מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בוואן טוענים שהוא על המדף

אדוארד סובול ( קרוב של יהלי סובול? )
לא יודע מי זה ומה זה אבל פחות טוב מצונאמי גולדברג וסייף הוא לא יהיה

בוואן טוענים שהוא על המדף

אדוארד סובול ( קרוב של יהלי סובול? )
לא יודע מי זה ומה זה אבל פחות טוב מצונאמי גולדברג וסייף הוא לא יהיה
זה שם מוכר שעלה גם בעבר בגלל שהוא יהודי. המערכת של מכבי חיפה מכירה אותה. כתבה הזויה, צריך לשים עליה אזהרת תוכן ממומן זה ממש פרסומת לכל דבר ועניין

פרסום תמוה של רז אמיר. מה זה בכלל צורת הפרסום הזאת. שחקן שכל העולם מכיר. ממה שאני יודע הוא בכלל לא יהודי(לא הצליח להביא את המסמכים הנדרשים).
(לא קשור לנושא מלפפונים אבל רז אמיר בהדרדרות רצינית. גם מכבי ת''א נתנה לו בעיטה קטנה בתחת, והוא תפס פוזיציה בצורה מאוד בולטת).

אגב, שימו לב איך כשהוא העלה את הכתבה הוא הזכיר את השם שלנו, ולאחר מכן ערך והסיר את השם שלנו.

HRsFckUbgAAroyp

נערך לאחרונה:
שמוליק גנדלמן, אביו של עומרי גנדלמן, ל"5 באוויר": "עומרי נשאר בלצ'ה. לא מתייחס לכל הפרסומים, מבחינתנו הוא רק באיטליה.

נקסט.

שמוליק גנדלמן, אביו של עומרי גנדלמן, ל"5 באוויר": "עומרי נשאר בלצ'ה. לא מתייחס לכל הפרסומים, מבחינתנו הוא רק באיטליה.

נקסט.
יכול להיות שהוא אומר את זה בשביל לקבל יותר כסף, בכל מקרה מכבי צריכה להתאבד על זה עם הצעה אטרקטיבית כי להחזיר לליגה שחקן נבחרת בן 26 שלא יצא לאירופה פעם נוספת יכול לתת בסיס טוב לשנים הבאות. מהלך כזה עם ברוניניו יכול לפתוח דלת לשחקנים בכירים נוספים לכן זו יכולה להיות החתמה אסטרטגית מאוד חשובה.
עם כל מה שרשמתי, מהצד של גנדלמן ממליץ לו לחפש קבוצה אחרת שכן המועדון שלנו חולה מאוד ולא סתם שחקנים לא רוצים להיות או להשאר פה.

יכול להיות שהוא אומר את זה בשביל לקבל יותר כסף, בכל מקרה מכבי צריכה להתאבד על זה עם הצעה אטרקטיבית כי להחזיר לליגה שחקן נבחרת בן 26 שלא יצא לאירופה פעם נוספת יכול לתת בסיס טוב לשנים הבאות. מהלך כזה עם ברוניניו יכול לפתוח דלת לשחקנים בכירים נוספים לכן זו יכולה להיות החתמה אסטרטגית מאוד חשובה.
עם כל מה שרשמתי, מהצד של גנדלמן ממליץ לו לחפש קבוצה אחרת שכן המועדון שלנו חולה מאוד ולא סתם שחקנים לא רוצים להיות או להשאר פה.
אני אקדים ואומר שמכבי דיברה עם גנדלמן. בוודאות. זאת לא הנפצה של בן דור.

מנגד, בסוף יש פה שחקן שהגיע לליגה האיטלקית רק בינואר האחרון. בחצי העונה הראשונה שיחק לא מעט, וגם כבש ועזר לקבוצה להישאר בליגה.

אלא מה? הוא די נמחק בתחילת העונה הזאת,
הם גם הביאו 2 שחקנים בעמדות שלו.

לגבי השכר - הוא מרוויח 1.2 מיליון יורו. אנחנו לא נשלם את זה, ולא קרוב לזה. ברור שאם עסקה הייתה יוצאת לפועל זה השאלה עם השלמת שכר.
לצה קנתה אותי לפני חצי שנה ב2.5 מיליון יורו, היא לא תיתן אותו בחינם. זה ברור.
ככה שזה לא קשור לכך שהוא רוצה לקבל עוד כסף. את הכסף יש לו ביד כבר.

