• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אם זה להחליף את החומר הקיים זה משהו אחר, עכשיו הבנתי אותך.
זה עדיין יצא המון שחקנים בסגל אבל כנראה שזה מה שצריך.
ברור שאם אתה מביא נניח קשר 6 אפשר להשאיל את אהוד לדוגמה.

אני גם לא מתחבר ללהחשיב שחקנים כמו פיינגזיכט וכיוף ברשימת שחקני סגל שדי ברור שהם לא הולכים לשחק העונה אם בכלל.

מראש לא החשבתי כאלה שפצועים ללפחות עד החלון העברות הבא כשחקני סגל.
אבל עדיין זה יוצא 27 שחקני סגל לכל הפחות.

אגב את אהוד אני לא הייתי משאיל גם אם היה מגיע קשר 6 זר אכזר. אין לך תחלופה, ירין לוי לא 6 לדעתי, ואתה לא יכול לבנות על עלי מוחמד או רטנר שם כמו שכבר ראינו לא מעט פעמים בעבר. גם הוא יותר יקבל מעמד של שחקן גיבוי בספסל ממישהו אחר. דווקא על ירין לוי יותר הגיוני לוותר במקרה שמגיע 6 זר עם כמה שזה נשמע מצחיק.
שים לי את הרשימה שלך של ה27 שחקנים

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
ברור שאם אתה מביא נניח קשר 6 אפשר להשאיל את אהוד לדוגמה.

אני גם לא מתחבר ללהחשיב שחקנים כמו פיינגזיכט וכיוף ברשימת שחקני סגל שדי ברור שהם לא הולכים לשחק העונה אם בכלל.

מראש לא החשבתי כאלה שפצועים ללפחות עד החלון העברות הבא כשחקני סגל.
אבל עדיין זה יוצא 27 שחקני סגל לכל הפחות.

אגב את אהוד אני לא הייתי משאיל גם אם היה מגיע קשר 6 זר אכזר. אין לך תחלופה, ירין לוי לא 6 לדעתי, ואתה לא יכול לבנות על עלי מוחמד או רטנר שם כמו שכבר ראינו לא מעט פעמים בעבר. גם הוא יותר יקבל מעמד של שחקן גיבוי בספסל ממישהו אחר. דווקא על ירין לוי יותר הגיוני לוותר במקרה שמגיע 6 זר עם כמה שזה נשמע מצחיק.
שים לי את הרשימה שלך של ה27 שחקנים

גלזר, שוער שני, אלווין
בטאיי, זסנו, צונאמי, מגן שמאלי יהודי / בלם יהודי, שטייפמן, לונוויק, גולדברג
קשר 6 זר, אהוד, לוי, מוחמד, רטנר, אזולאי, דון, מרדכי, ברוניניו
כנף ימין זר, כנף ימין יהודי, חורה, חלאילי, סייף
נובאקוביץ', גרימברג, מלמד

סה"כ 27
הורדת אהוד/לוי זה 26, עדיין סגל רחב מאוד כשיש פצועים שיחזרו בהמשך
אבל כבר אמרתי שאני מסכים שזה מה שצריך

אני באמת לא מצליח להבין איך משתמשים פה בפורום מבינים יותר בכדורגל(שזה לא מדע טילים אגב) יותר מאשר המערכת הרקובה שלנו כולל שחקן שעד לפני שנתיים שיחק וראה את חדר ההלבשה מקרוב וכולל מאמן שלקח פה 3 אליפויות ועוד ליגת האלופות עם סגל עוצמתי וקישור עוצמתי.
מה קורה פה? אני באמת שואל איך זה הגיוני?

greenguy אמר:
אני באמת לא מצליח להבין איך משתמשים פה בפורום מבינים יותר בכדורגל(שזה לא מדע טילים אגב) יותר מאשר המערכת הרקובה שלנו כולל שחקן שעד לפני שנתיים שיחק וראה את חדר ההלבשה מקרוב וכולל מאמן שלקח פה 3 אליפויות ועוד ליגת האלופות עם סגל עוצמתי וקישור עוצמתי.

