• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
HaifaWave אמר:
חזיזה מסתמן גם כן מצא קבוצה. מקווה שזה יהיה רשמי כמה שיותר מהר ואז נרד לארבעה מנודים: גוני, פדראו נהואל ואגבה. אגבה וגוני זה יחסית אפשרי. פדראו ונהואל זו הבעיה. גם החוזים שלהם לא זולים.
כמו שאמרתי לך בזמנו, הדמי העברה שהם יקבלו משואו וסטיוארט (למרות שהוא הושאל), יסגרו את כל נושא "המנודים" והפיצויים שצריך לתת להם.

נהואל לדעתי יושאל לעונה נוספת בגלל שיש לו חוזה לשנתיים, אם בסוף יחליטו לשחרר את פדראו אז יצטרכו לפצות אותו בכמה משכורות אבל הם יהיו בסדר, אני לא דואג להם כלכלית.

לפי מה שגידי ליפקין אמר יש בלם עם רגל ימין שסגור בקבוצה בפרופיל גבוה יותר ממה שחתם בקבוצה עד כה, מקוה שגם יגיע קיצוני ימני כזה, אחד שגם יודע לשים כדור ברשת ואז אפשר יהיה להגיד שאולי יש כאן קבוצה שיכולה להיאבק על מקום שלישי

כרגע חסר פה קשר אחורי וכנף ימין זר
אפשר להעיף את בנסון המרותק ולהביא 3 זרים חדשים.

ברק.י אמר:
רק מכבי אמר:
מילה על בורג - המעורבות שלו בקיץ הזה היא יחסית מינורית.
הוא בעיקר מתעסק עם איתור קבוצות עבור "המנודים".
הוא עשה שם עבודה טובה. ויש לו עוד עבודה לעשות.
השחקנים שהגיעו רובם ככולם ללא קשר ממשי אליו ברמת הסקאוט.

באופן כללי התפקיד שלו יהיה קצת שונה ממה שעשה בגלגול הקודם שלו כאן. אז הוא היה מעיין העוזר של אלברמן, עכשיו הדברים עובדים קצת אחרת. הוא נכנס יותר לנעליים של יזהר שעזב.

מה זה אומר בפועל?
הקיץ אני מבין שצריך להיפטר מחוזים, אבל מה הלאה?

אל תדאג לו, בקבוצה הזאת כל קיץ צריך להיפטר מחוזים 😜

Welcome Novakovich
החלוץ, אנדריאה נובאקוביץ' (Andrija Novakovich), עבר היום את הבדיקות הרפואיות וחתם במועדון לשנתיים.
אנדריאה (1.92 מ'), בן 29, נולד וגדל במוסקגו שבוויסקונסין להורים סרבים. בצעירותו שיחק באקדמיות המקומיות ובנבחרות הצעירות של ארה"ב.
בין היתר שיחק החלוץ ברידנג מאנגליה, פורטונה סיטארד ההולנדית, לצד פרק איטלקי בסרייה B במדי פרוזינונה, ונציה, בארי ורג'ינה. בנוסף, לאנדריאה שלוש הופעות במדי נבחרת ארה"ב.

לאחר החתימה אמר לאתר הרשמי: "אני שמח ונרגש להצטרף למועדון גדול כמו מכבי חיפה וללבוש את המדים הירוקים. אני מצפה כבר לפגוש את הקהל הנהדר בסמי עופר ולתת הכל על המגרש למען ההצלחה של הקבוצה".

המנהל המקצועי, ליאור רפאלוב, הוסיף: "נובאקוביץ' הוא חלוץ איכותי וחזק מבחינה פיזית, שמעמיד תמיד את טובת הקבוצה מעל הכול. הוא שחקן קבוצתי, בעל ניסיון רב ואישיות מצוינת שתתרום גם לחדר ההלבשה. אנחנו מאמינים שהיכולות, המחויבות והמנהיגות שלו יסייעו לנו להתחבר כקבוצה ולהשיג את המטרות שהצבנו לעונה. אנו שמחים על הצטרפותו ומאחלים לו הצלחה רבה במכבי חיפה"

https://youtu.be/Z0es4d4om-o?si=wMO9iXlbrOIP-YYh

SUPERNOVA is here

צונאמי, גלזר, ברוניניו ומרדכי אלה החתמות טובות, אבל הן עדיין רחוקות מלפתור את הבעיות של הקבוצה בקישור ובעיקר בחלק הקדמי.
ההחתמה של נובאקוביץ' מאכזבת. נקווה שיהיה תואם דבאלשווילי למרות שגם אותו לא סימפטתי במיוחד.