האבא לא אמר שלא היו הצעות, אלא שהוא נשאר באיטליה.
לא כל כך מהר מוותרים על ליגה איטלקית. מה גם שכמו שזה נראה כרגע, לצה עוד תחליף מאמן, ודברים יכולים להתהפך.

אגב, לא ראיתי שזה הוזכר פה, אבל אתמול אחד הכתבים הכי בכירים באיטליה דיבר על ההתעניינות שלנו בגנדלמן(זה כתב רציני מאוד. לא מישהו שיכתוב את זה כי בן דור כתב משהו בוואן).

נערך לאחרונה:
אני אקדים ואומר שמכבי דיברה עם גנדלמן. בוודאות. זאת לא הנפצה של בן דור.

מנגד, בסוף יש פה שחקן שהגיע לליגה האיטלקית רק בינואר האחרון. בחצי העונה הראשונה שיחק לא מעט, וגם כבש ועזר לקבוצה להישאר בליגה.

אלא מה? הוא די נמחק בתחילת העונה הזאת,
הם גם הביאו 2 שחקנים בעמדות שלו.

לגבי השכר - הוא מרוויח 1.2 מיליון יורו. אנחנו לא נשלם את זה, ולא קרוב לזה. ברור שאם עסקה הייתה יוצאת לפועל זה השאלה עם השלמת שכר.
לצה קנתה אותי לפני חצי שנה ב2.5 מיליון יורו, היא לא תיתן אותו בחינם. זה ברור.

האבא לא אמר שלא היו הצעות, אלא שהוא נשאר באיטליה.
לא כל כך מהר מוותרים על ליגה איטלקית. מה גם שכמו שזה נראה כרגע, לצה עוד תחליף מאמן, ודברים יכולים להתהפך.

אגב, לא ראיתי שזה הוזכר פה, אבל אתמול אחד הכתבים הכי בכירים באיטליה דיבר על ההתעניינות שלנו בגנדלמן(זה כתב רציני מאוד. לא מישהו שיכתוב את זה כי בן דור כתב משהו בוואן).

מצויין שמכבי חושבים לפעמים מחוץ לקופסא ומנסים להחתים שחקן ברמה כזו, אני מצפה מהמועדון שיעשה כל מה שהוא יכול כדי שזה יקרה כולל טלפון מיענקלה ושיטוסו לשם לשבת לו על הראש.
אני מאוד סקפטי לגבי העסקה הזו כי מצד אחד הסכומים גבוהים מאוד ומצד שני אני בטוח שלגנדלמן יהיו הצעות יותר מעניינות מאיתנו ועדיין אומר שצריך לעשות כל מה שאפשר כדי להחתים אותו

עריכה: אני חושב שהליגה האיטלקית גדולה עליו ולא בטוח שיקבל משם הצעות, אפשר למשוך אותו לפה עם הבטחה שיבנו קבוצה סביבו וכו

פרסום תמוה של רז אמיר. מה זה בכלל צורת הפרסום הזאת. שחקן שכל העולם מכיר. ממה שאני יודע הוא בכלל לא יהודי(לא הצליח להביא את המסמכים הנדרשים).
(לא קשור לנושא מלפפונים אבל רז אמיר בהדרדרות רצינית. גם מכבי ת''א נתנה לו בעיטה קטנה בתחת, והוא תפס פוזיציה בצורה מאוד בולטת).

אגב, שימו לב איך כשהוא העלה את הכתבה הוא הזכיר את השם שלנו, ולאחר מכן ערך והסיר את השם שלנו.

HRsFckUbgAAroyp
כתבת טובה לסוכן

גאנדלמן בהשאלה אם וכאשר? זה לא רע אבל באסה שאחרי עונה לא יהיה פה.
בכל מקרה אם יגיע ופדרו ברזאו יהיה שיחוק ונובאקוביץ' לפחות יתן את הדו ספרתי שערים אז יש עם מה לעבוד ואפשר לכוון למקום 5.

הקשר הישראלי היחיד שריאלי הוא קארצב שנכנס לשנת חוזה בקבוצה סינית

אופציה יותר הגיונית אך פחות ריאלית היא לשחרר את דון/פדראו ולהביא זר, אבל זה אומר להודות בטעות בתכנון הסגל וזה לא יקרה

נגיד וירין לוי הולך, זה לא משהו מופרך.
מה עושים עם ה-6?
זה משאיר שם רק את עלי מוחמד, עזבו את דעתכם אם ירין לוי באמת 6 או לא, עובדתית הוא משחק שם.

