KevinDurant אמר:ברור שזה לא התקציב הכולל, אבל אתה אתמול יצאת פה בהצהרה של 12 מיליון שקל ברוטו בכסף מת. הצליחו לשחרר את סברינה ולחסוך סכום גדול שם בלי שום פיצוי. אז כן, אם אתה מקבל 700 אלף יורו על שואו (מה שאומר כמובן שכל השכר שלו מתפנה) זה לכאורה עוזר לך לסגור את הפיצויים.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני מבחין בין שחקנים שלא יצאו למחנה לבין שחקנים שיצאו למחנה.
אני מסכים שפדראו הוא הסיפור הבעייתי. אם הצליחו להיפטר מסברינה בלי לשלם לו פיצוי זה הישג מבחינתי, חשבתי שיצטרכו לשלם לו 100-150 אלף דולר פיצוי.
שוב אני אגיד, בהנחה והם מצפים לקבל על שואו בערך 700-750 אלף יורו, זה יפתור את כל נושא הפיצוי לפדראו, נהואל ואגבה
בסיס ההנחה תחת טענה הזו מגוחך. אני לא מתיימר להיות רואה חשבון פה, אבל לכתוב את זה כאילו שהתקציב הכולל הוא משחק סכום אפס בין המכירה של שואו והחוזים העודפים זה מגוחך.
גם בעונות קודמות המועדון מכר ובכל זאת יצא הפסדי.
כל זאת, מבלי להיכנס לנכונות של הטענה עצמה.
שוב, מה שאני בא להגיד ואמרתי מלכתחילה, כל שנה צועקים את ה12 מיליון שקל גיבנת בפיירול ובסוף מסתדרים עם כולם ומ12 מיליון שקל זה מתגמד למיליון-שתיים אם לא פחות מזה.
12 מיליון שקל נכון לאותה נקודת זמן.
שחרור שחקנים מבלי להיפגע מכך כלכלית הוא חשוב לא פחות מהחתמת שחקנים הקיץ, מכיוון שזה מאפשר למועדון לצאת לדרך חדשה.
הכנסת המכירה של שואו לפול החוזים העודפים משקפת חלק קטן מהתמונה שכן היא משקפת רק חלק מתמונת ההכנסות וההוצאות, ולכן היא שגויה בבסיסה.