HaifaWave אמר:
צונאמי, גלזר, ברוניניו ומרדכי אלה החתמות טובות, אבל הן עדיין רחוקות מלפתור את הבעיות של הקבוצה בקישור ובעיקר בחלק הקדמי.
ההחתמה של נובאקוביץ' מאכזבת. נקווה שיהיה תואם דבאלשווילי למרות שגם אותו לא סימפטתי במיוחד.
אל תשכח שגם ירין לוי הוא "כמו" רכש.

בשורה התחתונה החלפנו את כל השלד של הקבוצה. שוער, בלם, קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ

חסר קשר דומיננטי באמצע 6 קלאסי(עם כל הכבוד לירין לוי שהוא יותר 8)
וחייב שחקן כנף איכותי במקום בנסון שברור היה לכולם שהוא לא כשיר לכדורגל
אם הם יעשו קיץ סביר אז בינואר אפשר לחזק איפה שצריך. נצטרך לראות איך הפאזל נראה על המגרש ואז נשפוט אבל עדיין הקבוצה לא מאוזנת בלי 6 וכנף

greenguy אמר:
חסר קשר דומיננטי באמצע 6 קלאסי(עם כל הכבוד לירין לוי שהוא יותר 8)
וחייב שחקן כנף איכותי במקום בנסון שברור היה לכולם שהוא לא כשיר לכדורגל
אם הם יעשו קיץ סביר אז בינואר אפשר לחזק איפה שצריך. נצטרך לראות איך הפאזל נראה על המגרש ואז נשפוט אבל עדיין הקבוצה לא מאוזנת בלי 6 וכנף
אני דווקא חושב בדיוק ההפך. ירין לוי הרבה יותר 6 מ8.

זה מזכיר לי כמו פעם שניסו לדחוף את נטע ל8.

חסר פה עוד בלם מוביל ושחקן כנף ימין מוביל, בוא נראה מה יהיה עד סוף החלון

אולי זה הסתכלות צרה על המצב אבל לא רואה מצב שחותכים את בנסון ויודעים שזה כנראה הולך שם ובחרו בכל זאת לשים אותו כל כך בפרונט של הקידום של החולצות החדשות. כולל בהומפייג' של האתר הרשמי. לא סתם הם בחרו בשחקנים שהם בחרו (אזולאי, ירין לוי, בטאיי ורטנר) ונראה לי שאם היו מבינים שזה הולך למקום של הוא ייחתך הם לא היו כזה שמים אותו בפרונט של זה.

ברוך שובך, עומרי!
גלזר (30, 1.91 מ') חתם היום על חוזה לשלוש שנים במועדון, זאת לאחר שסוכמו תנאי העברתו מקבוצת הכוכב האדום בלגרד.
עומרי הגיע לראשונה למכבי חיפה בעונת 2016/17 וערך במדים הירוקים 58 הופעות בכל המסגרות, בהן שמר על רשת נקייה ב-17 משחקים. בעונת 2020/21, לאחר שחזר משנת השאלה בסקציה נס ציונה, זכה עם הקבוצה באליפות ה-13 של המועדון.
בשלוש העונות האחרונות שיחק גלזר במדי אלופת סרביה, הכוכב האדום בלגרד, לשם הגיע יחד עם המאמן ברק בכר. בתקופתו בסרביה רשם השוער 69 הופעות בהן שמר על שער נקי ב-26 משחקים בכל המסגרות, וזכה עם הקבוצה בשלוש אליפויות רצופות ובשלושה גביעים מקומיים. בנוסף, הציג גלזר יכולת שיא בשלב הבתים של ליגת האלופות בעונת 2023/24 במדי הקבוצה הסרבית. גלזר הוא שוער נבחרת ישראל, ולו 22 הופעות במדיה.

