• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין לי מושג איך הג׳וקוביץ׳ והצונאמי האלו אבל בצד החיובי הקבוצה נבנית יחסית מוקדם. סוף סוף יגיעו לליגה פחות או יותר עם הקלפים מוכנים.
לתחושתי אחד הקטליזטורים הרציניים (לא היחידי, חלק מכמה כמובן) לכשלונות בשנים האחרונות זה שהביאו לפה שחקנים מרכזיים בעמדות מפתח באמצע ספטמבר אחרי שהליגה כבר התחילה ולקח זמן רב להתאקלם. איך אפשר להתנהל ככה?

בכלל להביא שחקן מליגה טורקית זה כמעט תמיד הצלחה רק אומר.

Apoc אמר:
בכלל להביא שחקן מליגה טורקית זה כמעט תמיד הצלחה רק אומר.

זה ליגה טורקית שנייה
שום זה מתאים לפרופילים הבינוניים שמחפשים כאן, העברות חופשיות עם שכר של 300-350 אלף אירו, לא כוכב, לא איזה שחקן שעכשיו נגיד וואו, לא איזה מנהיג, אלא שחקן נחמד
אני בספק לגבי התמהיל הזה, נראה כמו קבוצה בינונית של מקומות 5-6, וכך גם בונים אותה

גם החלוץ וגם הבלם הגיעו מליגה שנייה ובחינם.
אולי הם יצליחו כאן, אבל זה לא נראה סביר.

Kozmo אמר:
אין לי מושג איך הג׳וקוביץ׳ והצונאמי האלו אבל בצד החיובי הקבוצה נבנית יחסית מוקדם. סוף סוף יגיעו לליגה פחות או יותר עם הקלפים מוכנים.
לתחושתי אחד הקטליזטורים הרציניים (לא היחידי, חלק מכמה כמובן) לכשלונות בשנים האחרונות זה שהביאו לפה שחקנים מרכזיים בעמדות מפתח באמצע ספטמבר אחרי שהליגה כבר התחילה ולקח זמן רב להתאקלם. איך אפשר להתנהל ככה?
זה חארטה והוכח מזמן שזה לא נכון
מספיק להסתכל על סק ודילן או קנגאווה וונטורה להבין שמה שמעניין זה איכות השחקן זה שהשחקן הגיע ביולי ולא באגוסט לא יהפוך אותו לשחקן יותר טוב

Nirgreen אמר:
מה עם קשר אחורי זר וקיצוני ימני במקום בנסון הפריך?

קשר אחורי זר לא יהיה.
הם מריצים את ירין ב-6 באופן ברור מאד והמחליף שלו זה הקפטן של הקבוצה. מעבר לזה, נראה שהם חושבים איך לשלב את אהוד שלפי הדיווחים מרשים באימונים.

הזר השמיני יהיה כנראה קיצוני או זר בפרופיל נמוך להשקעה ארוכת טווח.

זה לא זרים בלבל של מכבי חיפה בונים פה קבוצה בינונית מאוד.
ונראה שאליפות זה לא המטרה
מה שכן אם הבלם השני יהיה בכיר ובכוונה משאירים את הזר ה8 פתוח למקרה שתיפול הזדמנות להביא שובר שוויון בסוף אוגוסט אז לוקח את מה שאמרתי.
אבל העצלנים בטח ירשמו את דיקסון כזר 8 וזה לא בראש שלהם בכלל

בכל מקרה הוא לא מהיר ונצטרך פה בלם מהיר לצידו ברמה של פריים סק ופלאניץ'.

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

קשר אחורי זר לא יהיה.
הם מריצים את ירין ב-6 באופן ברור מאד והמחליף שלו זה הקפטן של הקבוצה. מעבר לזה, נראה שהם חושבים איך לשלב את אהוד שלפי הדיווחים מרשים באימונים.

בניגוד לנובה או לצונאמי שהם בפרופיל גבוה?

hezildo אמר:
גם החלוץ וגם הבלם הגיעו מליגה שנייה ובחינם.
אולי הם יצליחו כאן, אבל זה לא נראה סביר.

בכל חלון קיץ פה מוציאים בדר"כ 3.5 מיליון יורו על דמי העברה.
עד כה הוציאו חצי מזה. ובחלון הנוכחי צפויים להכניס 10-11 מיליון יורו ממכירת שחקנים אז בכלל מצופה שיוציאו לפחות 5.

צריך לראות אם גם הזר השביעי (בלם) יגיע בחינם ואם יהיה בכלל זר שמיני או שזה ההאח של עלי מוחמד מהנוער שיחלטר כמה דקות בעונה ויתפוס את המשבצת.

ברק.י אמר:
כתבתי פה לא פעם את דעתי השלילית על הניהול התקשורתי במועדון. כמו רוב הקהל, גם אני מודאג מהבנייה לעונה הקרובה.

ולצד זאת, הניהול התקשורתי בחלון הנוכחי מצדיק מחמאות - כל ההחתמות נעשו בשקט תעשייתי מוחלט. לא זוכר קיץ כזה מהבחינה הזו.
אני מעדיף שהשחקנים יהיו טובים מאשר שהשם שלהם לא ידלוף לתקשורת לפני. עושים יותר מדי לגבי הדלפות של שמות, אפשר לחשוב שבאנגליה דיוויד אורנשטיין לא מדווח על העברות לפני שהן קורות

• אהבתי
תגובות: Hulk
Hulk אמר:
Kozmo אמר:
זה חארטה והוכח מזמן שזה לא נכון
מספיק להסתכל על סק ודילן או קנגאווה וונטורה להבין שמה שמעניין זה איכות השחקן זה שהשחקן הגיע ביולי ולא באגוסט לא יהפוך אותו לשחקן יותר טוב

לא מסכים.
קודם כל לא התייחסתי לשחקן בודד שהגיע, התייחסתי לבניית קבוצה. שים לב לדקויות.

