• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
greenguy אמר:
טוב עיסאת לא ישאר זה ברור כבר מפמפמים את זה תקופה. חבל רק אצלנו שחקנים עושים עונה וחצי טובות וישר מוכרים.
למה הם לא רוצים את רוי רביבו או את שוע. הכלבים?
יש לו דרכון והוא שחקן נבחרת רומניה, יותר קל לשווק אותו בליגות מסוימות כשהוא רומני ולא ישראלי ובליגות עם מגבלת זרים כמו באיטליה נניח.

אז ימכרו את עיסאת ב2.5, יקבלו איזה 3 מיליון יורו על חלאיילי, עוד כמעט מיליון על שואו ואולי גם ימכרו את ירמקוב או ירין לוי וימשיכו לדבר אתנו על הגיבנת.

greenguy אמר:
טוב עיסאת לא ישאר זה ברור כבר מפמפמים את זה תקופה. חבל רק אצלנו שחקנים עושים עונה וחצי טובות וישר מוכרים.

אם לרביבו היה דרכון זר הוא לא היה כאן כבר מזמן.
שועה מבוגר ולא מסוג השחקנים שמחפשים בחוץ מבחינת סקילס.
מה גם שיש לו שם רע ברמה המנטלית והאופי עם שלל פרשות ההתנהגות לאורך הקריירה.

עיסאת צעיר. שחקן נבחרת רומניה עם חשיפה גדולה.
נתונים פיזיים שמתאימים לכדורגל האירופי. זה שחקן שמאוד קל להוציא החוצה.

greenguy אמר:

את רביבו רצו. מכבי ת"א לא רוצה למכור. מכבי ת"א גם מרבה למכור, לרוב מדובר בפלופים גמורים.

לא מחזיק מעיסאת אבל למכור אותו פוגע מאוד בסגל, מכיוון שזה מחסיר ממצבת הישראלים עוד שחקן שנצטרך למצוא שחקן זר במקומו.

DelPiero אמר:
ab1729 אמר:
DelPiero אמר:
זהו נדפק לנו המוח אני בכלל לא מבין על מה הדיון פה עכשיו.

אין שום עולם שבו יש לנו יותר משני שחקנים טובים להרכב כרגע, שהם ירמקוב ובטאיי, כמו שכתבו מעלי.
כשקורנו יחזור יהיו לנו שלושה. זהו.

תאמינו לי אני רוצה שנהיה במאבקי תחתית כי זה הדבר היחידי שיעיר פה אולי אנשים

מצד אחד זה נכון (גם עלי ברשימה), מצד שני - כמה שחקנים "טובים להרכב" היו לדעתך בבאר שבע? בבית"ר?

לא מעניין אותי קבוצות אחרות

בואו נפסיק להזיז את הדיון הצידה כי זה די ברור שמה שעובד במקומות אחרים לא בהכרח רלוונטי כאן

חוץ מזה עלי כבר לא כשיר להיות שחקן הרכב וזה עצוב שנירמלו פה את המצב לרמה שאנחנו בונים על שחקנים שפצועים רוב העונה

קבוצות אחרות רלוונטיות כדי להבין את קנה המידה.
אם בשתי המתחרות על האליפות היו 5-6 שחקנים ״טובים״ כל אחת, זה כנראה אומר שהסטנדרט שלך גבוה מדי וצריך להיות מודעים לזה.

HaifaWave אמר:
לא מחזיק מעיסאת אבל למכור אותו פוגע מאוד בסגל, מכיוון שזה מחסיר ממצבת הישראלים עוד שחקן שנצטרך למצוא שחקן זר במקומו.
גם ככה צריך בלם זר, זה לא באמת משנה.

דווקא אם היו מביאים בלם זר וגם עיסאת, היינו כביכול עם 5 בלמים (זר, עיסאת, שטייפמן, אמיר וגולדברג).

לכאורה המכירה של עיסאת "מפנה" מקום ונהיה עם 4 בלמים.

KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:
DelPiero אמר:
זהו נדפק לנו המוח אני בכלל לא מבין על מה הדיון פה עכשיו.

