כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
מה זה משנה כבר? אין הבדל אמיתי בין מקום 4 למקום 7
כן, אין ספק שזה שמישהו ידפוק ליענקלה בן ה85 בדלת ושהוא יכנס לעובי הקורה יהיה מה שיציל את הקבוצה.אנחנו בדרך להתרסקות ולשיאי שפל חדשים.
כדאי שמישהו ידפוק עכשיו ליענקל'ה בדלת ויציל את הקבוצה.
או שהארגון יעשה צעד שיגרום להם לחזק את הקבוצה ולשחרר את בנסון, פדראו ודון.
יש. מקום 4 מוביל לאירופה ויכול לתת קצת הכנסות. יותר חשוב, צריך שיהיה פה גרף התקדמות מסוים, כדי שעוד שנה שנתיים לא נצטרך להחליף את כל הסגל.מה זה משנה כבר? אין הבדל אמיתי בין מקום 4 למקום 7
כן, צריך מישהו שקרוב אליו ומבין בכדורגל שאין לו קשר למועדון אבל אכפת לו ממנו.כן, אין ספק שזה שמישהו ידפוק ליענקלה בן ה85 בדלת ושהוא יכנס לעובי הקורה יהיה מה שיציל את הקבוצה.
מה הארגון יכול לעשות? לבוא לאימון? לפוצץ אותו? לקלל? אולי עדיף באמת שלא יתאמנו
יש. מקום 4 מוביל לאירופה ויכול לתת קצת הכנסות. יותר חשוב, צריך שיהיה פה גרף התקדמות מסוים, כדי שעוד שנה שנתיים לא נצטרך להחליף את כל הסגל.
זה לא רק עניין של אירופה. צריך שיהיה פה גרף התקדמות, ומספר שחקנים שיהיה אפשר לסמוך עליהם בעונת 27/28.נו סבבה, מקום 4 היה מוביל אותך לאירופה העונה והיית פותח שם עם גוני נאור וכל ההרכב של הדרבי טוטו. ואז מה?
הבעיה מתחילה במכירות סיטונאיות. עד שיש לך משהו טוב נגיד כמו ירמקוב, תשמור עליו, גם ככה יש בעיות בעמדות אחרות. להנציח שחקנים בינוניים רק כי לא צריך לעשות מלא שינויים לא יצליח. המטרה שלך זה לשפר את הבינוני לטוב. ברגע שגם את הטוב אתה מוכר ואז אתה צריך להביא טוב במקומו, אתה סתם מסתבך. פה הדבר היחידי שמעניין את הבוס הקמצן זה לעשות כסף, לא הצלחה של קבוצה וככה אף אחד לא יכול להצליח. אם תשים לב, בעונות שכאילו עשית פה סגל לפני האליפויות לא מכרת שום שחקן. זה איפשר לך להחליף את הבינוניים בטובים ולעשות קבוצה יותר טובה. אתה כבר שנה חמישית מוכר שחקני מפתח ולא הבאת אפילו מחליף לנטע לביאאי אפשר לשנות קבוצה שלמה בקיץ אחד בעיקר כשהיו כבר כל כך מושאלים/פצועים/מוקפאים למיניהם לפני כן.
היו צריכים לעשות את זה הדרגתי אבל מכיוון שלחץ זה השם השני של המערכת המקולקלת הזו שנקראת מכבי חיפה אני חושב שאנחנו כרגע בדרך לעונה חלשה כמעט ברמה הסטורית.
לדעתי ,ואני בטוח שחלק לא יסכימו איתי, אם היו מתחילים בשינוי קוסמטי של ברוניניו יחד עם בטאי , סק , סטיוארט , שואו ואולי אגבה בתוספת 2 זרים שבאמת איכותיים בכנף ומגן שמאלי ושחרור (כן, עם פיצוי כספי אם צריך והפסד מקסימלי ) פדראו שכפי הנראה , כבר גמר את הקריירה ולא עדכן , ובנסון שלא ברור מה הסרט שם עוד היה אפשר לעבוד כאן עם משהו התחלתי ואולי גם לא , אבל מה שבטוח , זה לא היה נראה כל כך הזוי כמו שהמצב נראה עכשיו.
