• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
tago064 אמר:
Apoc אמר:
סגל מכבי חיפה נכון להרגע:

גלזר, ירמקוב, כיוף, אלוין
בטאיי, זסנו, קורנו, פיינגזיכט, גולדברג, פדראו, שטייפמן, אמיר, צונאמי
נאור, קאסה, אהוד, לוי, מוחמד, אזולאי, רטנר, ארזי, דון, מרדכי, ברוניניו, נהואל
בנסון, חזיזה, חלאילי, סייף, חורה, לוסקי, סילבה, נובאקוביץ', מלמד, גרימברג

לונוויק אמור לחתום עד הסופ"ש ולהצטרף לסגל וכשמדברים על עוד כנף זר כרגע שלא בטוח שיגיע.
ירמקוב אמור לעזוב, כיוף גמר את העונה ונגרע מהסגל, פדראו אמור לעזוב גם כן כמו גם נהואל ונאור, וחזיזה שכבר סגר בנתניה.
ארזי, אהוד, לוסקי כנראה יושאלו. אלעד אמיר פצוע וקאסה לא יודע מה מצבו, כנראה יושאל גם כן.
גם שוער שני (עמוס?) יצטרף במקום כיוף.

סך הכל הסגל יהיה:

גלזר, עמוס, אלוין, כיוף
בטאיי, זסנו, קורנו, פיינגזיכט, גולדברג, לונוויק, שטייפמן, אמיר, צונאמי
לוי, מוחמד, אזולאי, רטנר, דון, מרדכי, ברוניניו
כנף זר, בנסון, חלאילי, סייף, חורה, סילבה, נובאקוביץ', מלמד, גרימברג

סה"כ 29 שחקנים
להוציא את כיוף, אמיר, קורנו, פיינגזיכט הפצועים עד ינואר לפחות (כיוף גמר את העונה) זה 25 שחקנים שזה כמו שאמרתי שיהיה

לא התלהבתי
זה סגל שגם אם יתחבר בשיא של השיא שלו שווה מקומות 3-4
אנשים שוכחים כאן שהבעיות של העונה הקודמת לא נפתרו. אין 6 טבעי, אין כנפיים דומיננטיות, ולא לא ישכנעו אותי אחרי מה שראיתי מגורה שזה שחקן דומיננטי, גם צריך לזכור שהוא כבר בן 32. וחלוץ הביאו אחד שכבש דו ספרתי פעם אחרונה לפני כמעט עשור.

נראה לכם שעובדים באמת כי עשו 3-4 החתמות בזמן קצר אבל גם מכרו שחקנים דומיננטיים שכנראה שוכחים פה. יכול להיות שזה יראה קצת טוב בגביע הטוטו ובמחזור הראשון נגד הפועל ר"ג. אבל כבר במחזור השני נגד מכבי תל אביב שעוד תתחזק עד אז זה כבר יראה אחרת.

לגמרי.
אנשים קצת התבלבלו בגלל התנופה ברכש בשבוע האחרון.
בסופו של דבר עדיין חסרים פה מספר שחקנים בעמדות קריטיות כמו כנף ימין וקשר 6, וגם החלוץ שהביאו נראה רכש על הפנים.
לא נראה ששמו מספיק דגש על הבעיות הכי משמעותיות מהעונה שעברה.

KevinDurant אמר:
אם ננסה לצייר הרכב "משוער", זה הולך להיראות ככה:
גלזר
צונאמי - שטייפמן - לונוויק - בטאי
ירין לוי - אזולאי - ברוניניו
גורה - נובאקוביץ'/מלמד - זר/בנסון

כלומר, פוטנציאלית, אנחנו עם 7 שחקני הרכב חדשים, שמתוכם 5 זרים שזה תמיד סימן שאלה.

בסוף שם הכל יפול ויקום.

אני חושב שדי מהר עלי מוחמד יכנס להרכב במקום אזולאי. זה יתן לנו גם קצת יותר איזון בקישור.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
גלזר

כלומר, פוטנציאלית, אנחנו עם 7 שחקני הרכב חדשים, שמתוכם 5 זרים שזה תמיד סימן שאלה.

בסוף שם הכל יפול ויקום.