אין שום עולם שבו יש לנו יותר משני שחקנים טובים להרכב כרגע, שהם ירמקוב ובטאיי, כמו שכתבו מעלי.
כשקורנו יחזור יהיו לנו שלושה. זהו.

תאמינו לי אני רוצה שנהיה במאבקי תחתית כי זה הדבר היחידי שיעיר פה אולי אנשים

מצד אחד זה נכון (גם עלי ברשימה), מצד שני - כמה שחקנים "טובים להרכב" היו לדעתך בבאר שבע? בבית"ר?
ב''ש בקיץ אחד מעבר לונטורה וקנגוואה שכל הזמן מדברים רק עליהם, הביאה גם את גיא מזרחי, בלטקסה, אליאל פרץ, דן ביטון ובלוריאן חזר מהשאלה (וגם החליפו מאמן על הדרך).

אפשר להתווכח על האיכות של הרכש שהגיע שם וכמה הוא השפיע ושיחק, אבל על הנייר הם הביאו בקיץ אחד 6-7 שחקני הרכב חדשים.

כנראה שאם היו שואלים אותנו בקיץ 24 אם אנחנו לוקחים מישהו מהישראלים שהם הביאו להרכב כולנו היינו אומרים לא, אבל יש שם 4 שחקני ישראלים (אם אני מוריד את בלטקסה שהיה חלק מהרוטציה אבל לא שחקן מוביל) שהיו חלק מהשלד שם ושהיום כנראה שהיינו אומרים דברים אחרים לגביהם.

רוצה לומר, ונטורה וקנגוואה לבד זה לא מספיק.

לא דיברתי בכלל על כמות השינויים.
רק אמרתי שלפי הסטנדרט של הכותב, גם לאלופה ולסגנית יש 5 שחקנים ״טובים״. אז לטעון שיש לנו 2-3 בהשוואה ל5 זה לא כמו להגיד שיש לנו 2-3 בהשוואה ל11.

בכל מקרה, אם לוקחים את ההרכב של באר שבע, יש להם אולי בלם אחד (בלוריאן) שהיינו רוצים לקחת אלינו, את השלישייה המרכזית ואת דן ביטון.
זה מתחבר בערך למה שאני אמרתי: אנחנו צריכים בלם ו10 ״טובים״, כדי להיות עם סגל שדומה ברמתו לזה של באר שבע ובית״ר של שנה שעברה.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

דווקא אם היו מביאים בלם זר וגם עיסאת, היינו כביכול עם 5 בלמים (זר, עיסאת, שטייפמן, אמיר וגולדברג).

עיסאת מפנה מקום של בלם שאתה לפחות קצת יודע מה תקבל ממנו לעומת האחרים. גם אם הוא בלם בינוני שעושה שגיאות, לפחות אתה יודע שזה הכי גרוע שתקבל ממנו. לגבי שטייפמן ואמיר אתה לא באמת יודע מה תקבל מהם.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

עיסאת מפנה מקום של בלם שאתה לפחות קצת יודע מה תקבל ממנו לעומת האחרים. גם אם הוא בלם בינוני שעושה שגיאות, לפחות אתה יודע שזה הכי גרוע שתקבל ממנו. לגבי שטייפמן ואמיר אתה לא באמת יודע מה תקבל מהם.
מסכים עם הנק' שלך. אני ראיתי משטייפמן המון פוטנציאל ואני חושב ששווה להמר עליו (לצד בלם זר כמובן).