לאחר החתימה אמר לאתר הרשמי : מאושר לחזור למקום שבו הכול התחיל. תמיד הרגשתי שיש לי עוד פרק לכתוב כאן, והיום אני שמח לחזור ולסגור מעגל. אני נרגש ללבוש שוב את החולצה הירוקה, לחזור לסמי עופר, לפגוש את הקהל הירוק, ולתת הכול בכל אימון ובכל משחק למען המועדון. יאללה מכבי".

המנהל המקצועי, ליאור רפאלוב, הוסיף: "שמחים על ההצטרפות של עומרי, המגיע כשוער מהבכירים בישראל, עם ניסיון עשיר בארץ ובאירופה, לאחר שהתפתח וצבר ניסיון רב מאז הקדנציה הקודמת שלו במועדון. מעבר ליכולות המקצועיות הגבוהות, הוא מביא איתו אישיות חזקה, מנהיגות ונוכחות חיובית בחדר ההלבשה. אנחנו שמחים מאוד על חזרתו למכבי חיפה, מאמינים שיתרום רבות לקבוצה ומאחלים לו הצלחה רבה במדים הירוקים".

https://youtu.be/t5D8XxJVPMY?si=Miio0j8R9B5oGi31

ילבש את האפודה מס' 55.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

בשורה התחתונה החלפנו את כל השלד של הקבוצה. שוער, בלם, קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ

שוער זה כפוי כי העדיפו למכור את ירמקוב, זה לא שהייתה לנו בעיה שם. בלם ימין במקום סק עדיין לא חתם, בלם שמאל במקום עיסאת כן.

עד עכשיו זה היה תגובה לעזיבות, לא באמת התחזקת פה אלא במקרה הטוב מזערת נזקים. ברוניניו זה חיזוק כי זו בעמדה שלא היה בה שחקן, החלוץ לעומת סטיוארט נראה חילוש
הכנפיים שלך עדיין דלות וחלשות וזו הייתה הבעיה העיקרית גם עונה קודמת. עם שני תותחים בכנפיים גם גיא מלמד יספיק.

tago064 אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

שוער זה כפוי כי העדיפו למכור את ירמקוב, זה לא שהייתה לנו בעיה שם. בלם ימין במקום סק עדיין לא חתם, בלם שמאל במקום עיסאת כן.

עד עכשיו זה היה תגובה לעזיבות, לא באמת התחזקת פה אלא במקרה הטוב מזערת נזקים. ברוניניו זה חיזוק כי זו בעמדה שלא היה בה שחקן, החלוץ לעומת סטיוארט נראה חילוש
הכנפיים שלך עדיין דלות וחלשות וזו הייתה הבעיה העיקרית גם עונה קודמת. עם שני תותחים בכנפיים גם גיא מלמד יספיק.
ציינתי סה''כ עובדות. אני הייתי בדעה שכל מי שאפשר לשחרר מהקבוצה בעונה שעברה צריך לשחרר ולבנות קבוצה חדשה כמעט לגמרי. טוב שזה קורה

לטובת אלו השואלים, גלזר קיבל את האישור מהרב שלו לחתום בתוך תשעת הימים.

באופן כללי, לאור המשחק בשבת, והצורך בהסדרת שחרורים בינלאומיים, ענייני לו"ז מול קבוצות אחרות וסוכנים אחרים, המועדון ביצע את ההחתמות בתוך תשעת הימים.

KevinDurant אמר:
tago064 אמר:
KevinDurant אמר:

ציינתי סה''כ עובדות. אני הייתי בדעה שכל מי שאפשר לשחרר מהקבוצה בעונה שעברה צריך לשחרר ולבנות קבוצה חדשה כמעט לגמרי. טוב שזה קורה

אפשר להחליף גם 20 שחקנים. השאלה היא מה אתה מביא במקום.
ירין לוי זה לא רכש טוב לקשר אחורי וגפ החלוץ שהביאו לא נראה מבטיח.
מרדכיב, ברוניניו, גלזר וצונאמי הם רכש טוב על הנייר.

הכי קריטי זה קשר 6 ושחקני כנף ופה אני חושש שיש בור משמעותי מאוד. נקווה ששחקן ההתקפה שיגיע (לדעתי עדיף במקום הגמד הפציע) יהיה איכותי.

