גם בצד השני זה לא מספיק.
Hulk אמר:לא חושב שבנסון כזה חלש פתח ממש טוב פה ואז נשאב לבינוניות של הקבוצה, כדורגל יש לו וראינו השאר זה הרבה עניין של ביטחון ומומנטום
לא חושב שגורה בינוני. לדעתי הוא בהחלט שחקן טוב.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:גורה לא מתאים לאליפות אבל אבו רומי וגנאח ואחמד כן.Daniel123 אמר:גם בצד השני זה לא מספיק.
אתה מודע לזה שהליגה העונה היתה מאוד חלשה, כן?
בכל עונה אחרת למרות קנגאווה וונטורה הם לא לוקחים אליפות.
אני לא מזלזל בגורה בכלל.
לדעתי הוא שחקן טוב שיכול לתת עומק משמעותי לסגל, אבל אם המטרה היא אליפות, צריך שחקן ברמה גבוהה יותר בעמדה הזאת.
זאת בדיוק הגישה שאני חושב שמכבי חיפה חייבת להפסיק איתה. לא לשאול אם שחקן "מספיק טוב", אלא אם הוא שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות. בעיניי גורה הוא שחקן סגל טוב מאוד, אבל לא שובר שוויון. אם רוצים לחזור להיות הקבוצה הכי חזקה בארץ, צריך לכוון גבוה יותר ולא להתפשר על בינוניות רק כי היא עובדת לפעמים.
KevinDurant אמר:לא חושב שגורה בינוני. לדעתי הוא בהחלט שחקן טוב.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:גורה לא מתאים לאליפות אבל אבו רומי וגנאח ואחמד כן.
אתה מודע לזה שהליגה העונה היתה מאוד חלשה, כן?
בכל עונה אחרת למרות קנגאווה וונטורה הם לא לוקחים אליפות.
אני לא מזלזל בגורה בכלל.
לדעתי הוא שחקן טוב שיכול לתת עומק משמעותי לסגל, אבל אם המטרה היא אליפות, צריך שחקן ברמה גבוהה יותר בעמדה הזאת.
זאת בדיוק הגישה שאני חושב שמכבי חיפה חייבת להפסיק איתה. לא לשאול אם שחקן "מספיק טוב", אלא אם הוא שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות. בעיניי גורה הוא שחקן סגל טוב מאוד, אבל לא שובר שוויון. אם רוצים לחזור להיות הקבוצה הכי חזקה בארץ, צריך לכוון גבוה יותר ולא להתפשר על בינוניות רק כי היא עובדת לפעמים.
לא היה לנו ב3 אליפויות שחקן כנף שעלה מהספסל שיותר טוב ממנו. לא ציבוטה ולא וילדסחוט.
הבעיה היא לא בגורה, היא בבנסון.
אני בהחלט חושב שהוא שחקן הרכב בקבוצה שרצה ולוקחת אליפות. הוא לא קנגוואה ולא ונטורה ולא שרי ולא אצילי, אבל הוא בהחלט שחקן הרכב בקבוצה אלופה.
הוא עשה השנה עם הכלום ושום דבר שלידו 15 גולים ובישולים ב1900 דק בכל המסגרות