מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
התכונה הכי טובה שלו זה הצטרפות מקו שני סטייל דור פרץ ומשחק ראש
הוא ממש לא קשר 6
אם הוא יגיע (חחח) זה יהיה על חשבון הדקות של אזולאי ורטנר
אם הוא יגיע (וכאמור, חחח), זה יהיה בעקבות מהלך רה-אקטיבי סביב עזיבה של שחקן קישור אחר.
קשה להאמין שהמועדון יזום את המהלך בשלב הזה של החלון וכשיש טענות כלפי הדקות שמקבלים השחקנים הקיימים.

בטח היה גישוש קטן והוא ישר רץ לעשות מזה אייטם.
אחרי הדיווח של גולדשטיין, זה בהחלט נראה ככה.

לצד זאת, אני לא מבין למה שחקן ליגה איטלקית שדחה הצעה מה-mls צריך כותרת כזו. מה גם שהסוכן שלו זה דודו שאין לו סיבה לתקוע מקלות בגלגלים של ליאור וברק.

למרות שהמועדון אוהב ספינים כשיש רעש וביקורות וזה לכאורה פרסום שמשרת גם אותו, כאן זה פוגע בו. מול הקהל, זה מייצר עוד תסכול וחוסר אמון. רוב האוהדים לא מאמינים לפרסום הזה ואלו שכן, ישארו מתוסכלים שהמועדון מבין שצריך חיזוק לאמצע ולא מביא. מול השחקנים, זה מוסיף עוד רעש לחדר ההלבשה כשהקישור מלא ושני שחקנים שם עושים הרבה בלאגן כבר עכשיו.

גנדלמן היה טוב שם שנה שעברה, גם אם לא משחק כרגע, לא נראה לי יוותר כזה מהר. מאיפה בן דור מביא את הדברים האלה?

אמרתי כבר מזמן שאני מוכר אותו, אצלנו שומרים עליו כאילו זה איזה עילוי שהעולם עוד לא ראה. חוץ מזה שהוא והמשפחה שלו עושים מאיתנו צחוק

אין בעיה, 3 מיליון יורו וירין לוי שלכם.
תפסיקו להיות נמושות, תבקשו סכומים כמו מכבי ת"א וב"ש.

אין בעיה, 3 מיליון יורו וירין לוי שלכם.
תפסיקו להיות נמושות, תבקשו סכומים כמו מכבי ת"א וב"ש.
אין סיבה שיימכר לקבוצה בארץ ב-3 מיליון יורו.

יש לבית״ר 50% ממכירה עתידית וגם הוא קיבל אחוזים אחרי שהאריך חוזה, מתוך כוונה שישאר פה לעונה הקרובה וירוויחו עליו סכום גבוה יותר ממה שסיפק החוזה הקודם (2.5 מיליון ש-1.25 מהם הולכים אלינו).

למכור אותו ב-3 מיליון יורו זה להרוויח את הסכום שהיינו מקבלים עליו לפני הארכת החוזה ובשונה מהחוזה הקודם, זה יהיה לקבוצה בארץ במקום לחו״ל.

רק טרייד וכסף יכולים להיות ריאליים.

אין סיבה שיימכר לקבוצה בארץ ב-3 מיליון יורו.

יש לבית״ר 50% ממכירה עתידית וגם הוא קיבל אחוזים אחרי שהאריך חוזה, מתוך כוונה שישאר פה לעונה הקרובה וירוויחו עליו סכום גבוה יותר ממה שסיפק החוזה הקודם (2.5 מיליון ש-1.25 מהם הולכים אלינו).

למכור אותו ב-3 מיליון יורו זה להרוויח את הסכום שהיינו מקבלים עליו לפני הארכת החוזה ובשונה מהחוזה הקודם, זה יהיה לקבוצה בארץ במקום לחו״ל.

רק טרייד וכסף יכולים להיות ריאליים.
הכסף לא מעניין פה, בטח עם כל האחוזים והחלקים ששייכים לביתר וכו.

אם נותנים שחקן הרכב, צריך לקבל שחקן במקומו ואני מעביר אותו רק בטרייד. אם יעבור לצד זה עוד כמה שקלים לצד כזה או אחר זה פחות רלוונטי, אבל לא הייתי נותן אותו בלי לקבל תמורה משמעותית של שחקן אחר

חזרה
למעלה