נגיד וירין לוי הולך, זה לא משהו מופרך.
מה עושים עם ה-6?
זה משאיר שם רק את עלי מוחמד, עזבו את דעתכם אם ירין לוי באמת 6 או לא, עובדתית הוא משחק שם.
מה שהיה צריך לעשות כבר לפני חודשיים. להביא שחקן זר.

מה שהיה צריך לעשות כבר לפני חודשיים. להביא שחקן זר.
עכשיו אני מבין שגם אם תשאיל את דון ותביא 6 זר אז בגלל שמכבי חיפה רוצה את המענק אתה לא תשחק עם 8 זרים בסגל. משמע לא יביאו 6 זר.

שוכחים שיש פה לוח זמנים מאוד מצומצם. החלון נסגר ב-16 לחודש.

אנחנו בפתח סוף שבוע של ראש השנה והמערכות לא ייעבדו גם ביום ראשון (חג).

זה משאיר פחות משבוע.

להבנתי לא מתוכננת תחלופה בזרים.

ברמת הישראלים - לגבי אלו שבארץ - קבוצות לא יימכרו שחקנים כשאין להם מספיק זמן/מקום לזרים להביא תחליף, וזה משאיר אותך בעיקר עם אופציה לטריידים.

לגבי הליגיונרים - שחקן שמשחק באופן קבוע לא יחזור לארץ (שחקן שמשחק לרוב לא חוזר. המקרה של קניקובסקי הוא חריג), ובעיקר כי החלונות באירופה ברובם סגורים והקבוצות לא יכולות להביא תחליף. מה שמשאיר אותך עם השחקנים שלא משחקים ופחות בתוכניות (ומכאן גם הפנייה לגנדלמן).

וכמובן, אופציית שחקן יהודי שתמיד רלוונטית.

מזכיר שאחרי שהחלון ייסגר יהיה אפשר להחתים שחקנים חופשיים (דסה הוא הבכיר היחיד בשוק).

שוכחים שיש פה לוח זמנים מאוד מצומצם. החלון נסגר ב-16 לחודש.

אנחנו בפתח סוף שבוע של ראש השנה והמערכות לא ייעבדו גם ביום ראשון (חג).

זה משאיר פחות משבוע.

להבנתי לא מתוכננת תחלופה בזרים.

ברמת הישראלים - לגבי אלו שבארץ - קבוצות לא יימכרו שחקנים כשאין להם מספיק זמן/מקום לזרים להביא תחליף, וזה משאיר אותך בעיקר עם אופציה לטריידים.

לגבי הליגיונרים - שחקן שמשחק באופן קבוע לא יחזור לארץ (שחקן שמשחק לרוב לא חוזר. המקרה של קניקובסקי הוא חריג), ובעיקר כי החלונות באירופה ברובם סגורים והקבוצות לא יכולות להביא תחליף. מה שמשאיר אותך עם השחקנים שלא משחקים ופחות בתוכניות (ומכאן גם הפנייה לגנדלמן).

וכמובן, אופציית שחקן יהודי שתמיד רלוונטית.

מזכיר שאחרי שהחלון ייסגר יהיה אפשר להחתים שחקנים חופשיים (דסה הוא הבכיר היחיד בשוק).
אחרי שהחלון נסגר החופשיים מעולם לא היו רלוונטים אם אני לא טועה. לא זוכר שהבאנו כזה אי פעם. זה סתם משהו שאומרים. מי שחופשי בשלב הזה כנראה שאין בו צורך וגם הקבוצה כבר מחכה לינואר בכל מה שקשור להעברות כי ככל שעובר הזמן הוא נעשה יותר מעבר לפינה.

אחרי שהחלון נסגר החופשיים מעולם לא היו רלוונטים אם אני לא טועה. לא זוכר שהבאנו כזה אי פעם. זה סתם משהו שאומרים. מי שחופשי בשלב הזה כנראה שאין בו צורך וגם הקבוצה כבר מחכה לינואר בכל מה שקשור להעברות כי ככל שעובר הזמן הוא נעשה יותר מעבר לפינה.
הייתי מביא את אלי דסה לעונה כדי שיתן גיבוי.

חזרה
למעלה