ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נחמני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הוא הביא סקופ, אם אי פעם.נחמני מפרסם שיש מו"מ עם קשר מרכזי.
זה השחקן:
קצת לא ברור לי הפרסום הזה, אחרי שהרבה מקומות ברשת מדברים על זה שהשחקן בדרך לטורקיה עם שכר של מיליון יורו.
במקומות אחרים מוזכר גם הצעות מסעודיה/האמירויות בכסף גדול.
למשל:
![]()
Kwasi Sibo Agrees Personal Terms with Gençlerbirliği Despite Bigger Offers - Africa Top Sports - #1 African Sports News
Ghanaian international Kwasi Sibo has agreed personal terms with Turkish Super Lig side Gençlerbirliği over a two-year contract with an...en.africatopsports.com
התייחסתי לזה בנושא אחר:אז כנראה שזה סתם.
מישהו מוכן להסביר לי את נושא רישום נובאקוביץ'?
אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?
זה עניין כלכלי.מיהו יכול להסביר למה הרישום של נובקוביץ תלוי בשחרור של אגבה? מה הבעיה להקפיא את אגבה?
בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.אז כנראה שזה סתם.
מישהו מוכן להסביר לי את נושא רישום נובאקוביץ'?
אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?
לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.
1. אתה כנראה תצטרך לשם לו את כל השכר שלו. כלומר, לא רק של העונה הנוכחית. ומדובר פה על משהו כמו 770 אלף יורו.
2. הוא יכול לעזוב לאן שרוצה, ואתה לא תראה אגורה. כך שלמעשה תפסיד תוך שנה 1.2 מיליון יורו.
לכן, אין היגיון להקפיא את אגבה(שלא בהסכמה), ואם כבר נזקקים לכך, אז הדעת נותנת שיקפיאו את פדראו שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.
אני מעריך שזה יסתדר עם אגבה בסוף.
לא חושב אחרת.לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'
אין סיכויבסוף אגבה ישאר פה בתור קשר 6.
אין סיכוי
אגבה לא יהיה כאן.never say never כשמדובר במכבי חיפה, מועדון הכדורגל עם הניהול הכושל בתבל.