ירוק רפואי אמר:רק עכשיו רואה את הכתבה על הבלם שמועמד
נכנס לראות את הפרופיל בטרנספרמרקט הדבר הראשון שאני רואה זה את הסימן של הפצוע ליד השם שלו.
לא יאמן
סתם שטות של גולדשטיין.
נקסט.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:רק עכשיו רואה את הכתבה על הבלם שמועמד
נכנס לראות את הפרופיל בטרנספרמרקט הדבר הראשון שאני רואה זה את הסימן של הפצוע ליד השם שלו.
לא יאמן
greenguy אמר:יש את השוער של הפועל ירושלים שבעיני הוא מצוין הייתי מביא אותו שני ולדעתי מהר מאוד הוא הופך לראשון פוטנציאל גדול הוא הציל אותם מירידה
נדב זמיר לא רוצה להגיע כשוער שני, רצו אותו והוא הבהיר שהוא לא יעבור למקום שהוא לא יהיה בו שוער ראשון.greenguy אמר:יש את השוער של הפועל ירושלים שבעיני הוא מצוין הייתי מביא אותו שני ולדעתי מהר מאוד הוא הופך לראשון פוטנציאל גדול הוא הציל אותם מירידה
בסדר מועדון יצירתי עם חשיבה מחוץ לקופסא שיודע שירמקוב ימכר עכשיו או בינואר מצליח להנחית אותו פהShocking4U אמר:נדב זמיר לא רוצה להגיע כשוער שני, רצו אותו והוא הבהיר שהוא לא יעבור למקום שהוא לא יהיה בו שוער ראשון.greenguy אמר:יש את השוער של הפועל ירושלים שבעיני הוא מצוין הייתי מביא אותו שני ולדעתי מהר מאוד הוא הופך לראשון פוטנציאל גדול הוא הציל אותם מירידה
רק מכבי אמר:אגב, לעניין סדריק דון והפרסום שהיה היום בערוץ הספורט לפיו הוא החל בהליך של קבלת מעמד תושב ארעי - להבנתי מדובר בשטות מוחלטת. נושא האזרוח לא רלוונטי לפחות עד הקיץ הבא.
נקסט.
Smile אמר:מחנה האימונים מתחיל בעוד 3 שבועות.
למה מחכים?
DelPiero אמר:Smile אמר:מחנה האימונים מתחיל בעוד 3 שבועות.
למה מחכים?
תקרא את מה שכולם כותבים פה
יש מונדיאל
אין אירופה
שחקנים יגיעו מאוחר והיה בסדר כי יש מלא זמן
זאת הדעה פה בפורום פחות או יותר לא במכבי אפילו ואני משתגע מזה