• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך רפאלוב אמר במסיבת עיתונאים
"אי אפשר לעשות את אותם הדברים ולצפות לתוצאות שונות"
אז מפה אני אומר לאדון רפאלוב, קיבלת התראה חינם.
גביע הטוטו שם לך מראה, תראה כמה הקבוצה לא מאוזנת ולא מספיק טובה.
שלח את דון להשאלה, שחרר את בנסון המיותר
תביא קשר 6 וכנף ימין איכותיים
ואולי תציל לנו משהו מהעונה ולך את הקריירה.
האם זה יקרה, אני בספק.

ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.

https://sports.walla.co.il/item/3857315

הצעה מצחיקה. אין מצב שהפועל פ"ת תסכים לסכום כזה, בייחוד שאין שוערים בשוק.

צריך לראות מה הפציעה של גלזר,אבל בכל אופן הוא שוער פציע ולא בכושר משחק כמו שכולנו ראינו
אני הייתי רוכש את מהפועל ירושלים את השוער שלהם ומשאיל להם אותו לעונה הקרובה(הכל תלוי בפציעה של עומרי)

רק מכבי אמר:
ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.

גולדשטיין מיישר קו עם הפרסום הזה. (אחרי שפרסם לראשונה על כץ בעצמו)

אולי אליאסי ילך לשם כמו שפשכצקי מדווח וזה יכול לסגור פינה.

אני חושב שכשוער שני זה מהלך טוב מאוד.

גלזר שוער פח
לא יודע מי הביא אותו

חייב פה 6 זר וכנף ימין בהול.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

אליאסי סירב להפועל ר"ג. אמנם הפועל פ"ת על הנייר קבוצה יותר בכירה, אבל הסוכן שלו טוען שהוא מחפש באירופה.
בכל מקרה, חצי מיליון ש"ח זו הצעה נמוכה.
גם אם הם ימצאו שוער מחליף, זה יצטרך ללכת להצעה הרבה יותר גבוהה.

לגבי היכולת - כתבתי את זה כבר קודם, כשוער שני "מובהק" זה אולי הכי טוב שאפשר להביא.
אם אני הולך על שרשרת השמות שהוזכרו, אז:
זמיר>כץ>ניראון>עמוס>גליקליך

השאלה של אהוד לפתח תקווה היא רעיון מצוין. קבוצה שמשחקת כדורגל, מאמן טוב שאוהב צעירים. עמדה לא עמוסה מידי. שידוך טוב.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

אליאסי סירב להפועל ר"ג. אמנם הפועל פ"ת על הנייר קבוצה יותר בכירה, אבל הסוכן שלו טוען שהוא מחפש באירופה.

לגבי היכולת - כתבתי את זה כבר קודם, כשוער שני "מובהק" זה אולי הכי טוב שאפשר להביא.

השאלה של אהוד לפתח תקווה היא רעיון מצוין. קבוצה שמשחקת כדורגל, מאמן טוב שאוהב צעירים. עמדה לא עמוסה מידי. שידוך טוב.
אם נותנים להם את אהוד זה גם שווה עוד קצת משהו.

אליאסי מחפש קבוצה באירופה וזה נחמד ויפה אבל לא ראיתי שריאל מדריד ויובנטוס רוצות אותו. מדברים כרגע על לבדאיקוס שהיא קבוצת אמצע טבלה ביוון ואני לא יודע אם במצב כזה כבר לא עדיף לו ללכת להפועל פ''ת.

בסוף הוא בשנת חוזה ואנחנו גם יחסית מוקדם בחלון ובשלב שאפשר למצוא לו תחליף. אני מאמין שזה תלוי בעיקר בו ואם הוא ירצה לעשות את המעבר הזה הקבוצות יתגמשו לכאן או לכאן.

אם הצענו חצי מיליון ש''ח ואיתי אהוד בהשאלה, אני לא אתפלא אם אולי ינסו לשווק להם מושאל נוסף בהמשך או להוסיף עוד 200-300 אלף ש''ח ושם זה יגמר

בן דור משנה טון ואחרי שטען במשך תקופה שירין לוי ממש בכל יום יחתום על החוזה עכשיו אומר ש ״הכל פתוח״ לגבי אם הוא ישאר או לא.

רק מכבי אמר:
טוב, חדשות קצת טובות: גלזר יהיה בסדר. הפציעה לא חמורה.
הוא היה ביום צילום היום עם הקבוצה, על מדים ולא היה נראה עם חבישה מסוימת, הזיז גם את הברך וכו'

מלכתחילה לא היה נראה שזה עניין של צולבת אבל גם דברים מסביב יכולים לקחת כמה חודשים

רק מכבי אמר:
טוב, חדשות קצת טובות: גלזר יהיה בסדר. הפציעה לא חמורה.

משמח לשמוע, על אף חוסר האמון במועדון סביב זה.

אם ירין לוי אכן לא נשאר והאופציות שלנו ב-6 זה עלי מוחמד ו…
אז שיהיה לנו בהצלחה

Shocking4U אמר:
אם ירין לוי אכן לא נשאר והאופציות שלנו ב-6 זה עלי מוחמד ו…
אז שיהיה לנו בהצלחה

זה סה"כ ההבדל בין מקום 8 למקום 7 לא נראה לי שאת מישהו פה זה אמור להפחיד יותר מדי

שימכרו כבר את הירין לוי הזה וישחררו אותו מאיתנו, נמאס לשמוע את השם הזה כאילו זה פדרי הישראלי, לא עושה רושם שהוא בכלל רוצה לשחק כאן והרדיפה של המועדון אחריו מביכה

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

אם נותנים להם את אהוד זה גם שווה עוד קצת משהו.

