• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ירוק רפואי אמר:
לכמה זמן סיכם?
ומקווה שיש אופציה בסוף העונה הבאה לחתוך אותו בלי בעיות
מרגיש לי כמו פלופ ידוע מראש

הדבר הכי גרוע זה להביא שחקן זר עם אחוזי הצלחה נמוכים לחוזה של יותר משנה אחת. ככה בדיוק הגענו לאיפה שאנחנו נמצאים היום.

אביב סאלם? נו באמת, ואנשים פה עוד מנסים לנתח ברצינות מהלכים שהכושלים האלה עושים

benrey אמר:
חלוץ שלא כובש
6 שלא מחלץ
10 שלא מבשל
מגן שמאלי שלא ( בלי המשך פשוט אין )
ובלם שלא כשיר לשחק

lol
ענק

ירוק רפואי אמר:
לכמה זמן סיכם?
ומקווה שיש אופציה בסוף העונה הבאה לחתוך אותו בלי בעיות
מרגיש לי כמו פלופ ידוע מראש

לא כתבו, אבל אנחנו רואים מגמה של קיצור החוזים.
בנסון, חורה, בטאי... מי שלא מהווה פוטנציאל מכירה לתפיסת המועדון חותם ל-2 עונות.

יש שחקן ישראלי קוראים לו תאי עבד.
יש לו פה משפחה בארץ.
יואיל בטובו המנהל המקצועי ללכת לבית שלהם ולשכנע אותם שיחזור לארץ.
שחקן שיכול לשנות את העונה שלנו.
כרגע אין לנו כוח התקפי בכלל.

NOSFERATU ZODD אמר:
יש לו פה משפחה בארץ.

הוא לא משחק בלבאנטה? מה אתה רוצה ממנו?

Apoc אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
יש לו פה משפחה בארץ.

בגלל שהוא לא משחק שם אפשר להביא אותו.

NOSFERATU ZODD אמר:
Apoc אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
יש לו פה משפחה בארץ.

בגלל שהוא לא משחק שם אפשר להביא אותו.
גם פה הוא לא ישחק.

אם בנסון באמת סובל מדלקת באכילס חייבים לחתוך אותו, זה לא רציני ללכת לעונה עם שחקן כנף ימין לא כשיר. מי ישחק שם? קני סייף?

Shocking4U אמר:
אם בנסון באמת סובל מדלקת באכילס חייבים לחתוך אותו, זה לא רציני ללכת לעונה עם שחקן כנף ימין לא כשיר. מי ישחק שם? קני סייף?

סדריק הזר שלא יודעים איפה אמור לשחק.

מה ההיגיון לשחרר את גולאני ולהביא מגן משמעותית פחות טוב ממנו? כמה כושלים הם יכולים להיות

Shocking4U אמר:

כי בשאר העמדות יש משהו רציני?
אין טעם לנסות אפילו למיין מה יש ומה אין.

כובע קש אמר:
מה ההיגיון לשחרר את גולאני ולהביא מגן משמעותית פחות טוב ממנו? כמה כושלים הם יכולים להיות
דיברתי קצת עם אנשים שבקיאים יותר באירוע הזה (לא אוהדי מכבי חיפה) ואומרים שסלם מגן יותר טוב ממנו, לא שזה איזה הישג

אנחנו לאט לאט הופכים להיות הפועל תל אביב: קהל שמסתפק במועט ולא מתחרה יותר על שחקנים בכירים, לא ישראלים ולא זרים. מחתימים רכש ברמה של הפועל ר"ג והקהל מגיע לאימון עם 2,000 וחוגג כאילו יש פה סגל לאיזה משהו. עושים לנו עונה פיננסית ואחרי כל ההכנסות שיש מקהל ומכירת שחקנים עוד אומרים פה תודה. זה מביש בעיניי ולא מכבי חיפה. בשום מצב שחקנים כמו גולאני הזה או סאלם לא צריכים לחלום כדי לשחק פה.

