• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
כפי שנקבע עוד מזמן ירמקוב ועיסאת ימכרו הקיץ, כנראה בסכום משותף של כ6 מיליון יורו
גם נכניס 3 מיליון יורו בערך על חלאילי לנאפולי/אחר
ועוד הכנסה של מיליון יורו מהמכירה של סטיוארט לפחות
יש פה 10 מיליון יורו שנכנסים למועדון עוד לפני שהוצאנו שקל (לדעתי גם ירין לוי יימכר בסעיף השחרור שלו וגם על שואו נכניס קצת כסף)

כל התנאים מוכנים לכך שנרכוש שחקנים ב3.5 מיליון יורו במצטבר בחלון הזה שוב ונקבור את שאר ההכנסות מתחת לבלטה של יענקל'ה

ואז יספרו לנו כמה הוא מכניס את היד לכיס ומשקיע ובלעדיו אין מכבי וכו וכו

רק מכבי אמר:
הוא לא יעבור למטאליסט.
נקסט.

הייתי מציע לקחת את כל הדיווחים מאוקראינה באפס אמינות. התקשורת שם מזעזעת. מזכיר לכם שבינואר הם כבר אמרו שירמקוב חותם שם ולפי מה שהם כתבו ברוניניו כבר היה צריך לשחק פה חצי שנה.

בכל מקרה, כותב כאן באחריות - ירמקוב לא יעבור לשם. בסבירות גבוהה שיחתום על החוזה החדש והמשודרג כשיחזור לארץ.

מאמין שאתה צודק לגבי החלק הראשון, מאידך אני לא רואה שהוא נשאר פה בעונה הבאה. הוא שוער נהדר בגיל צעיר, חלק מסגל נבחרת אוקראינה.
מאוד מקווה שמכינים חלופה והם לא יופתעו כשיעזוב.

Kozmo אמר:
רק מכבי אמר:
הוא לא יעבור למטאליסט.
נקסט.

הייתי מציע לקחת את כל הדיווחים מאוקראינה באפס אמינות. התקשורת שם מזעזעת. מזכיר לכם שבינואר הם כבר אמרו שירמקוב חותם שם ולפי מה שהם כתבו ברוניניו כבר היה צריך לשחק פה חצי שנה.

בכל מקרה, כותב כאן באחריות - ירמקוב לא יעבור לשם. בסבירות גבוהה שיחתום על החוזה החדש והמשודרג כשיחזור לארץ.

מאמין שאתה צודק לגבי החלק הראשון, מאידך אני לא רואה שהוא נשאר פה בעונה הבאה. הוא שוער נהדר בגיל צעיר, חלק מסגל נבחרת אוקראינה.
מאוד מקווה שמכינים חלופה והם לא יופתעו כשיעזוב.

הדברים כפי שאני מבין אותם לגבי ירמקוב הם כך:

הוא מבסוט מאוד בישראל. המשפחה שלו נמצאת כאן(ההורים גרים בחולון) הבת זוג מבסוטה.
ברור שהוא מעוניין להתקדם - מקצועית.
בהחלטה שלו עם סוכניו(יש לו סוכן אוקראיני, סוכן ישראלי שעשה את הקישוריות לכאן, וסוכן שמתעסק בהצעות מאירופה, לכן אולי גם שומעים הרבה רעש סביבו כי יש מי שייעשה רעש) הוא יעבור רק לקבוצה שמהווה שדרוג עבורו. והכוונה בעיקר לשדרוג מקצועי. קרי, ליגה יותר טובה בהכרח מהליגה הישראלית.

מטאליסט היא לא שדרוג מקצועי. היא שדרוג כלכלי.
חוץ ממנה ועוד קבוצה נוספת שגם היא לא שדרוג מקצועי, אין כרגע הצעות ממשיות.

בשביל לסגור את הפער הכלכלי, המועדון מעוניין להחתים אותו על שדרוג רציני בשכר ולתת לו ראש שקט בהקשר הזה.
וכמובן שמגיע לו להשתכר הרבה יותר ממה שהוא מרוויח כעת.

לסיכום - באופן כללי טוב לו כאן הוא רוצה להישאר. יחד עם זאת, ברור שכמו כל שחקן, הוא רוצה להתקדם. אם תגיע הצעה משדרגת, קרי, הצעה מליגה איכותית, הוא ירצה לעבור. ואז זה כבר עניין של מספרים.

מישהו יכול להגיד לאיזה עמדות מכוונים מבחינת זרים?
יש כבר החלטה או שהכושלים עוד לא החליטו

כל כך קשה למצוא שחקנים סלובנים/צ'כים/פולנים/אוקראינים/קרואטים בלבל B שיהיו איכותיים יותר ממה שיש לנו?

לפי בן דור, הטורקים מוכנים לשלם 750 אלף יורו על שואו ואנחנו רוצים יותר. מה שנקרא, גיבנת

KevinDurant אמר:
לפי בן דור, הטורקים מוכנים לשלם 750 אלף יורו על שואו ואנחנו רוצים יותר. מה שנקרא, גיבנת

באמת שאני שונא אותם

לשואו יש ביקוש הוא אחרי עונה טובה אפשר להוציא עליו מיליון יורו.
אחרי זה בוכים פה שאנחנו משחררים בגרושים שחקנים ולא יודעים לנהל משא ומתן..

כיוף בדרך החוצה
סימן שירמקוב ממשיך או שיש להם מחליף מוכן (גלזר?)