אני חושב שדי מהר עלי מוחמד יכנס להרכב במקום אזולאי. זה יתן לנו גם קצת יותר איזון בקישור.
לכמה משחקים עלי מוחמד מסוגל לסחוב בלי להיפצע? בנוסף זה עלול להיות קישור מוגבל התקפית, זה עוד יותר מדגיש את הצורך בשחקני כנף יעילים שמייצרים מספרים.

Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
גלזר

בסוף שם הכל יפול ויקום.

לכמה משחקים עלי מוחמד מסוגל לסחוב בלי להיפצע? בנוסף זה עלול להיות קישור מוגבל התקפית, זה עוד יותר מדגיש את הצורך בשחקני כנף יעילים שמייצרים מספרים.

כנראה לא להרבה זמן.
ברור שצריך שחקני כנף איכותיים יותר. נקווה שיביאו משהו טוב בכנף ימין בדגש על דריבל ומהירות כי זה חסר לנו, ונקווה שמרדכי יתפתח להיות שחקן מוביל.

מסכים עם מה שנאמר פה, שוער שני זו עמדה חשובה שיש נטייה לזלזל בה.
אני אישית הייתי הולך על השוער שירד ליגה עם ריינה ליאור גליקליך.
שוער צעיר עם פוטנציאל לא רע בכלל.

KevinDurant אמר:
גלזר

בסוף שם הכל יפול ויקום.

על פניו זה הרכב יותר מאוזן וטוב מהעונה הנוכחית.
מטריד חוליית ההגנה כי כרגע אני חושב שנחלשנו שם, בעיקר בגלל הפציעות של קורנו, פיינגזיכט ואמיר.

HaifaWave אמר:
tago064 אמר:
Apoc אמר:
סגל מכבי חיפה נכון להרגע:

גלזר, ירמקוב, כיוף, אלוין
בטאיי, זסנו, קורנו, פיינגזיכט, גולדברג, פדראו, שטייפמן, אמיר, צונאמי
נאור, קאסה, אהוד, לוי, מוחמד, אזולאי, רטנר, ארזי, דון, מרדכי, ברוניניו, נהואל
בנסון, חזיזה, חלאילי, סייף, חורה, לוסקי, סילבה, נובאקוביץ', מלמד, גרימברג

לונוויק אמור לחתום עד הסופ"ש ולהצטרף לסגל וכשמדברים על עוד כנף זר כרגע שלא בטוח שיגיע.
ירמקוב אמור לעזוב, כיוף גמר את העונה ונגרע מהסגל, פדראו אמור לעזוב גם כן כמו גם נהואל ונאור, וחזיזה שכבר סגר בנתניה.
ארזי, אהוד, לוסקי כנראה יושאלו. אלעד אמיר פצוע וקאסה לא יודע מה מצבו, כנראה יושאל גם כן.
גם שוער שני (עמוס?) יצטרף במקום כיוף.

סך הכל הסגל יהיה:

גלזר, עמוס, אלוין, כיוף
בטאיי, זסנו, קורנו, פיינגזיכט, גולדברג, לונוויק, שטייפמן, אמיר, צונאמי
לוי, מוחמד, אזולאי, רטנר, דון, מרדכי, ברוניניו
כנף זר, בנסון, חלאילי, סייף, חורה, סילבה, נובאקוביץ', מלמד, גרימברג

סה"כ 29 שחקנים
להוציא את כיוף, אמיר, קורנו, פיינגזיכט הפצועים עד ינואר לפחות (כיוף גמר את העונה) זה 25 שחקנים שזה כמו שאמרתי שיהיה

לא התלהבתי
זה סגל שגם אם יתחבר בשיא של השיא שלו שווה מקומות 3-4
אנשים שוכחים כאן שהבעיות של העונה הקודמת לא נפתרו. אין 6 טבעי, אין כנפיים דומיננטיות, ולא לא ישכנעו אותי אחרי מה שראיתי מגורה שזה שחקן דומיננטי, גם צריך לזכור שהוא כבר בן 32. וחלוץ הביאו אחד שכבש דו ספרתי פעם אחרונה לפני כמעט עשור.

נראה לכם שעובדים באמת כי עשו 3-4 החתמות בזמן קצר אבל גם מכרו שחקנים דומיננטיים שכנראה שוכחים פה. יכול להיות שזה יראה קצת טוב בגביע הטוטו ובמחזור הראשון נגד הפועל ר"ג. אבל כבר במחזור השני נגד מכבי תל אביב שעוד תתחזק עד אז זה כבר יראה אחרת.