אני לא חושב שהביאו יותר מדי שחקנים החלון. להביא 6-8 שחקנים (כולל מושאלים כמו חלאיילי וירין לוי) זה לא איזה מהפכה דרמטית או משמעותית, זה חלון כמעט סטנדרטי בליגה ואולי מתחת לממוצע אפילואי אפשר לשנות קבוצה שלמה בקיץ אחד בעיקר כשהיו כבר כל כך מושאלים/פצועים/מוקפאים למיניהם לפני כן.
היו צריכים לעשות את זה הדרגתי אבל מכיוון שלחץ זה השם השני של המערכת המקולקלת הזו שנקראת מכבי חיפה אני חושב שאנחנו כרגע בדרך לעונה חלשה כמעט ברמה הסטורית.
לדעתי ,ואני בטוח שחלק לא יסכימו איתי, אם היו מתחילים בשינוי קוסמטי של ברוניניו יחד עם בטאי , סק , סטיוארט , שואו ואולי אגבה בתוספת 2 זרים שבאמת איכותיים בכנף ומגן שמאלי ושחרור (כן, עם פיצוי כספי אם צריך והפסד מקסימלי ) פדראו שכפי הנראה , כבר גמר את הקריירה ולא עדכן , ובנסון שלא ברור מה הסרט שם עוד היה אפשר לעבוד כאן עם משהו התחלתי ואולי גם לא , אבל מה שבטוח , זה לא היה נראה כל כך הזוי כמו שהמצב נראה עכשיו.
זה עניין סובייקטיבי של צרכים. הקבוצה הייתה צריכה להביא שחקנים הרכב בעמדות הכי קריטיות ויקרות (שחקני התקפה וקישור). לכן היו צריכים לחלק את הכסף בין פחות שחקנים, כדי שלא נצטרך להיפטר בעוד שנה משחקנים דוגמת החלוץ שהגיע. כמובן שזה לא מבטיח פגיעה בשחקנים, אבל זה לפחות מעלה את הסיכוי כי זה מרחיב את פול השחקנים שאפשר להביא.אני לא חושב שהביאו יותר מדי שחקנים החלון. להביא 6-8 שחקנים (כולל מושאלים כמו חלאיילי וירין לוי) זה לא איזה מהפכה דרמטית או משמעותית, זה חלון כמעט סטנדרטי בליגה ואולי מתחת לממוצע אפילו
אם נהיה קונקרטיים, החיזוק היחיד שהבאת זה ברונינו. הבאת את גלזר כי מכרת את ירמקוב. לונגוויק הזה הגיע כי שיחררת את סק. צונאמי הגיע כי מכרת את עיסאת. החלוץ בכלל עדיין לא שיחק וספק אם הוא יותר טוב מסטיוארט. חוץ מהם, מרדכי הגיע לעבות את הסגל במקום אוחנה וירין לוי וחלאיילי חזרו מהשאלות. לא היה כאן איזה קיץ חסר תקדים וספק אם בכלל התחזקת לעומת שנה שעברהאני לא חושב שהביאו יותר מדי שחקנים החלון. להביא 6-8 שחקנים (כולל מושאלים כמו חלאיילי וירין לוי) זה לא איזה מהפכה דרמטית או משמעותית, זה חלון כמעט סטנדרטי בליגה ואולי מתחת לממוצע אפילו
בתום עידן שחר צריך להוביל מהלך להסרת מגבלת זרים וצריך שרק ישראלים ממש טובים יהיו פה. על אנשי מקצוע אין מה לדבר בכלל.נו למישהו היה ספק שהוא. אמת יגיע עם המטומטמים האלה אצלנו?
אגב המאמן של סבאח יריבת ב״ש זה בדיוק הפרופיל של מאמן שצריך להיות פה בתום עידן שחר אם דבר כזה יקרה בכלל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!