ממה שתומר לוי וקניאס אמרו יש כבר בלם שאוטוטו חותם.
קניאס רמז שהוא כנראה בלם נוסף מברזיל.

מדברים פה הרבה על שחקן התקפה נוסף(שיצטרף). ויש חשיבות רבה לצירוף עוד שחקן התקפה.
אבל נוטים מעט לשכוח את המסננת שהייתה כאן בעונה שעברה. ההגנה הייתה קטסטרופה שאני לא זוכר שנים, וזאת למרות מגנים איכותיים ושוער טוב.
אז מעבר לבעיות בקישור, מרכז ההגנה היה נוראי. וברור שחייה להיות שם שינוי.
אז סק לא כאן. וגם עיסאת. צונאמי הגיע אבל יצטרך להיות לעתים גם מגן. שטייפמן פוטנציאל גדול אבל לבנות הכל עליו זה לא רציני.
ולכל זה תוסיפו גם שוער חדש.

בהנחה ונראה גם הרבה תצוגה של 3 בלמים(לא במובן הטהור של 3 בלמים, זה יראה מעט אחרת), הכל מוביל לכך שהבלם שיגיע הוא הרכש אולי הכי חשוב של הקיץ הזה ולהבנתי גם הפרופיל שלו יהיה יותר גבוה באופן יחסי אל יתר הזרים שהגיעו עד כה.

הרבה יהיה על הכתפיים שלו. והוא יצטרך גם לחנוך את שטייפמן לצד צונאמי, אבל בעיקר להיות העוגן המרכזי בהגנה. בהתחשב בכך שבקישור האחורי לא הגיע מפלצת הגנתית, זה מגדיל את התלות בבלם איכותי.

עונה שלמה יכולה לקום וליפול על ההחתמה הזאת.

אם עוד בלם חותם זה אומר שכמעט בוודאות ינסו לחתוך את פדראו
לפחות במחשבה הדברים נעשים נכון. רק חבל שהפרופילים לא מספיק טובים.

רק מכבי אמר:
מדברים פה הרבה על שחקן התקפה נוסף(שיצטרף). ויש חשיבות רבה לצירוף עוד שחקן התקפה.
אבל נוטים מעט לשכוח את המסננת שהייתה כאן בעונה שעברה. ההגנה הייתה קטסטרופה שאני לא זוכר שנים, וזאת למרות מגנים איכותיים ושוער טוב.
אז מעבר לבעיות בקישור, מרכז ההגנה היה נוראי. וברור שחייה להיות שם שינוי.
אז סק לא כאן. וגם עיסאת. צונאמי הגיע אבל יצטרך להיות לעתים גם מגן. שטייפמן פוטנציאל גדול אבל לבנות הכל עליו זה לא רציני.
ולכל זה תוסיפו גם שוער חדש.

בהנחה ונראה גם הרבה תצוגה של 3 בלמים(לא במובן הטהור של 3 בלמים, זה יראה מעט אחרת), הכל מוביל לכך שהבלם שיגיע הוא הרכש אולי הכי חשוב של הקיץ הזה ולהבנתי גם הפרופיל שלו יהיה יותר גבוה באופן יחסי אל יתר הזרים שהגיעו עד כה.

הרבה יהיה על הכתפיים שלו. והוא יצטרך גם לחנוך את שטייפמן לצד צונאמי, אבל בעיקר להיות העוגן המרכזי בהגנה. בהתחשב בכך שבקישור האחורי לא הגיע מפלצת הגנתית, זה מגדיל את התלות בבלם איכותי.

עונה שלמה יכולה לקום וליפול על ההחתמה הזאת.

יש חשיבות גבוהה יותר לשחקני קישור והתקפה מאשר לשחקני הגנה, מפני שאתה תנצח יותר משחקים עם שחקני התקפה איכותיים ושחקני הגנה גרועים מאשר המצב ההפוך.
זו הסיבה שמדברים על שחקן התקפה. אי אפשר להחליף את כל הקבוצה ואי אפשר שכל ה-11 יהיו טובים, ולכן צריך לרכז את המאמצים ולהקצות משאבים במקומות הנכונים, והמקומות הנכונים הם בעמדות שיגרמו לקבוצה לנצח יותר משחקים לעומת עמדות אחרות.

חזרה
למעלה