• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תרבות ה״יהיה בסדר״ זה כל מה שרע בחברה הישראלית ולא רק במכבי חיפה וזה בא לידי ביטוי בכל אספקט של החיים שלנו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
אני רוצה להאמין שלא היו משאילים את כיוף לפני שהיו סוגרים שוער אחר במקומו (כמו כל מועדון מתוקן ונורמלי אחר), אבל לך תדע.

אתה אופטימי מאוד.
כיוף היה כביכול תעודת הביטוח של גלזר.
ברגע שגלזר חתם, הם היו מוכנים לתת לכיוף ללכת, להישאר עם אלוין כשוער שני עד שהם יחתימו את השוער השני.
אגב, לגבי כיוף. אבא שלו התייחס לזה בפירוש ברדיו יום לאחר הפציעה שם הוא הסביר ששריף היה אמור להתאמן כבר השבוע(אותו שבוע של הפציעה) ברמת גן.

וזה מחזיר אותי שוב לנקודה שהם בעצם ראו את העמדה הזאת כעמדה ש"יהיה בסדר. נסתדר איתה בהמשך".

חוץ מזה, כמה פעמים בשנים האחרונות כבר ראינו שחרורים ללא מחליפים? זה קרה לא מעט. ככה שאין חדש תחת השמש גם בעניין הזה.
בשוער המחליף יהיה בסדר, במגן יהיה בסדר, בבלם יהיה בסדר, במגן ימין יהיה בסדר, בכנף ימין יהיה בסדר

איך אלכס אומר, אפשר להסתיר הכל בכדורגל חוץ מאת המגרש

הם רוצים מלחמה עם אירן אפילו יותר מהקטארי.

HaifaWave אמר:
ירוק רפואי אמר:
בקיצור זה הסגל שאנחנו הולכים לקבל?
העונה עוד לא התחילה וכבר בא לי שהיא תסתיים
יענקלך!

אנחנו אשכרה מקווים שבנסון יפצע עד תחילת העונה ושירין לוי ימכר כדי שזה יעזור להם לקבל החלטות נכונות. הגענו לתחתית.

משווה ומעלה- אם אנחנו רוצים שמשהו יזוז אנחנו אשכרה צריכים לקוות לעוד התבזות בגביע השוקו נגד טבריה.
יהיה גרוע אם פתאום ננצח שם ואפילו נביס עם גולים מרגשים של ברוניניו ונובקוביץ׳.

החובבנים שיושבים בבורד שם למעלה הם פרשני תוצאות מבוהלים ולא מאמינים בדרך, ככה שהפסד נוסף יגרום להם לבהלה אמיתית בתיבול הטרללת של רדיו חיפה. מנגד נצחון יגרום לספינים וכותרות חיוביות מטעם בכדי להסתיר את הבעיות האמיתיות שידועות לכולם.

בפן האופטימי אני שמח לשמוע שהמנגינה כלפי מכבי חיפה מעט השתנתה לאחרונה בכל מיני פודקאסטים (שהם לא רדיו חיפה) ומתחילים להבין שהבעיה במכבי היא ניהולית ולא בשחקן כזה או אחר.

ירוק רפואי אמר:
הנה התחילו עם הדף מסרים באמצעות השופר שבנסון חזר לאימונים ומגלה יכולת טובה.

אין לי ספק בכלל שהוא ייפצע בדקות הראשונות שלו שיהיו אחרי שהחלון סגור ויגמור את העונה

זו פעם ראשונה שאני כאוהד מרגיש שאנחנו בים עוד לפני שהעונה התחילה, כל עוד ליאור מנהל את ההצגה אני מעדיף שלא יגיע רכש בכלל על מנת שלמחליף שלו יהיה פחות עבודת תיקון. למה אתם צועקים צריך שחקן כזה וכזה? ליאור לא כרגע 0/10 בזרים, על סמך מה אתם סומכים עליו שיביא ה בינגו פתאום?