אמרת בעצמך, המערכת רקובה. המינויים לא נעשים משיקולים מקצועיים, הניהול כושל ויותר חשוב להם לעשות רושם ויחסי ציבור ותדמית מאשר להצליח מקצועית.

greenguy אמר:

החשיבה פה של "יהיה בסדר" הפכה לנרטיב המרכזי של הקבוצה:
ליאור היה שחקן גדול אז הוא יהיה מנהל מצויין
בכר המאמן הגדול בישראל בזכות אליפויות שלקח
הבטחנו לירין לוי לשחק אחרי שתי עונות טובות מי צריך קשר אחורי אמיתי
אין צורך במגן שמאלי, אוטוטו חוזרים פיינגזיכט וקורנו
אין צורך במחליפים לסבע ושרי אנחנו נפצה על היעדר כישרון בשיטת משחק

מתרפקים על העבר ומדמיינים עתיד ורוד למרות שהוא לא ידוע, מי בדיוק מסתכל על ההווה?

greenguy אמר:

הרבה יהירות ומחשבה ש"אנחנו יודעים יותר טוב מכולם".

greenguy אמר:

לדעתי זאת שאלה שמעל 80% מאוהדי מכבי שואלים את עצמם פעמיים ביום לפחות.

נראה לי אפשר לסגור את הנושא לחודש הקרוב, הרקובים האלה לא חושבים שצריך פה עוד חיזוק חוץ משוער שני שיהיה בעצם ראשון בחודש הקרוב. עוד חודש אחרי הפסד למכבי תל אביב במחזור השני, יבינו שאין פה כנף וקשר אחורי ויחתימו שני פלופים לפני סגירת החלון באמצע ספטמבר שבכל מקרה יש פגרת נבחרות. ככה זה עובד אצלנו

אם הייתי רפאלוב עכשיו לא הייתי ישן בלילה עד ששני שחקני הרכב היו חותמים פה. זה באמת תמוה באופן קיצוני. או שיענקלה סגר את הברז הרמטית או שרפאלוב הוא איש מקצוע גרוע מכפי שאפשר לדמיין אפילו.

מתיאס נהואל שוחרר

מועדון כדורגל מכבי חיפה והשחקן מתיאס נהואל, הגיעו לסיכום על סיום דרכו במועדון. בהצלחה בהמשך הדרך.

הרכש הכושל בכל הזמנים.

חד משמעית הכי כושל בכל הזמנים, איזה בחור הזוי, העיקר עקבו אחריו כל כך הרבה זמן.

השחרור שלו זה התרומה הכי גדולה שהייתה לו עד כה.

בחור נחמד. נפילה ידועה מראש. לדעתי הפציעה מול אשקלון עוד גם גמרה אותו פיזית.
פלופ פסיכי לחלוטין.

רובנו ישר קלטנו שהוא הולך להיות פלופ רציני. לא ברור מה ראו בו

בסוף עם כל ההפחדות והדיבורים על גיבנת כלכלית וכו, למעט גוני ואגבה שגם יעזבו בקרוב, הצליחו להיפטר מכולם ועוד בצורה די נוחה וקלה.

אהבתי שלפי וואלה ספורט הוא פתאום נרכש ב1.9 מיליון יורו ולא ב2.5

KevinDurant אמר:
בסוף עם כל ההפחדות והדיבורים על גיבנת כלכלית וכו, למעט גוני ואגבה שגם יעזבו בקרוב, הצליחו להיפטר מכולם ועוד בצורה די נוחה וקלה.

אתה יודע מה הפיצוי ששילמו לכל כל אחד?

@רק מכבי יודע במקרה?

KevinDurant אמר:

נו אז אם מאור בורג אחראי על זה, אז הוא דווקא היחיד שמתפקד במועדון, עם כל הצחוקים על הסדרה.

Apoc אמר:
אהבתי שלפי וואלה ספורט הוא פתאום נרכש ב1.9 מיליון יורו ולא ב2.5
זה היה 1.8-1.9 עם בונוסים שיכולים להגיע ל2.5 כל הדרך.

אבל אם אפשר לרשום 2.5, למה לא?

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

אתה יודע מה הפיצוי ששילמו לכל כל אחד?

@רק מכבי יודע במקרה?

לפי מה שפורסם בתקשורת, היחיד שקיבל פיצוי זה נהואל.

את שואו מכרנו, סברינה עזב בחינם עם אחוזים ממכירה עתידית תמורת ויתור על החוזה. סטיוארט הושאל והשכר עליהם.

חזרה
למעלה