• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק.י אמר:
בהתחשב בטיימינג (אחרי דיווח שירמקוב לאוקראינה ודיווח שעיסאת לבריסטול), בהתחשב בזה שאף אחד לא חתום על הידיעה ובהתחשב בזה שמדובר בקיצוני ימני (עמדה שעד כה לא דווח שרוצים חיזוק בה, סביר שזה ספין או בלבול עם קבוצה אחרת.

הוא גם משחק בעמדת הכנף שמאל
אני מלכתחילה אמרתי שצריך להביא עוד זר לכנף כדי שחורה/מרדכי/דון/סייף לא יהיו בסטטוס של שחקן הרכב כנף שמאל אצלנו

ובהנחה שלא מביאים מגן שמאלי מה כבר נשאר חוץ מקשר 6 וכנף זרים כדי להשלים את המכסה של 8 זרים (עם הבלם זר, חלוץ זר, ברוניניו, דון, בטאיי, בנסון).

הולכים להכניס איזה 8 מיליון יורו מהמכירות של חלאיילי, ירמקוב ועיסאת
אבל עדיין יגידו לכם שצריך להיות שפויים ולא להוציא הרבה כסף בגלל שנפלו עם סברינה ונהואל

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
בהתחשב בטיימינג (אחרי דיווח שירמקוב לאוקראינה ודיווח שעיסאת לבריסטול), בהתחשב בזה שאף אחד לא חתום על הידיעה ובהתחשב בזה שמדובר בקיצוני ימני (עמדה שעד כה לא דווח שרוצים חיזוק בה, סביר שזה ספין או בלבול עם קבוצה אחרת.

הוא גם משחק בעמדת הכנף שמאל
אני מלכתחילה אמרתי שצריך להביא עוד זר לכנף כדי שחורה/מרדכי/דון/סייף לא יהיו בסטטוס של שחקן הרכב כנף שמאל אצלנו

ובהנחה שלא מביאים מגן שמאלי מה כבר נשאר חוץ מקשר 6 וכנף זרים כדי להשלים את המכסה של 8 זרים (עם הבלם זר, חלוץ זר, ברוניניו, דון, בטאיי, בנסון).

אני ידוע שאני בדעת מיעוט, אבל בעיני, חורה שווה הרכב וטוב שהביאו את מרדכי, כדי שיהיה לו מחליף (לצד דון). אין סיבה להעמיס עוד על העמדה. אם מביאים קיצוני, רצוי שזה יהיה לצד ימין.

מבחינת הזרים, צריך לקחת בחשבון גם את דיקסון והנבחנים לנוער. סביר שאחד מהשלושה יהיה חלק מהמכסה, אלא אם יעלה צורך בהמשך החלון להשאיל את מי מהם שיחתום פה. כך או כך, ברור שיצטרכו לבחור בין מגן שמאלי, קשר 6 או קיצוני ובהתחשב בדיווחים, נראה שאכן זה יהיה קיצוני בסוף. אני פשוט מופתע מזה שעולה דיווח על מועמד לאגף *עכשיו*, כשאין אף דיווח אחר בנושא זה וכולם מדברים על בלם וחלוץ.

NOSFERATU ZODD אמר:
3 שחקנים ישראלים שאמורים להיות בכירים בסגל בסימן שאלה גדול.
ירין לוי ירמקוב וליסב.
אם הם עוזבים זאת מכה ענקית.

עריכה:
אין הגיון שיביאו את האוקראיני אלא אם בנסון גמור ולא יוצא מהפציעה שלו.

אין ספק, אם ירין לוי עוזב זו מכה אנושה למועדון אפילו יותר מעזיבתו של שרי.
אלך איתך יותר רחוק, שווה ערך לעזיבה של איגיבני יעקובו.

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1889833/

לפי עיתונאי אוקראיני ירמקוב מאיים בשביתה איטלקית אם לא ישחררו אותו.

NOSFERATU ZODD אמר:
3 שחקנים ישראלים שאמורים להיות בכירים בסגל בסימן שאלה גדול.
ירין לוי ירמקוב וליסב.
אם הם עוזבים זאת מכה ענקית.

עריכה:
אין הגיון שיביאו את האוקראיני אלא אם בנסון גמור ולא יוצא מהפציעה שלו.

במקום ירין לוי אפשר להביא 6 זר ואולי אפילו כדאי שזה יילך לזה.
האחרים, מצד אחד, זו בעיה משמעותית, ומצד שני, המועדון היה צריך להיערך לזה עוד מינואר כשהיו הצעות עליהם.

NOSFERATU ZODD אמר:
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1889833/

לפי עיתונאי אוקראיני ירמקוב מאיים בשביתה איטלקית אם לא ישחררו אותו.

נראה לי כבר שבשלב הזה הבנו שהעיתונאים האוקראינים זה ברמה של סלב וברק רום

ברק.י אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
חסר לנו עוד שחקן עם תכונות אמיתיות של 6 (אולי איתי אהוד?)

יש לנו הרבה שחקנים מעניינים בקישור אבל אף אחד מהם לא שחקן שלם ועם החסרונות שלו וכל אחד נותן דברים אחרים אבל אף אחד נכון להיום לא מספיק איכותי במה שהוא עושה, אוסף של שחקנים טובים אבל אף אחד מהם לא כוכב.