אליאסי מחפש קבוצה באירופה וזה נחמד ויפה אבל לא ראיתי שריאל מדריד ויובנטוס רוצות אותו. מדברים כרגע על לבדאיקוס שהיא קבוצת אמצע טבלה ביוון ואני לא יודע אם במצב כזה כבר לא עדיף לו ללכת להפועל פ''ת.

בסוף הוא בשנת חוזה ואנחנו גם יחסית מוקדם בחלון ובשלב שאפשר למצוא לו תחליף. אני מאמין שזה תלוי בעיקר בו ואם הוא ירצה לעשות את המעבר הזה הקבוצות יתגמשו לכאן או לכאן.

אם הצענו חצי מיליון ש''ח ואיתי אהוד בהשאלה, אני לא אתפלא אם אולי ינסו לשווק להם מושאל נוסף בהמשך או להוסיף עוד 200-300 אלף ש''ח ושם זה יגמר

ברמה הכלכלית ביוון אליאסי יקבל חוזה טוב יותר. ולדעתי גם טוב ייעשה לו לעבור מדינה ולחוות חוויה חדשה. הוא די מצולק מהתקופה האחרונה בבאר שבע. הוא נתן כמה הופעות שלא מביישות את הליגה הארצית.

בכל מקרה, הדיווחים כרגע שאליאסי מתקרב מאוד ליוון. מניח שזה ישפיע גם על עסקת כץ.

tago064 אמר:
שימכרו כבר את הירין לוי הזה וישחררו אותו מאיתנו, נמאס לשמוע את השם הזה כאילו זה פדרי הישראלי, לא עושה רושם שהוא בכלל רוצה לשחק כאן והרדיפה של המועדון אחריו מביכה
הרעש היחיד שיש לגביו זה בתקשורת החיפאית שצריכה לספק קליקים וטראפיק וקל לעשות את זה על הגב שלו.

בינתיים הוא מתאמן כרגיל, עשה מחנה כמו כולם, 0 בעיות משמעת וכו'

tago064 אמר:

לפי איך שהדברים נשמעים מבחוץ, הוא לא רוצה להיות כאן וגם אם כן, אין לו הצעות.

שוב - מבלי להתייחס לרמתו, הבעיה העיקרית היא שלא מוצב לו דדליין ברור, לפני שמביאים 6 זר, איתו או בלעדיו. אם הוא רוצה דקות משחק של שחקן מוביל, שיביא הצעה או שיתחייב להיות כאן. אחרת, שישאר עם השכר הנוכחי ויהיה שחקן משלים. ההתנהלות של המועדון כאן תמוהה, בעיקר כי אין לו שום עמדת כוח (מלבד זה שהמועדון מעריך אותו ומעדיף להשתמש בזר לעמדה אחרת, משום מה).

KevinDurant אמר:
tago064 אמר:
הרעש היחיד שיש לגביו זה בתקשורת החיפאית שצריכה לספק קליקים וטראפיק וקל לעשות את זה על הגב שלו.

בינתיים הוא מתאמן כרגיל, עשה מחנה כמו כולם, 0 בעיות משמעת וכו'

בעניין הזה צריך לציין שהאחים קצב לא התלהבו בכלל להחזיר את ירין לוי למכבי חיפה. הם ממש משכו אותו לצאת החוצה ''בכל מחיר''.
מעבר לכך הוא גם חתום בסוכנות זרה שהייתה אמורה להביא הצעות יותר טובות ממה שהקצבים הביאו.

אני מניח שחלק ממה שקורה בכל הנוגע לעניינים איתו, מגיע גם דרכם. הם חזקים מאוד בתקשורת.

הקשרים איתם הדרדרו מאוד בשנים האחרונות. ביתר שאת מאז רפאלוב מונה.

ואני גם אגיד הנושא של חזיזה לא הוסיף. גם אצלו הם ניסו ללחוץ שהוא יישאר, ואחרי זה עשו קצת קשיים במו''מ על הפיצוי (אין בעיה לעמוד על זכויות השחקן שאתה מייצג. זאת עבודתם).

בכלל, בשנים האחרונות הם מאוד ''משכו'' שחקנים שלהם לא לחתום כאן. בעיקר אחרי שבזמנו דודו דהאן הפך להיות הסוכן הבכיר שאיתו עובדים.
לעיתים זה לא הצליח, ואנחנו שמענו את זה בדיעבד. דוגמאות כמו קאסה(הם אמרו בפירוש שהם ייעצו לו ללכת למכבי ת''א), סבע (גם במקרה שלו, הוא אמר במספר פודקאסטים שקצב אמר לו שהוא ''מטורף'' שהוא הולך למכבי חיפה), מלמד ועוד.
ובמקרים אחרים כמו טוריאל זה נגמר בקבוצה אחרת.

קצב הזה שונא מכבי חיפה מספר 1
לצערנו הוא היום הסוכן החזק בשוק

חזרה
למעלה