לגמרי.
אנשים קצת התבלבלו בגלל התנופה ברכש בשבוע האחרון.
בסופו של דבר עדיין חסרים פה מספר שחקנים בעמדות קריטיות כמו כנף ימין וקשר 6, וגם החלוץ שהביאו נראה רכש על הפנים.
לא נראה ששמו מספיק דגש על הבעיות הכי משמעותיות מהעונה שעברה.
בסוף שופטים חלון העברות פעם ראשונה בסוף ספטמבר ופעם שנייה במהלך העונה שאתה רואה מי הגיע.

עובדתית, הקבוצה השנה נבנתה מוקדם יותר משנים קודמות ואולי סגרה סגל מוקדם יותר מכל עונה מאז קמפיין האלופות שלנו שזה כבר דבר חיובי ועל הנייר אנחנו אמורים לפתוח במחזור הראשון עם ההרכב הראשון שלנו.

אבל, בסוף, ברגע שהגיעו לפה 4 זרים חדשים להרכב (צונאמי, לונוויק, ברוניניו ונובאקוביץ') ואולי יגיע עוד אחד בדמות כנף זר, חצי הרכב הוא סימן שאלה ואת זה נצטרך לשפוט חודשים קדימה.

Smile אמר:
KevinDurant אמר:
גלזר

בסוף שם הכל יפול ויקום.

על פניו זה הרכב יותר מאוזן וטוב מהעונה הנוכחית.
מטריד חוליית ההגנה כי כרגע אני חושב שנחלשנו שם, בעיקר בגלל הפציעות של קורנו, פיינגזיכט ואמיר.
קשה לדעת, יש שוער חדש, 2 שחקני הגנה זרים חדשים וגם שטייפמן הוא שחקן צעיר. רק הזמן יגיד.

הייתי הולך על הרכב כזה
גלזר
סייף צונאמי לונוויק בטאיי
ירין לוי עלי מוחמד
מרדכי ברוניניו זר
נובאקוביץ

זה הרכב שנותן יותר איזון באמצע ושמקבלים בו יותר תרומה התקפית מהמגנים.

יכול לספר שהיה ניסיון להביא אותו, אבל הוא סירב להגיע למועדון, מה גם שהדרישות הכספיות שלו היה מאוד גבוהות.

https://www.transfermarkt.com/riechedly-bazoer/leistungsdaten/spieler/216443/plus/0?saison=2025

לפי הדברים של בכר ורפאלוב, בנסון אמור לחזור לאימונים מלאים בתחילת חודש אוגוסט ומתכננים לתת לו את ה3-4 שבועות אז להרים קצב כדי שיהיה כשיר לפתיחת הליגה.

אם יראו שזה לא קורה, יעשו שינויים.

אני רק רוצה להסב את תשומת ליבכם לזה שהיינו קבוצת התקפה לא טובה בעונה שעברה, שסיימה הרבה משחקים מול הגדולות כשלא הצלחנו בכלל לכבוש שער והחיזוק שלנו בחלק הקדמי זה ברוניניו ונובה שהוא חלוץ שלא כובש. זה מאוד לא הגיוני.

Shocking4U אמר:
אני רק רוצה להסב את תשומת ליבכם לזה שהיינו קבוצת התקפה לא טובה בעונה שעברה, שסיימה הרבה משחקים מול הגדולות כשלא הצלחנו בכלל לכבוש שער והחיזוק שלנו בחלק הקדמי זה ברוניניו ונובה שהוא חלוץ שלא כובש. זה מאוד לא הגיוני.

דיברתי על זה כבר יותר מדי פעמים אבל אם אתה שוב מזכיר את זה אז חשוב לציין שהבעיה הייתה בעיקר יצירתיות ולא שחקנים שלא יודעים לסיים לשער. לכן זה עוד יותר מרגיז שמה שהביאו זה שחקן כמו ברוניניו שהוא לא יצירתי בעליל ובקושי מבשל.