אני קורא פה הרבה והשעמום בקבוצות של הפייסבוק הביאה אותי להירשם גם לפה, ההתנהלות של המועדון משניאה עליי כבר את הכדורגל, זה לא אמור לעניין אותנו שכבר אמצע יוני וקבוצות אחרות לא מתחזקות כי הם זקוקים לשינויים קוסמטיים בניגוד אלינו שחייבים שינויים גדולים יותר
הטעות הנפוצה ביותר זה להגיד "גם ככה אין אירופה אז אפשר להביא שחקנים באוגוסט" ככה בדיוק מתחילים עונה על הפנים, אהנחנו אחרי עונה זוועתית, לא ייתכן ההתנהלות עד כה, וזה שהאוהדים יושבים בשקט כי "אין משחקים" זה עוד יותר מביך בעיניי. פעם היינו צועקים אליפות בלי מאמן, היום במצב פי 100 יותר גרוע זה רק שלטים. האוהדים חייבים להעיף מפה את שחר, אנחנו נהיה סתם קבוצה בשנים שהוא עוד ינהל את ההצגה כאן

tago064 אמר:
אני קורא פה הרבה והשעמום בקבוצות של הפייסבוק הביאה אותי להירשם גם לפה, ההתנהלות של המועדון משניאה עליי כבר את הכדורגל, זה לא אמור לעניין אותנו שכבר אמצע יוני וקבוצות אחרות לא מתחזקות כי הם זקוקים לשינויים קוסמטיים בניגוד אלינו שחייבים שינויים גדולים יותר
הטעות הנפוצה ביותר זה להגיד "גם ככה אין אירופה אז אפשר להביא שחקנים באוגוסט" ככה בדיוק מתחילים עונה על הפנים, אהנחנו אחרי עונה זוועתית, לא ייתכן ההתנהלות עד כה, וזה שהאוהדים יושבים בשקט כי "אין משחקים" זה עוד יותר מביך בעיניי. פעם היינו צועקים אליפות בלי מאמן, היום במצב פי 100 יותר גרוע זה רק שלטים. האוהדים חייבים להעיף מפה את שחר, אנחנו נהיה סתם קבוצה בשנים שהוא עוד ינהל את ההצגה כאן

וולקאם ! מילים טובות

לחובבי ההודעות - יצאה הודעה רשמית על סיום דרכו של יובאנוביץ' ואי מימוש האופציה.

https://www.mhaifafc.com/news/37428?fbclid=PAb21jcASbhA1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAafe5iSTucRAS1T59f_rcZvJXUK7DknZvwdlOHtpK3XQxieYKWuljSqohooQYw_aem_XLIjSRJyE8VqZs4e8CdJyw

במיוחד עבור [smention u=59]Shocking4U[/smention]

רק מכבי אמר:

https://www.mhaifafc.com/news/37428?fbclid=PAb21jcASbhA1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAafe5iSTucRAS1T59f_rcZvJXUK7DknZvwdlOHtpK3XQxieYKWuljSqohooQYw_aem_XLIjSRJyE8VqZs4e8CdJyw

במיוחד עבור @Shocking4U

לא מבין למה לא ניצלו פגרת אירן כדי להתיר אימו את החוזה. הוא שיחק אחריה אולי חצי שעה.

lemmacantor אמר:
רק מכבי אמר:

במיוחד עבור @Shocking4U

לא מבין למה לא ניצלו פגרת אירן כדי להתיר אימו את החוזה. הוא שיחק אחריה אולי חצי שעה.

בגדול, מסכים.
בקטן, מאמין שמדובר בעניינים משפטיים. באזל רוצה להיפטר ממנו, אין לה סיבה להחזיר אותו. ובטח שלא לשלם לו את השכר שאנחנו לקחנו על עצמנו.
וגם אם נניח והייתה באה קבוצה סרבית ורוצה אותו, היא לא הייתה מסוגלת לשלם את השכר שלו.

רק מכבי אמר:
lemmacantor אמר:
רק מכבי אמר:

במיוחד עבור @Shocking4U

בגדול, מסכים.
בקטן, מאמין שמדובר בעניינים משפטיים. באזל רוצה להיפטר ממנו, אין לה סיבה להחזיר אותו. ובטח שלא לשלם לו את השכר שאנחנו לקחנו על עצמנו.
וגם אם נניח והייתה באה קבוצה סרבית ורוצה אותו, היא לא הייתה מסוגלת לשלם את השכר שלו.
ואם יכלו לחסוך נניח 50 אלף יורו ולשלוח אות ולסרביה שישחק שם, לא עדיף? שני הצדדים נפגעו פה מהאירוע

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
lemmacantor אמר:

בגדול, מסכים.
ואם יכלו לחסוך נניח 50 אלף יורו ולשלוח אות ולסרביה שישחק שם, לא עדיף? שני הצדדים נפגעו פה מהאירוע

הכל זה בתאוריה.
אתה לא יודע אם הייתה קבוצה בסרביה שהייתה מוכנה לקחת אותו.
אני גם לא יודע אם הוא בעצמו היה רוצה.

מה גם שלפעמים זה גם עניין של קשרים וסוכנים. רוצים לשמור על קשר טוב עם כל מיני גורמים ולא מחפשים לעשות בלאגן בשביל כמה שקלים.

מה גם שעזיבת שחקן כביכול בגלל המלחמה לא משדרת מסר טוב אל יתר הזרים ובכלל. מאמין שרצו לשמור על אחידות בהקשר הזה.

מסוג ההחלטות שאני יכול לקבל. מעורבים פה הרבה עניינים וגורמים. בנוסף שאין משמעות גדולה לאם הוא היה כאן בחצי העונה האחרונה או לא.

אומר זאת כך: לפני שמתעסקים ב"מטבעות" שיתעסקו, יפעלו וייעשו נכון ב"שטרות".

רק מכבי אמר:

במיוחד עבור @Shocking4U
מרגש. מניח שיצא עכשיו כי רשמית עבר התאריך של מימוש האופציה עליו.

חזרה
למעלה