לגבי הב"ש שהביאה "רק" את ונטורה וקנגאווה, אתם שוכחים שהיא התמודדה על האליפות עם תל אביב רק כי אנחנו שוב נפלנו כרגיל ומכרנו חצי הרכב. אנחנו כרגע שמבחינת איכות אנחנו מקום חמישי, הטבלה לא שיקרה, ב"ש הייתה בגג של הגג באותה עונה מקום שלישי, אנחנו כרגע במצב שתל אביב עם התנהלות יותר טובה למרות הכל, ב"ש עם סגל שרץ כבר שנה שלישית רצוף, ובית"ר שלפחות בשנתיים האחרונות גם מחזיקה את הישראלים הכי טובים וגם שוברת שיאי שכר, והפועל תל אביב עם בעלים שבמקרה הרע לא נופל מהבעלים שלנו ובמקרה הטוב עולה עליו בשתי רמות. מי שחושב שפגע בשני זרים ופתאום נרוץ לאליפות או ניאבק עליה, הוזה ברמה הקשה ביותר

מבדיקה שלי - הפרסום של גולדשטיין לגבי שאלקה לא נכון.
יש הצעות על עיסאת. שאלקה זה שם שגוי/טרם הגישו הצעה רשמית.

כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:
כובע קש אמר:
לבוגרת?

בכנות, אני לא יודע להגיד.

איש שלנו נסע לראות אותו, ואנחנו מעוניינים לקדם רכישה, אבל הוא ''סחורה חמה'. יש הרבה התעניינות.

מעניין.
אוהב את הכיוון

נמכר לגנט תמורת למעלה מ-2 מיליון יורו.
למעשה זו ההעברה הכי יקרה בתולדות הליגה הלטבית.

ab1729 אמר:
DelPiero אמר:
ab1729 אמר:

בואו נפסיק להזיז את הדיון הצידה כי זה די ברור שמה שעובד במקומות אחרים לא בהכרח רלוונטי כאן

חוץ מזה עלי כבר לא כשיר להיות שחקן הרכב וזה עצוב שנירמלו פה את המצב לרמה שאנחנו בונים על שחקנים שפצועים רוב העונה

אם בשתי המתחרות על האליפות היו 5-6 שחקנים ״טובים״ כל אחת, זה כנראה אומר שהסטנדרט שלך גבוה מדי וצריך להיות מודעים לזה.

לא הבנתי.
מה שאתה אומר זה שיש לנו שלד סביר וצריך רק חיזוק נקודתי ?
אתה באמת מאמין בזה ?

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=376&docID=547997

קשר אחורי. שחקן חופשי. יכול לשחק כישראלי.

ליאור ייעשה מהלך?
.
.
.
.
.

תגובות של כאלה שיגיבו שהוא לא מתאים מקצועית בעוד 3..2..1

DelPiero אמר:
ab1729 אמר:
DelPiero אמר:

לא הבנתי.
מה שאתה אומר זה שיש לנו שלד סביר וצריך רק חיזוק נקודתי ?
אתה באמת מאמין בזה ?

אני טוען שאם יגיעו פלאניץ'/סק וסבע (לא הם ספציפית, בלם ו10 ברמתם כשחתמו פה) - יהיה לנו סגל דומה ברמתו לסגל של בית"ר ובאר שבע השנה

למה לא חותכים את חזיזה?
יש מישהו במערכת שחושב שהוא עוד יכול לתרום פה?
אולי אבדנו עד כדי כך שבגלל התחסדות מסוימת הם חושבים שזה לא ראוי לחתוך את השחקן שיושב על חוזה של 400 אלף דולר נטו בעונה?

פעם שישי היה יום של החתמות
עכשיו אנחנו צריכים יום של שיחרורים

HaifaWave אמר:
למה לא חותכים את חזיזה?
יש מישהו במערכת שחושב שהוא עוד יכול לתרום פה?
אולי אבדנו עד כדי כך שבגלל התחסדות מסוימת הם חושבים שזה לא ראוי לחתוך את השחקן שיושב על חוזה של 400 אלף דולר נטו בעונה?

הוא גם הישראלי הכי יקר בקבוצה, הבא אחריו זה שון גולדברג שמגרד את ה-300 טיפה מלמעלה, שגם הוא שחקן די גמור, כל האחרים בכלל לא מתקרבים לזה, אולי רק קאני שמרוויח איזה 280 אלף.

פעם היה אפשר להגיד שהתקציב גדול כי יש ישראלים כמו אצילי וסבע שיושבים על חוזים כבדים, הרי מה שמשולם להם זה מס של עוד 75%. עכשיו גם זה אין

חזרה
למעלה