Shocking4U אמר:

רפאלוב חסר הבנה בכדורגל.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

דיברתי על זה כבר יותר מדי פעמים אבל אם אתה שוב מזכיר את זה אז חשוב לציין שהבעיה הייתה בעיקר יצירתיות ולא שחקנים שלא יודעים לסיים לשער. לכן זה עוד יותר מרגיז שמה שהביאו זה שחקן כמו ברוניניו שהוא לא יצירתי בעליל ובקושי מבשל.
אני כן חושב שברוניניו שחקן יצירתי (בעיקר באחד על אחד ובדריבל), הוא פחות מייצר מבחינת מסירות מפתח אבל כן יצירתי.

Shocking4U אמר:

בגדול אני מסכים. צריך עוד שחקן לחלק הקדמי.
אני כן אוסיף שהבאנו את מרדכי שיכול לתת דקות בעמדת ה-10 וכנף שמאל. וזה חיזוק אנדרייטד בעיני. אני טענתי את זה מהרגע הראשון שהבאנו אותו וזלזלו פה בהחתמה הזאת. בעיני, הוא הרכש הישראלי הכי טוב שאפשר היה להביא מחוץ ל"גדולות".
לגבי נובה, הוא כן שחקן שמייצר לאחרים. וביחס לחלוץ הוא מבשל די הרבה.

ומנגד איבדנו לפרק זמן ארוך את קורנו שהיה חלק חשוב בחלק ההתקפי על אף היותו מגן.

אבל, בעיני יותר משחקן כזה או אחר, ההצלחה של החלק ההתקפי קשורה יותר לשיטת המשחק, רמת האימון, הציוותים, משחק הלחץ, והיכולת להוציא מהסגל הזה את המקסימום שלו. פה נפלנו בגדול בעונה שעברה. השיטה לא עבדה.
משחק הלחץ היה מזעזע. היינו הקבוצה הכי גרועה בנייחים. ובכלל, המשחק ההתקפי והתבניות היו בחוסר הלימה לחומר השחקנים.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אני כן חושב שברוניניו שחקן יצירתי (בעיקר באחד על אחד ובדריבל), הוא פחות מייצר מבחינת מסירות מפתח אבל כן יצירתי.

אני מניח שהכוונה שלך ליצירתי מסוג אחר
עבורי זה שחקן שיודע לתת מסירות מפתח בין כמה שחקנים, מסירות מדויקות ארוכות להתקפה ושינוי כיוון של הכדור על ידי הגבהה פתאומית חדה לצד שני וכאלה
אחד שרואה את המשחק צעד קדימה
פחות דריבל ואחד על אחד שזה יותר יכולת אישית

KevinDurant אמר:
לפי הדברים של בכר ורפאלוב, בנסון אמור לחזור לאימונים מלאים בתחילת חודש אוגוסט ומתכננים לתת לו את ה3-4 שבועות אז להרים קצב כדי שיהיה כשיר לפתיחת הליגה.

אם יראו שזה לא קורה, יעשו שינויים.

גם אמרו שפדראו יחזור לאימונים באוקטובר

לא מבין את ההתלהבות, לא עשו פה כלום בינתיים כדי לתקן מהעונה האחרונה רק הגיבו לעזיבות של שחקנים. עזבו שני בלמים, הגיעו שניים. יעזוב שוער הביאו שוער אחר במקומו.

הגיע קשר שמוגדר כעשר, אבל לא נראה כאחד שמייצר יותר מדי לאחרים וישפר את משחק הקבוצה. שלושה בישולים באוקראינה לצד תשעה שערים. את הכנפיים לא חיזקו בשחקנים עם מספרים, בטח לא כנף ימין, שמאל עוד איכשהו יש משהו והביאו חלוץ שלא כובש הרבה וכנראה פחות טוב מזה ששיחררו.

אני לא מבין על מה ההתלהבות, סגרו סגל מוקדם כי בסך הכל כיסו את העזיבות אז זה נראה שהגיעו הרבה שחקנים, בפועל גם עזבו שניים-שלושה שחקני הרכב

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אני מניח שהכוונה שלך ליצירתי מסוג אחר
עבורי זה שחקן שיודע לתת מסירות מפתח בין כמה שחקנים, מסירות מדויקות ארוכות להתקפה ושינוי כיוון של הכדור על ידי הגבהה פתאומית חדה לצד שני וכאלה
אחד שרואה את המשחק צעד קדימה
פחות דריבל ואחד על אחד שזה יותר יכולת אישית

תראה את הבישול של טוריאל אתמול, לזה אני מצפה מכנף ימין, אין לנו שחקן כזה בקבוצה

חזרה
למעלה