מעבר לזה שכל הפרסום הזה נראה כמו הנפצה ושטות שכנראה הקצבים עומדים מאחוריה(בין אם ללחוץ על מכבי שייתנו למלמד דקות, ובין אם להתחיל להריץ את מלמד החוצה מכאן), מעבר ישיר בין הקבוצות בסכום כסף - לא יקרה. האפשרות היחידה היא טרייד בין הקבוצות.
בכלל, כל הפרסום הזה נגוע בהמון דברים מוזרים וניסוחים עמומים.
''מכבי ת''א עוקבת אחרי מצבו של גיא מלמד''. מה זה עוקבת? יש רוצה. יש מעוניינת. יש פנתה.
''מכבי ת''א רואה במלמד מחליף של אבו-פרחי''. מה הקשר בין השחקנים? כל אחד ממלא תפקיד אחר. בעל תכונות שונות.
וכמובן, הדיסקליימר הכי גדול שקיים:
''ראוי להדגיש כי מדובר בשלבים מוקדמים מאוד וכי עדיין לא נעשתה פנייה רשמית או נפתח משא ומתן''.
את זה הם כמובן כתבו בשביל שמכבי חיפה לא תוציא הודעה כמו בעניין של רטנר.
ברמת העיקרון - אם היה להם מה להציע לנו לא הייתי מתנגד לטרייד על מלמד ונשאר עם נובאקוביץ-גרימברג-קאני כחלוצים.
מלמד בשנת חוזה. מרוויח סכום גדול ביחס לתפקיד שמיועד לו. אם אפשר להוציא עליו(בטרייד כלשהו) הייתי הולך על זה.
העניין הוא שמעבר לעזו שהם ינסו לדחוף (ועם איך שהוא סיים כאן, והתרגיל שהוא ברח מהנוער שלנו למכבי ת''א עם עצירה במכבי פ''ת, קשה לי להאמין שהוא יכול לדרוך כאן), ואני שם בצד את זה שהוא אוברייטד מטורף ושחקן פציע,
אין להם שחקן בתפקיד שאנחנו צריכים. לא ב-6, לא בכנף ימין.
בן הרוש גדל אצלנו בנוער ויכול לסייע בעמדות המגן (גם בימין וגם בשמאל) - אבל לאחרונה הוא מקבל שם יותר ויותר קרדיט, ועם עזיבה צפויה של אסנטה, ועזיבה אפשרית של רביבו, לא רואה את זה קורה.
על מדמון הם שמו 2 מיליון יורו. הם לא ייתנו אותו בטרייד ככה.
גם אם מלמד מגיע לשם, זה בתפקיד של שחקו ספסל. סקולר חלוץ טוב, שמו עליו קצת יותר ממיליון יורו.
אין שום פסול בלעשות איתם עסקים. זה קורה בכל העולם, גם אם היריבות אצלנו היא מעט שונה. הכל נשפט לפי האינטרס של הקבוצה. מה אתה נותן ומה אתה מקבל.
העסקה על בוזגלו היית אחת הטובות ביותר ששחר עשה פה. וזה נעשה מול מכבי ת''א. אז מה?
לגבי מלמד עצמו - אם הוא מקבל מסר שהוא הולך להיות 3 ברוטציה אחרי נובא וקאני, וכשיש גם את גרימברג באופק, אז טבעי שהוא יבקש לעזוב.
(בשיטה שמשחקים כרגע קאני לא יכול להילקח בחשבון כשחקן קו ימין. רק כחלוץ).