שנית, שתי הדוגמאות שהבאת לא טובות.
סק ובטובינסיקה הגיעו לקבוצה נהדרת, במומנטום אדיר שהבטיחה צמפיונס, הם הגיעו שניהם במקום אחד שעזב (פלאניץ). ושוב, הקבוצה במיוחד זאת, נבנתה עוד בתחילת הקיץ ובמחנה האימונים כבר כל הזרים היו.

לגבי ב״ש הגיעו לקבוצה ללא ציפיות שעונה לפני כן הייתה חלשה. יש הבדל בין מכבי חיפה ות״א לבין שאר קבוצות הליגה בלחץ, בציפיות ובמעמד.

אז כן, זאת לא ערובה להצלחה ואולי הם לא יצליחו, אבל הקבוצה צריכה להבנות בשלב מוקדם ויש לדעתי יותר סיכוי להצלחה.

לא מבין למה אתם חושבים שיהיה עוד בלם זר כשיש את פדראו? זה חתיכת קיץ לרווח, לא זוכר חלון העברות עם כל כך הרבה מכירות וכסף שנכנס לעומת הוצאות כאלה נמוכות, פאקינג ברוניניו שהוא בעצמו בינוני זה הרכש הכי יקר ומפוצץ שמביאים בקיץ, ואתם עוד חושבים שינחיתו פה איזה שובר שוויון עלק עם מי? הפועל ר״ג? בסוף אוגוסט
אני מקווה מאד שזו שנה אחרונה של משפחת שחר שחייבים כבר למכור את המועדון, זו קבוצה למקומות 5-6 והציפיות בהתאם, רק שמבאס שכבר מהקיץ אין שום התרגשות לקראת העונה הזו. זרים כאלה אפילו בעשור השחור לא היו מגיעים לפה

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

קשר אחורי זר לא יהיה.

שמע הזרים עד עכשיו בפרופיל מה זה גבוה, אפילו בעשור הגרוע לא היו מביאים לפה שחקנים כאלה, כמובן שהשופרים יגידו שצריך לראות וכבר נפלנו עם זרים יקרים, כשבפועל כבר מראש מורידים לנו את הציפיות, אם אלה הזרים בגללם לא משקיעים בישראלים בכירים, אז וואלה כן, הייתי מחתים פה את נחמיאס, וויסמןו ודומיהם, זה פשוט עלוב

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

קשר אחורי זר לא יהיה.

בניגוד לנובה או לצונאמי שהם בפרופיל גבוה?

הכוונה לשחקנים כמו דיקסון או הנבחנים בנוער.

tago064 אמר:
לא מבין למה אתם חושבים שיהיה עוד בלם זר כשיש את פדראו? זה חתיכת קיץ לרווח, לא זוכר חלון העברות עם כל כך הרבה מכירות וכסף שנכנס לעומת הוצאות כאלה נמוכות, פאקינג ברוניניו שהוא בעצמו בינוני זה הרכש הכי יקר ומפוצץ שמביאים בקיץ, ואתם עוד חושבים שינחיתו פה איזה שובר שוויון עלק עם מי? הפועל ר״ג? בסוף אוגוסט
אני מקווה מאד שזו שנה אחרונה של משפחת שחר שחייבים כבר למכור את המועדון, זו קבוצה למקומות 5-6 והציפיות בהתאם, רק שמבאס שכבר מהקיץ אין שום התרגשות לקראת העונה הזו. זרים כאלה אפילו בעשור השחור לא היו מגיעים לפה

הסתכלתי על ההרכבים של מכבי תל אביב ובאר שבע? שיחקו לפני כמה ימים.. הם עם סגלים מגוחכים ולא מצליחים להביא שחקנים. הוכח כבר כל פעם מחדש שחשוב יותר ההתאמה של שחקן לשחקנים סביבו מכמה מוכשר הוא.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
כתבתי פה לא פעם את דעתי השלילית על הניהול התקשורתי במועדון. כמו רוב הקהל, גם אני מודאג מהבנייה לעונה הקרובה.

ולצד זאת, הניהול התקשורתי בחלון הנוכחי מצדיק מחמאות - כל ההחתמות נעשו בשקט תעשייתי מוחלט. לא זוכר קיץ כזה מהבחינה הזו.
אני מעדיף שהשחקנים יהיו טובים מאשר שהשם שלהם לא ידלוף לתקשורת לפני. עושים יותר מדי לגבי הדלפות של שמות, אפשר לחשוב שבאנגליה דיוויד אורנשטיין לא מדווח על העברות לפני שהן קורות

ברור ששחקנים טובים זה חשוב יותר, אבל זה לא סותר.

אי אפשר לקבל את בית הבושת התקשורתי שהיה פה בעונה שעברה. אם החלון הוא צעד בדרך לעבר זה שייפסקו ההדלפות, דיינו. שהכל ייעשה בשקט וההדלפות היחידות יהיו של מכתבי תודה למנכ״ל. זה בלתי נסבל שאנחנו יודעים את מי הולכים לשחרר חודש לפני שמודיעים לשחקן, שהרכבים מודלפים, שמטילים אחריות על החלטות כושלות אחד על השני....

עכשיו נראה אם ישחררו את פדראו ויביאו עוד בלם.
נראה לי שעד סוף החלון גם יביאו קיצוני במקום בנסון או דון.

NOSFERATU ZODD אמר:
עכשיו נראה אם ישחררו את פדראו ויביאו עוד בלם.
נראה לי שעד סוף החלון גם יביאו קיצוני במקום בנסון או דון.

לא צריך במקום יש מקום ל8 זרים אם רוצים.

חזרה
למעלה