הבעיה המרכזית ואני אגיד אותה שוב, בשיטה של בכר שהוא הצליח הוא תמיד אהב לשחק עם 6 מובהק ודומיננטי (אוגו, נטע) וזה משהו שאין היום במכבי חיפה ולא נראה שגם יש כוונה להביא כזה.

בגלל זה כל פעם שהלכנו לאלתורים האלה של עלי מוחמד, אזולאי, רטנר ב6 זה נראה רע.

יש פה אוסף של שמיניות עם יתרונות כאלה ואחרים של ירין לוי, עלי מוחמד, אזולאי, דון ורטנר ועליהם יש את איתי אהוד שנשמע יותר 6 וגם את ארזי ואגבה שעושה רושם שלא יישארו.

בכר צריך השנה לראות איך הוא מייצר מהחמישייה שציינתי בשורה הקודמת צמדים וקומבינציות שמבליטים את הדברים הטובים שיש בכל אחד מהשחקנים האלה ולא את הדברים הרעים שיש בכל אחד מהם.

אם נלך שוב פעם להרכבים של רטנר כ6 בודד ומעליו ברוניניו ואזולאי נניח שישחקו מאוד גבוה ורחוק מאוד ממנו והוא יצטרך לשלוט בקישור לבד זה לא ייראה טוב.

לא מכיר את איתי אהוד אבל אני חושב שצריך שחקן אתלט ופיזי בקישור. אינטואיטיבית נראה לי שעדיף זר ולא ישראלי.

אתה נוגע בדיוק בנקודה הבעייתית בנוגע לאיתי אהוד.

מצד אחד, הוא שחקן נבחרות שהיה שחקן העונה בליגה לנוער, סומן כיורש של נטע לביא (מבחינת הסגנון) ובעונה שלו בלאומית היה מועמד לתגלית העונה. ברור שהוא שחקן מבטיח בגרף עלייה וכזה שיהיה פספוס אם לא יצליח להשתלב פה (לאו דווקא בעונה הקרובה).

מצד שני, בגלל שהוא עדיין לא שיחק בליגת העל, הוא נשאר רחוק מהעין של הקהל והתקשורת כך שמקצועית, לא ברור מה רמתו ביחס לשאר שחקני הסגל ותדמיתית, הוא השחקן שהכי קל לכולם (למועדון, לקהל ולתקשורת) לדחוק החוצה מהתכניות לעונה הקרובה.
מסכים אתך.

במיוחד בשביל זה יש מחנה אימונים והשנה הצעירים האלה והמושאלים קיבלו הזדמנות שהמחנה יצא מוקדם ובעונת מונדיאל ושיש ואקום גדול מעזיבות משמעותיות (סק, חזיזה וכו') וזה בדיוק המקום בשביל שחקנים כמו שטייפמן, ג'ולאני, אהוד, רטנר, ארזי, חלאיילי, לוסקי וגרימברג כדי להראות מה הם שווים (כל אחד ומצבו)

יש לי חשש אמיתי שהולכים להשחיל לנו שני בלמים זרים ( פדראו והסורינאמי)

בירקי אמר:
יש לי חשש אמיתי שהולכים להשחיל לנו שני בלמים זרים ( פדראו והסורינאמי)
אני אופתע אם פדראו לא ישאר

כתבות בוואן וספורט 5 על עזיבה של ירמקוב.
כנראה זה משהו שאי אפשר לעצור.
מעניין אם הצענו לו בכלל חוזה או שהכל הצגה.

אם מקבלים 4 מיליון יורו על ירמקוב כשהוא עוד לכאורה בשנת חוזה ומביאים במקומו את גלזר 3 שנים קדימה זו החלטה טובה לדעתי.

היו צריכים לשדרג את ירמקוב בעונה הקודמת עם חוזה חדש ולמנוע את כל הסאגה הזאת

KevinDurant אמר:
אם מקבלים 4 מיליון יורו על ירמקוב כשהוא עוד לכאורה בשנת חוזה ומביאים במקומו את גלזר 3 שנים קדימה זו החלטה טובה לדעתי.

מסכים. אם ירמקוב לא יעזוב עכשיו אז יעזוב בקיץ הבא.
עם גלזר אנחנו יכולים להיות רגועים בעמדה הזאת לכמה שנים קדימה.

KevinDurant אמר:

גלזר מקבל כרגע חוזה כמו שירמקוב אמור לקבל.
למה שיבוא לפה בפחות?

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:

למה שיבוא לפה בפחות?
כי הוא שוער שני שם והוא יקבל פה חוזה ארוך טווח.

ובלי קשר, הוא ובכר ביחסים טובים מאוד.

KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:

למה שיבוא לפה בפחות?
כי הוא שוער שני שם והוא יקבל פה חוזה ארוך טווח.

ובלי קשר, הוא ובכר ביחסים טובים מאוד.

לא יודע למה יש לי הרגשה שגלזר לא באמת ריאלי ויביאו את השוער של הפועל ירושלים.
הלוואי ואני טועה.

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

מסכים. אם ירמקוב לא יעזוב עכשיו אז יעזוב בקיץ הבא.
עם גלזר אנחנו יכולים להיות רגועים בעמדה הזאת לכמה שנים קדימה.

גלזר קרס פה פעמיים

לא אכפת לי מה רק שאיכשהו כיוף לא ישאר פה.
אם אלו הסכומים בלתי נמנע שהוא ימכר. גם בשבילו שדרוג מטורף בשכר וגם יענקל׳ה מת על האקזיט הזה

אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה

חזרה
למעלה