ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:למכור גם את עיסאת וגם ירמקוב כשחסר לנו מגן שמאלי נורמלי ואין לנו הרבה מקום לזרים זה טימטום מוחלט, אבל לא משהו חדש במועדון הזה.
הצלחה היא סכנה.
ירוק רפואי אמר:שווה להחזיר את סירוטה במקום עיסאת?
אם אני הולך למהלך כזה ומוכר את ירמקוב, כמובן שאני סוגר מחליף מראש.greenguy אמר:KevinDurant אמר:לכאורה יש לו חוזה לעונה אחת, קיבל הצעה טובה מבחינת שכר מקבוצה אחרת שמשלמת סכום גבוה מאוד.benrey אמר:אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.
שוער יהודי צעיר בלי סעיף שחרור, אחת הפגיעות היחידות בשנים האחרונות, אם לא תלחם עליו אז על מי?
אני מעדיף ליזום מהלך כזה כמו מכירה של ירמקוב בזמן שנוח לי, שיש לי מחליף ראוי ביד (גלזר), מאשר שהוא פתאום יקבל הצעה בסוף החלון או בינואר ואני נשאר בלי כלום ביד וצריך לאלתר פה.
ומי מבטיח לך שגלזר באמת יבוא?
ירוק רפואי אמר:שווה להחזיר את סירוטה במקום עיסאת?
DelPiero אמר:אז זה הגיוני מבחינתכם שבגלל שירמקוב בשנת חוזה אפשר למכור אותו (במקום לתת לו מה שמבקש ולהאריך את החוזה) וזה גם הגיוני אבל לשלם לגלזר שהרגע חתם על חוזה בכוכב ?
ואיפה כל אלו שאמרו שאסור למכור בפחות מ-5 מליון ?
אגב גלזר, כל מה שאני זוכר ממנו זה טעויות קשות בכוכב, טעויות קשות בנבחרת ואת התקופה במכבי והם גם בכלל לא לא רוצים אותו באמת לא ?
אז מה עובר עלינו? יש לנו שוער אדיר שכולה ביקש את השכר שמגיע לנו ואנחנו ממציעים להנהלה המסריחה שלנו את כל התירוצים והסיבות לא לעשות את מה שצריך ולשרג את הבן אדם
Kandaurov אמר:לפי TaToTake האוקראיני, ירמקוב יעבור בסכום שנע בין 3.2 ל 3.5 מיליון יורו ושמכבי מתכוונים להחליף את ירמקוב בגלזר.
Kozmo אמר:Kandaurov אמר:לפי TaToTake האוקראיני, ירמקוב יעבור בסכום שנע בין 3.2 ל 3.5 מיליון יורו ושמכבי מתכוונים להחליף את ירמקוב בגלזר.
חח 3.2-3.5. לא יאמן שבסוף ימכרו בסכום כזה.
Kandaurov אמר:Kozmo אמר:Kandaurov אמר:לפי TaToTake האוקראיני, ירמקוב יעבור בסכום שנע בין 3.2 ל 3.5 מיליון יורו ושמכבי מתכוונים להחליף את ירמקוב בגלזר.
חח 3.2-3.5. לא יאמן שבסוף ימכרו בסכום כזה.
בטח שיאומן. כל אוהד מכבי חיפה ידע שברגע שיציעו 3 וצפונה יענקלה יארוז יפה את ירמקוב וישלח אותו במשלוח אקספרס עד הבית לאוקראינה.