רק אני בדעה הזו?

Puma אמר:
זו פעם ראשונה שאני כאוהד מרגיש שאנחנו בים עוד לפני שהעונה התחילה, כל עוד ליאור מנהל את ההצגה אני מעדיף שלא יגיע רכש בכלל על מנת שלמחליף שלו יהיה פחות עבודת תיקון. למה אתם צועקים צריך שחקן כזה וכזה? ליאור לא כרגע 0/10 בזרים, על סמך מה אתם סומכים עליו שיביא ה בינגו פתאום?

רק אני בדעה הזו?

ברוך הבא.
לא אתה ממש לא היחיד בדעה הזאת, כל מעגל החברים שלי אוהדי מכבי חיפה ואוהדים של קבוצות אחרות חושבים אותו הדבר.
ההשגה היחידה מבחינתי לדברים שלך היא שעבורי לפחות זו ממש לא פעם ראשונה, רק בשנתיים האחרונות הרגשתי ואמרתי פה את אותם הדברים פחות או יותר.

ההתמקדות ברכש ובמי יכול להגיע וכאלה זה רק כי אנשים אובדי עצות ולא יכולים כל היום להגיד "יענקל'ך" וכאלה. הם רוצים גם להתעסק בדברים אחרים. אבל אני מסכים חד משמעית שכל הנושא הזה מיותר במצב הנוכחי. יש בכר, יש רפאלוב, יש עובדיה, יש יענקל'ה. כל עוד זה נשאר ככה השאר פחות רלוונטי ומעניין.

ירוק רפואי אמר:

המסרים מגיעים מכמה חזיתות במקביל. בספורט 5 פירסמו את מה שרשמת. בוואן פירסמו שיש הפקת לקחים ושינוי מערך.

Apoc אמר:
ירוק רפואי אמר:

אין לי ספק בכלל שהוא ייפצע בדקות הראשונות שלו שיהיו אחרי שהחלון סגור ויגמור את העונה

בפועל הוא יגמור את העונה אבל זה יהיה משהו נגרר כזה של הנה עוד שבועיים הוא חוזר ואז זה מתעכב ומתעכב.
יכול להיות יוצר גרוע כי יש מצב שיתן איזו הופעה טובה או שתיים בפלייאוף התחתון ואז ישקלו להאריך לו חוזה.

גם אם יהיה כשיר באורח פלא אין לו מה לתרום לנו. אולי שחקן הכנף הגרוע בליגה.

HaifaWave אמר:
ירוק רפואי אמר:

המסרים מגיעים מכמה חזיתות במקביל. בספורט 5 פירסמו את מה שרשמת. בוואן פירסמו שיש הפקת לקחים ושינוי מערך.

ובוואלה שבכר הפעם בא רעב?

הבעיה שאין אישה בהנהלה.
לא יכולים לעבוד במקביל

HaifaWave אמר:
תכף יגיע גלגל ההצלה של יענקלה...

לא יגיע.
כמובן שמוחמד פצוע. צריך פה לא שש אחד, אלא שניים. אין סיבה שמוחמד יהיה כשיר ליותר מעשרה משחקים. כולל כאלה שהוא יצא דקה 30 כי חטף מכה.

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

לא יגיע.
כמובן שמוחמד פצוע. צריך פה לא שש אחד, אלא שניים. אין סיבה שמוחמד יהיה כשיר ליותר מעשרה משחקים. כולל כאלה שהוא יצא דקה 30 כי חטף מכה.

הוא לא צריך מכה בשביל להיפצע. רק לעלות על המגרש.
אני בספק שצריך להשאיר אותו בכלל.

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

לא יגיע.

למה אתה לא מאשים את בכר בפציעה של מוחמד?

הוא לא מפורק יש לו בעיות מנטליות
אף שחקן בעולם לא כזה פציע
מבחינתי שיעלה רק מחליף כל העונה שלא יחשוב שבונים עליו וייפצע

חזרה
למעלה