• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אז כנראה שזה סתם.

מישהו מוכן להסביר לי את נושא רישום נובאקוביץ'?
אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?

נחמני מפרסם שיש מו"מ עם קשר מרכזי.

זה השחקן:

קצת לא ברור לי הפרסום הזה, אחרי שהרבה מקומות ברשת מדברים על זה שהשחקן בדרך לטורקיה עם שכר של מיליון יורו.
במקומות אחרים מוזכר גם הצעות מסעודיה/האמירויות בכסף גדול.

למשל:

נחמני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הוא הביא סקופ, אם אי פעם.

אז כנראה שזה סתם.

אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?
התייחסתי לזה בנושא אחר:

אני מעריך שהמועדון מאמין שאפשר לצמצם את הנזק הכלכלי או אפילו להרוויח על אגבה ולכן, דוחים את ההקפאה שלו עד הליגה.

לגבי הקשר הזר, מניח שהיה גישוש לפני שירין חתם והסוכן ניצל את זה לטובת מו״מ אחר. עכשיו ברור שזה לא הולך לקרות ואם יגיע זר, זה יהיה קיצוני זר-בנסון או בלם זר(/דיקסון/המתנה לינואר)-פדראו, רק אחרי שיתרשמו שבנסון או פדראו חייבים לפנות את מקומם לזר אחר. עז אז, מכסת הזרים תישאר מלאה וכפי שהיא היום.

אז כנראה שזה סתם.

איך זה עובד?
בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.
1. אתה כנראה תצטרך לשם לו את כל השכר שלו. כלומר, לא רק של העונה הנוכחית. ומדובר פה על משהו כמו 770 אלף יורו.
2. הוא יכול לעזוב לאן שרוצה, ואתה לא תראה אגורה. כך שלמעשה תפסיד תוך שנה 1.2 מיליון יורו.

לכן, אין היגיון להקפיא את אגבה(שלא בהסכמה), ואם כבר נזקקים לכך, אז הדעת נותנת שיקפיאו את פדראו שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.

אני מעריך שזה יסתדר עם אגבה בסוף.

בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.
1. אתה כנראה תצטרך לשם לו את כל השכר שלו. כלומר, לא רק של העונה הנוכחית. ומדובר פה על משהו כמו 770 אלף יורו.
2. הוא יכול לעזוב לאן שרוצה, ואתה לא תראה אגורה. כך שלמעשה תפסיד תוך שנה 1.2 מיליון יורו.

לכן, אין היגיון להקפיא את אגבה(שלא בהסכמה), ואם כבר נזקקים לכך, אז הדעת נותנת שיקפיאו את פדראו שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.

אני מעריך שזה יסתדר עם אגבה בסוף.
לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'

לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'
לא חושב אחרת.
כתבתי שאני מעריך שזה יסתדר עם אגבה, ולא נידרש לעניין ההקפאה.

חזרה
למעלה