ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:מבדיקה: כריסטנסן זאת חרטא סוכנית. אפשר להתקדם.
רק מכבי אמר:מבדיקה: כריסטנסן זאת חרטא סוכנית. אפשר להתקדם.
אסור לנרמל את זה.ברק.י אמר:לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אנחנו במסגרת אחת ומכוונים ל-5 בלמים ש-3 מהם צעירים שצריכים את הדקות כדי להתפתח. בלם מוביל שמקבע היררכיה ברורה מייצר מורכבות בהקשר הזה.
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות..
benrey אמר:אסור לנרמל את זה.ברק.י אמר:לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אנחנו במסגרת אחת ומכוונים ל-5 בלמים ש-3 מהם צעירים שצריכים את הדקות כדי להתפתח. בלם מוביל שמקבע היררכיה ברורה מייצר מורכבות בהקשר הזה.
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות..
אין לנו את הפריווילגיה להביא זרים בינוניים לספסל.
״שחקן זול שלא ידרוש חוזה ארוך״? מבין שיש איזה 30 ישראלים שעומדים בזה, וגם אני ואתה רחוקים הוצאת כרטיס שחקן כדי לעמוד בקריטריון הזה
ואם כבר להביא איזה עגל לספסל אז לפחות שיהיה איזה ״מנטור״ כמו איזה אברהם פאס שיספר מור״קים לילדים על זה ששיחק נגד מסי פעם.
מזכיר לי את רוקאביצה. מקווה שיתפתח לשחקן מסוג שחקן ויחזור מהדלת הראשיתרק מכבי אמר:ניב גבאי בדרך להשאלה בקריית שמונה. החלטה טובה מאוד.
לא הסכים להתפשר על ליגה לאומית ובסוף מצא קבוצה.
להבנתי אין התחייבות פורמלית לדקות.
רק מכבי אמר:ניב גבאי בדרך להשאלה בקריית שמונה. החלטה טובה מאוד.
לא הסכים להתפשר על ליגה לאומית ובסוף מצא קבוצה.
להבנתי אין התחייבות פורמלית לדקות.
benrey אמר:אסור לנרמל את זה.ברק.י אמר:לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
אין לנו את הפריווילגיה להביא זרים בינוניים לספסל.
״שחקן זול שלא ידרוש חוזה ארוך״? מבין שיש איזה 30 ישראלים שעומדים בזה, וגם אני ואתה רחוקים הוצאת כרטיס שחקן כדי לעמוד בקריטריון הזה
ואם כבר להביא איזה עגל לספסל אז לפחות שיהיה איזה ״מנטור״ כמו איזה אברהם פאס שיספר מור״קים לילדים על זה ששיחק נגד מסי פעם.
ברק.י אמר:לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות.
העניין הוא שלאף אחד כבר אין אמון שישקיעו נכון בעמדות אחרות ועולה החשש שבסוף נקבל הגנה בלי שחקן מוביל שיכול להנהיג אותה. מה גם שאפשר היה להביא פרופיל ״נמוך״ שלא כולל היסטוריית פציעות ענפה למועדון שאחת הבעיות המרכזיות בו מבחינה מקצועית בעונה החולפת היא התחום הפיזיולוגי.
NOSFERATU ZODD אמר:אם באלקר זה המועמד המוביל אני מפחד לדעת מי המועמד הבא אחריו.
NOSFERATU ZODD אמר:אם באלקר זה המועמד המוביל אני מפחד לדעת מי המועמד הבא אחריו.
Apoc אמר:ברק.י אמר:לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות.
העניין הוא שלאף אחד כבר אין אמון שישקיעו נכון בעמדות אחרות ועולה החשש שבסוף נקבל הגנה בלי שחקן מוביל שיכול להנהיג אותה. מה גם שאפשר היה להביא פרופיל ״נמוך״ שלא כולל היסטוריית פציעות ענפה למועדון שאחת הבעיות המרכזיות בו מבחינה מקצועית בעונה החולפת היא התחום הפיזיולוגי.
אוי ואבוי חישובים כלכליים ודקות לצעירים ושטויות כאלה. ככה עושים פלייאוף תחתון.
אחרי שסק עזב ופדראו יצטרף וכנראה גם עיסאת יימכר, צריך בלם זר אכזר ברמה הכי גבוהה שיש לצד גולדברג/אמיר/שטייפמן בשביל שיהיה פה הגנה נורמלית.
לא פחות ממישהו ברמה של פריים סק או פלאניץ'.
לגבי סוגיית המגן השמאלי, הרי שלהוציא את דניאל גולאני שחזר מהשאלה מעירוני טבריה, אין כוונה לצרף מגן שמאלי, אלא להמשיך ולהתרכז בצירוף קשר 10.