בשום מצב זרים עם רזומה שמועמדים בשנתיים האחרונות לא צריכים לחתום, אני לא קונה את הכתבות נרמול על החלוץ הזה. זה לא שיש פה בנייה מחושבת כאשר מסביבו שחקנים מהטופ. לדעתי מההתחלה חיפשו זר לרוטציה. שום זר במשכורת נמוכה משון גולדברג ועם כרטיס ביד לא אמור לחתום פה, אנחנו לא הפועל ר"ג. אתם רוצים לנרמל את זה לכו תאהדו מכבי פ"ת. אני מרגיש שבכוח מנסים להפוך אותנו לכזה. אני לא מחכה לראות את השחקן הזה, הוא לא מרגש אותי, בדיוק כמו שיאיר מרדכי וברוניניו לא מרגשים אותי. אלה לא שחקנים שאני אמור לבנות עליהם שיעשו שינוי מקבוצה שסיימה מקום חמישי. הנרמול הזה מעצבן ומביך בעיניי, המועדון מספיק עשיר ועושה מספיק כסף כדי להביא רכש של זרים משדרגים לסגל הישראלי הבינוני ולא כאלה שישלימו אותם בבינוניות וזה שכל האוהדי טיקטוק המביכים האלה שאני בטוח שאין להם מושג מה הייתה מכבי חיפה לפני עשרים שנה חוגגים את זה באימון לא מראה לי שאנחנו הולכים לעתיד טוב יותר.

אגב, איפה זה שטען שמיץ' גולדהאר לא יחתים את דור פרץ כי הוא כבר לא משלם סכומים של 600 אלף יורו בעונה. בסוף הוא שילם לו 550 אלף לעונה במיסוי ישראלי. אנחנו בכלל לא מתקרבים לסכומים האלה כבר, אפילו בזרים נראה שהתקבענו על ה-300 אלף. סכומים שגם ב"ש ובית"ר משלמות. שיפסיקו למכור לנו לוקשים לעונות הפיננסיות האלה

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
דיברתי קצת עם אנשים שבקיאים יותר באירוע הזה (לא אוהדי מכבי חיפה) ואומרים שסלם מגן יותר טוב ממנו, לא שזה איזה הישג

וואו באמת תודה. אני בפורום מכבי חיפה או מכבי פ"ת ?

אם החלוץ החדש כמו שגודלשטיין אומר הולך להרוויח 300 אלף יורו זה נשמע שחזרנו לימי קוסטדינוב העליזים

ימח שמם הורסים אותנו
מאוד מאוד מקווה שהוא ימכור בקרוב כי משנה לשנה אנחנו ניהיה יותר ויותר גרועים

• אהבתי
תגובות: Apoc
Shocking4U אמר:
אם החלוץ החדש כמו שגודלשטיין אומר הולך להרוויח 300 אלף יורו זה נשמע שחזרנו לימי קוסטדינוב העליזים

זה הגיוני, תזכור שגם הבלקר הזה שרצו להחתים היה אמור לחתום בסכום כזה. לדעתי שוב יש כאן סוכן ישראלי, זה לא שחקן שעקבו אחריו, היו פרסומים שניסו בעבר להביא אותו להפועל תל אביב והפועל ב"ש וזה לא צלח. על דבר כזה יש מערכת סקאוטינג? מי צריך את המערכת הזאת אם אין לה 10 מועמדים לכל תפקיד שעקבו אחריהם? ביום שנפסיק לנרמל את ההתנהלות העלובה הזאת רק אז נחזור לקדמת הבמה.

בלי קשר צריך להיות סינון מסוים, פרופיל כזה לא יכול להיות מועמד לקבוצה שמכניסה כל כך הרבה כסף. מכל השחקנים בעולם, חלוץ עם מספרים כאלה עלובים זה מה שמוצאים? או חלוץ מליגה גיאורגית שאני עליו אפילו פרטים באינטרט בשנת 2026? בעיני זה כבר מביך.

קוסטדינוב לפחות היה פרופיל סביר, קשר נבחרת בולגריה, שחקן לבסקי סופיה שהיא קבוצה גדולה בליגה הבולגרית. לא שחקן אמריקאי סרבי עם שלוש הופעות לפני שבע שנים וירד לליגה השלישית באיטליה

• אהבתי
תגובות: Apoc
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:

לא יודע עם מי דיברת אבל הוא לא יותר טוב מגולאני, במקרה הטוב הם באותה רמה.
בכל מקרה שניהם לא ברמה, מהלך מאוד מפגר

לא מבין למה לא משאירים את סטיוארט חלוץ קליבר מעל נובאקוביץ'
זה כאילו הם בכוונה מנסים לעשות יותר גרוע ויותר גרוע
סבבה שאתם חסרי יכולת לעשות משהו טוב, לפחות אל תפריעו איפה שאתם לא צריכים

כנראה גם טעות לשחרר את סק אז

חזרה
למעלה