tago064 אמר:
אני חושב שאתה אופטימי מדי. ברוניניו לדעתי ולפי הסטטיסטיקה שראיתי זה לא השחקן שיביא לך דו ספרתי. העונה האחרונה שלו בקרפטי הייתה הכי טובה בשנים האחרונות ועדיין הוא סיים עם תשעה שערים וארבעה בישולים, הוא לא מניה בטוחה, הוא די מזכיר לי את נהואל בקטע הזה, וזה השחקן שאתה בונה עליו את הקישור. ירין לוי כ-6 היה בירידה בחצי העונה השנייה בבית"ר והם נכנסו לזון דווקא כשהוא יצא מההרכב, זו גם לא העמדה הראשית שלו. על נובאקוביץ' הזה לא צריך להרחיב ומלמד זה שחקן שצריך שיעבדו בשבילו, משמע הוא צריך אגפים ברמה.
שני האגפים שלנו הם די סימן שאלה כולל שמאל, שם יש את מרדכי וגורה. מרדכי עושה רושם של שחקן טוב, אבל כמו הרבה ישראלים, הוא צריך לידו שחקנים מנוסים ומוכחים ואין לנו כאלה. בהתקפה בכלל לא התחזקנו נכון לכרגע. בהגנה זה יותר מזעור נזקים, כי הוא גם עזיבות. רק הקישור הוא יחסית עמוס שעל הנייר התחזק.
בוא נעשה סדר.
ברוניניו ב2 עונות באוקראינה עשה 17 גולים ו8 בישולים (בכמות דקות יחסית קטנה, סה''כ 3,800 דק', לשם השוואה דור פרץ בעונה שעברה שיחק 4,200 דק'), למה רק 3,800? הצטרף לשם מאוחר בעונה הראשונה, הליגה שם יותר קצרה (30 מחזורים במקום 36 אצלנו), תוריד גביע וכו'.
ירין לוי בחלק של הירידה שלו שיחק יותר ליד אינו ופחות כ6 בודד ששם הוא פרץ.
גם גורה עשה בעונה שעברה במעט מאוד דק' (פלורס פחות החזיק ממנו בהתחלה, בסוף נפצע) 5 שערים ו11 בישולים.
יאיר מרדכי עשה בק''ש עונת פריצה עם 10 שערים ו6 בישולים.
לגבי נובאקוביץ' אני מסכים, אכן פרופיל נמוך ולא סקורר אבל הוא שחקן שבדרכ עוזר ומייצר לאלה סביבו לספק מספרים. כן יש שם את מלמד שהוא סקורר מוכח ברמת הליגה וגרימברג שהוא פוטנציאל
כנף שמאל שלנו של גורה ומרדכי מהטובים בליגה לדעתי, בטח אם אתה מסתכל גם על המחליף של השחקן הרכב.
ברוניניו על הנייר שחקן רכש טוב, לא באים לפה ביום יום שחקני 10 מליגה ברמה שלנו פלוס מינוס שנותנים מספרים כמו שהוא נתן.
אני כן מסכים אתך שהבעיה העיקרית שלנו היום היא בקו ימין שחסר לנו שם גם שחקן הרכב (כי בנסון לא כשיר אפילו) וגם ברמת המחליף אנחנו די חשופים שם (חלאיילי? קאני?)
צריך לתת על זה דגש.